Áljárvány

A Pfizer Covid-19 injekció biológiai eloszlási vizsgálata azt sugallja, hogy az mRNS vakcinák alkalmazását azonnal fel kell függeszteni

Eltávolította rendkívüli sajtótájékoztatónk felvételét a YouTube!

A CDC bejelenti a covid internálási táborokat minden egyes amerikai városban; megfelel a MINIMUM humanitárius szabványoknak

Múlt pénteken Tennessee állam kormányzója aláírta azt a rendeletet, amely felhatalmazza a Nemzeti Gárdát arra, hogy a nem beoltott embereket fegyverrel fenyegetve elrabolja, és erõszakkal az állam különbözõ részein lévõ "nem önkéntes internáló" táborokba vigye.

Bomba: kiderül a Nobel-díjas - a Covid vakcina "variánsokat hoz létre"

May 18, 2021 rairfoundation.com

Prof. Luc Montagnier elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de "hallgatnak" a jelenségről, az úgynevezett "antitest-függő javításról" (ADE).

Prof. Luc Montagnier elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de hallgatnak a jelenségről

Noha nyilvánvaló, hogy a vírusok mutálódnak, variánsokat okozva, a francia virológus és a Nobel-díjas
Luc Montagnier azt állítja, hogy "a védőoltás hozza létre a variánsokat".

A 2008-as Nobel-díjas a hónap elején, a Hold-Up Media munkatársa, Pierre Barnérias nagyobb interjújának részeként tette meg a robbanásveszélyes megjegyzéseket. A klipet kizárólag a RAIR Foundation USA számára fordították le, és eléggé elkárhozó a napirend-vezérelt baloldali szervezet számára.

Amint arról a RAIR-n tavaly áprilisban beszámoltak, Montagnier professzor egy hatalmas esetet mutatott be, miszerint a koronavírust laboratóriumban hozták létre. Akkori megjegyzései annyira megsértették a baloldali intézményt, hogy agresszíven megkísérelték hitelteleníteni nyilatkozatát. Most a média visszaszorítja a koronavírus eredetét, miután kiemelkedő tudósok további vizsgálatra szólítottak fel.

Dr. Michael Yeadon a Pfizer brit részlegének volt alelnöke nem oltat és elköltözik Angliából

Tudományos kutatásból doktoráltam. 40 évvel ezelőtt kezdtem meg biokémiai és toxikológiai tanulmányaimat, ezt követően kutatáson alapuló légzőszervi gyógyszerészetből doktoráltam. Ezután 32 évet töltöttem gyógyszeripari kutatással és fejlesztéssel, elsősorban nagyvállalatoknál. 10 évvel ezelőtt kiléptem a Pfizertől, ahol a nemzetközi légúti kutatásának igazgatója voltam.


Gyakorlatilag az egész kereső népesség kisebb veszélyben van, mint az influenza esetében. Ez nem lehet érv. Akkor miért csinálták azt, amit csináltak? Az Ön tippje legalább olyan jó, mint az enyém. Rosszabb, mint egy közönséges megfázás, de ugyanazok közé a vírusfajták közé tartozik, mint a többi koronavírus. Ugyanolyan, mint az összes többi vírus, amelyek már évezredek óta itt vannak közöttünk. Talán emlékszik rá, hogy 2003-ban volt egy SARS-vírus, amely nem terjedt el annyira a világon, de riasztó volt.

A gondolatolvasó gép

Alan Yu, amerikai állampolgár korábban a tajvani hadsereg alezredese volt és a tajpeji Nemzetvédelmi Minisztériumban dolgozott, mint a hadsereg egyik gazdasági vezetője. Újdonsült amerikai állampolgárként nagyon büszke választott hazájára, és hisz azokban a nemes elvekben, amelyeket az Egyesült Államok alapító atyái, a történelem egyik legnagyszerűbb alkotásában, az Amerikai Alkotmányban rögzítettek. Alan Yu alaposan áttanulmányozta Julianne McKinney-nek a hadsereg hírszerzőszolgálata korábbi tisztjének azt az 1992-ben publikált jelentését, amely a "Microwaves Harassment and Mind Control Experimentation - Mikrohullámú zaklatás és agykontroll kísérletezés" címet viselte.

Az FBI szóvivője is elismerte: sokan fordulnak a szövetségi rendőrséghez azzal a kéréssel, hogy nyújtsanak nekik segítséget, mert rádióhullámokkal zaklatják őket és a fejükön belül hangokat hallanak. Alan Yu a saját cikkére is utal, amely "Freedom of your Privacy and Thoughts" - "A magánszféra és a gondolatok szabadsága" címmel jelent meg. Ebben kifejti, hogy mikrohullámon keresztül indukált hangokkal valóban elmezavarba lehet kergetni embereket és igen sok autót felszereltek elektromágneses hullámokat kibocsátó készülékekkel, amelyekkel gyötörni tudják az embereket.

Önmagától adódik a kérdés, hogy miért fordulhatnak elő ilyen jelenségek. Miért engedi ezt meg a társadalom? Miért nem követelik az állampolgárok a Kongresszustól, hogy hozzon olyan törvényeket, amelyek szabályozzák ennek a technikának a használatát? Igaz-e az, hogy csak ilyen eszközök és technikák alkalmazásával biztosítható az ország védelme?

Ez az új gépezet egyelőre nem kellően ismert a nagyközönség számára. A neve: Mind Reading Machine, vagy röviden Mind Machine - azaz gondolatolvasó gépezet vagy gondolatgép. Ha ezt az eszközt törvényi korlátok nélkül lehet alkalmazni, akkor az sérti az Amerikai Alkotmányban garantált alapvető emberi- és szabadságjogokat.

Fixed Wireless Communications at 60GHz Unique Oxygen Absorption Properties

 
Fixed Wireless Communications at 60GHz Unique Oxygen Absorption Properties
by Shigeaki (Shey) Hakusui, President, Harmonix Corporation

The demand for bandwidth is growing at a rapid pace. International Data Corporation projects that Internet commerce in the United States will grow from $74 billion in 1999 to $708 billion in 2003, with the number of computer users more than doubling from 81 million to 177 million in the U.S. alone. Due to the tremendous expected growth, reliable fiber optic networks must be installed quickly.


In the United States, less than five percent of all commercial office buildings have access to fiber cables. With the high costs to install physical fiber, up to $250,000 per mile, many stopgap techniques, including ISDN, DSL, satellite and microwave communications links, have been deployed to overcome this "last mile" challenge. However, these techniques pose only temporary solutions, as ISDN and DSL require bandwidth from physical mediums that were not designed for Internet use, and available licensed microwave frequencies, 900MHz to 40GHz, and satellite frequencies, 6GHz to 30GHz, are limited.

Is The Combination of Coronavirus And 5G Together Responsible For The Shortness Of Breath and Increased Mortality Of The Recent Outbreak?

Wuhan Is Where It Started

Because information is controlled and censored by the Chinese Communist Party we do not know exactly what is happening in Wuhan except for the fact that it is dying. We know the pollution there is worse than terrible and that they were the first city to go online with 5G last year. And now the arrival of the coronavirus seems to have created a perfect storm of death and desperation. Obviously, the three influences acting together can destroy a persons life much easier than any one factor alone.

Wuhan City, the capital of Hubei, was expected to have 10,000 5G base stations by the end of 2019, said Song Qizhu, head of Hubei Provincial Communication Administration. China Mobile Hubei Branch has activated 1,580 5G base stations in the city as of mid-October, achieving the 5G coverage of universities, transportation hubs and other densely populated areas, according to the branch.”

The Dangers of Untested 5G

Emberiség Ellen Elkövetett Bűncselekmény

Eredeti cím: Dr. Reiner Fuellmich - Crimes against Humanity

Hello, Dr. Reiner Fuellmich vagyok. Tagja vagyok az ügyvédi kamarának Németországban és Kaliforniában 26 éve. Elsősorban bírósági ügyvédként tevékenykedtem olyan csaló vállalatok ellen, mint például a Deutsche bank, amely korábban a világ egyik legnagyobb és legelismertebb bankja volt. Ma a világ egyik legmérgezettebb bűnszervezete. A Volkswagen a világ egyik legnagyobb és legelismertebb autógyártója, ma hírhedt az óriási dízel csalásairól, vagy Kehne&Nagel, a világ legnagyobb szállító vállalata. Több millió dolláros vesztegetési ügyben pereljük őket. Úgyszintén tagja vagyok a négytagú Corona Vizsgáló Bizottságnak.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework