Külföldi hírek

Biodistribution Study of Pfizer Covid-19 Injection suggests use of mRNA Vaccines should be suspended immediately

A biodistribution study of the Pfizer Covid-19 injection suggests a suspension of the use of mRNA ‘Vaccines’ is urgently required and blood donor organisations need to take a long hard look at their policies surrounding the acceptance of donations of blood from people who have received an mRNA based Covid-19 injection.

By Dr Bryam W. Bridle

Do you remember when public health and government officials assured everyone that the mRNA ‘vaccines’ function like traditional vaccine technologies? …meaning that they largely remain in the shoulder muscle where they are injected, with some portion going to the draining lymph nodes where an immune response is initiated.

Well, back in May 2021, I, along with some international colleagues, looked at a document that Pfizer had submitted to the Japanese health regulatory agency. It was a pre-clinical biodistribution study. This means it was an experiment done with an animal model to predict where the vaccine formulation might go when injected into people.

MANIPULÁCIÓ

Az agy irányítása halk hangokkal és szuperszámítógépekkel

Az agyátalakító eljárás egy tudatalatti vezetõ technológián alapul: a Halk Hang Terjesztõ Spektrum (SSSS), amit néha "S-quad"-nak vagy "Squad"-nak hívnak. Dr Oliver Lowery (Norcross, Georgia) fejlesztette ki és az Amerikai Szabadalmi Hivatalnál 5,159,703-as számon jegyezték be "Halk Tudatalatti Bemutató Rendszer" néven 1992 október 27-én. Részlet a szabadalomból:

"Egy halk kommunikációs rendszer, amelyben kiáramlás nélküli vezetõk a nagyon alacsony, vagy nagyon magas hangtartományban esetleg az ultrahang frekvenciatartományban felerõsítik, vagy módosítják frekvenciájukat a kívánt értelemmel és akusztikusan vagy vibrációval terjesztik az agyba általában hangosbeszélõkkel, fülhallgatókkal vagy piezoelektromos átalakítóval. A módosított vezetõt azonnal valós idõben lehet sugározni, vagy akár rögzíteni és tárolni mechanikus, mágneses vagy optikai médiumon a késõbbi vagy ismételt lejátszáshoz."

A Silent Sounds Inc. írása szerint mostmár az is lehetséges, hogy szuperszámítógépek segítségével emberi érzések EEG jeleit analizáljuk és lemásoljuk majd tároljuk ezeket az "érzelem jelzõ halmazokat" egy másik számítógépen és kívánság szerint "halkan elõidézzük és megváltoztassuk az emberek érzelmi állapotát".

A Silent Sounds Inc. állítása szerint csak a pozitív érzelmek irányában érdekeltek, de a katonaság nem korlátozott. Nyilvánvaló, hogy ez az Amerikai Nemzetvédelmi Minisztérium egyik projektje.

 

✈️ A VAKCINÁLT ÉS NEM VAKCINÁLT KÉT TÍPUSÚ UTAZÁSI RENDSZER

 

💉 Ez a teljes lista azoknak az országoknak, amelyek nyitottak vagy tervezik megnyitni a mérgező Covid-19 vakcinát kapó turisták felé. Javasoljuk, hogy bojkottálja ezeket az országokat, és értesítse őket a közösségi médiában, hogy miért nem jön el.

🇬🇪 Georgia 🇸🇨 Seychelle-szigetek 🇷🇴 Románia 🇨🇾 Ciprus 🇮🇸 Izland 🇱🇧 Libanon 🇵🇱 Lengyelország

🗺️ Ez azoknak az országoknak a teljes listája, amelyek nem igényelnek PCR-tesztet, karantént vagy oltást.

🇦🇱 Albánia 🇨🇷 Costa Rica 🇩🇴 Dominikai Köztársaság 🇲🇽 Mexikó 🇲🇪 Montenegró 🇲🇰 Észak-Macedónia 🇹🇿 Tanzánia

B.Kiss-Tóth László:

Amerikai újsághír

Joe Biden, a regnálásának 6-ik napján (a mai napon) aláírta a 37-ik végrehajtási parancsot, amely a „kínai vírus” kifejezés betiltásáról szól!

Ez nem vicc.

A koronavírust manapság széles körben úgy gondolják , hogy egy kínai Wuhan-i laboratóriumban mesterségesen hozták létre.              Biden végrehajtási parancsától azt is várják, hogy a szövetségi ügynökségeket, például az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumát (HHS) megvizsgálja, hogy vannak-e idegengyűlölő utalások, mint például a „kínai vírus”, a Trump kormánya által közzétett bármely jelenlegi politikában, irányelvben vagy kormányzati weboldalon.  

*B.Kiss-Tóth László 2021.01.26.

Az amerikai melegfront, a hurrikán szeme
 
(A transszexuális dr. Rachel L Levine 2020. márciusában.)
 
 
Még 2016 őszén Dr. Rachel L Levine a Pennsylvaniai Nemzetközösség általános orvosa és a Penn Állami Egyetem orvosprofesszora egyik Belmont Hill-i alapítványi magániskola pénteki, un. kápolna napján 7-12 év közötti fiúknak adott elő. Előadásában arra buzdította őket, legyenek melegek.

Hogy miért? Mert a meleg emberek szerinte elfogadóbbak másokkal.

Beszéde „A hurrikán szeme” címet viselte, a metaforát a professzor azért használta, hogy érzékeltesse, ha a fiatalok nyugalomra vágynak, ne törődjenek a világgal amelyben élnek, úgyis csak összezavarodnának annyi minden zajlik körülöttük és olyan gyors ütemben, hogy tartózkodjanak inkább „a hurrikán szemében”, ott önközpontúan élhetik az életüket. Kényelmesen. Minden erőfeszítés nélkül, nem törődve önmagukon kívül semmivel, senkivel, vállalják fel másságukat.

Emberiség Ellen Elkövetett Bűncselekmény

Eredeti cím: Dr. Reiner Fuellmich - Crimes against Humanity

Hello, Dr. Reiner Fuellmich vagyok. Tagja vagyok az ügyvédi kamarának Németországban és Kaliforniában 26 éve. Elsősorban bírósági ügyvédként tevékenykedtem olyan csaló vállalatok ellen, mint például a Deutsche bank, amely korábban a világ egyik legnagyobb és legelismertebb bankja volt. Ma a világ egyik legmérgezettebb bűnszervezete. A Volkswagen a világ egyik legnagyobb és legelismertebb autógyártója, ma hírhedt az óriási dízel csalásairól, vagy Kehne&Nagel, a világ legnagyobb szállító vállalata. Több millió dolláros vesztegetési ügyben pereljük őket. Úgyszintén tagja vagyok a négytagú Corona Vizsgáló Bizottságnak.

2020 július 10. óta ez a bizottság számos nemzetközi tudós és szakértő vallomását hallgatta meg, hogy választ kapjon a Corona válsággal kapcsolatban felmerült kérdésekre, amelyeket egyre többen tesznek fel világszerte. A fent említett német vállalatok által elkövetett korrupció és csalás esetei elhalványulnak a Corona válság által okozott kár mértékéhez képest, ami a mai napig növekszik. Ezt a Corona válságot, ahogy mára megismertük Corona botránynak kell átneveznünk és a felelősök ellen büntetőeljárást kell indítani és perelni kell őket polgári kártérítésért.

Biden és csapata besétáltak a csapdába!

YouTube

Joe Biden soha nem lesz elnök! Hatodik sebességbe kapcsoltak az események az USA-ban vasárnap! Videók

 

A levélsorozat folytatódik, újabb megdöbbentő információkat közlünk az amerikai választásokról!

ÍME!

Hatodik sebességbe kapcsoltak az események az USA-ban vasárnap

MINDEN HÍRHEZ FORRÁSLINK CSATOLVA

SRÁCOK ELKEZDŐDÖTT!! Óránként jönnek ki Bombahírek, teljes káosz az USAban

Kezdem a legfontosabbal! Minden jel arra mutat, Donald J Trump TÉNYLEG KIHIRDETI A SZÜKSÉGÁLLAPOTOT és életbe lépteti a Választásokba Történő Bármilyen Beavatkozás elnöki rendeletét!

BOMBA HÍR: A tegnap említett ma reggeli tárgyalás megkezdődött a Dominion gépekről és a bíró végre először Nov 3 óta engedélyezte bizonyítékok bemutatását.
KIDERÜLT, a gépek 68,05 %-os hibagenerálásra voltak beállítva. Ez azt jelenti, 100-ból 68 voks egy olyan könyvtárba került a gépen, ami módosítható bármikor közvetlen vagy távoli eléréssel akár. ISZONYATOSAN NAGY HÍR!!!!

További részletek itt

 

2020 a végéhez közeledik és a Naprendszer úgy döntött, hogy egy kozmikus karácsonyi látványossággal örvendeztet meg bennünket.

December 21-én, a decemberi napfordulón a Jupiter és a Szaturnusz olyan közel állnak majd egymáshoz az éjszakai égbolton, hogy együttes fényük létrehozza azt ragyogást, amelyet betlehemi, vagy karácsonyi csillagnak hívnak. ✨

A 18. század óta nem volt ilyen mértékű Jupiter – Szaturnusz együttállás és 2080-ig nem is lesz hasonló közelség.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework