Hazai hírek

TÜNTETÉS SOROZAT AZ EGYETLEN EGY IGAZSÁGOS JOGÁLLAMÉRT!

A SZABADSÁGHARCUNK KEZDETE!

 

MOZDULJ AZ ÉLETEDÉRT, JOGAIDÉRT ÉS SZABADSÁGODÉRT !

EGY SZABAD  ÉS ÉLHETŐ ORSZÁGÉRT, AZ EGYETLEN EGY IGAZSÁGOS JOGÁLLAMÉRT! !

 

Eseményoldal FB itt

 

A SZABADSÁGHARC ELKEZDŐDÖTT !

A FEGYVEREINK: A BÁTORSÁG, IGAZSÁG, KITARTÁS ÉS A SZERETET! 

 
Megkezdte háromnapos brüsszeli útját a miniszterelnök-jelölt.

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő fogadta Márki-Zay Pétert Brüsszelben. Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltre közel kétszázan voltak kíváncsiak a brüsszeli fórumon. Márki-Zayt Ujhelyi úgy mutatott be, mint Magyarország leendő miniszterelnöke.

Régebben vagyok keresztény és jobboldali mint Orbán Viktor és a Fidesz

– jelentette ki Márki-Zay, aki a többi közt arra is rávilágított, hogy a 2022-es választásokon olyan alternatívát kell nyújtani, amire a Fidesz-szimpatizánsok, és a bizonytalanok is szívesen szavaznak.

Márki-Zay szerint Orbán Viktor korrupt és fasiszta pártállamot épít.

A politikus elképzelései között szerepel az euró bevezetése, az Európai Ügyészséghez való csatlakozást, illetve megígérte, hogy Magyarország lojális tagja lesz a NATO-nak és az EU-nak.

Szerinte az Orbán-kormány oltási kudarca azért történt, mert a magyarok nem bíznak bennük. Szóba került az is, hogy korábban nyilvánosan homoszexuálisnak nevezte Orbán Viktor fiát, az EUrologus tudósítása szerint erre valaki bekiabált, hogy

azért az nem volt oké.

Egyébként kedd este mutatták be Brüsszelben az őszödi heccfilmet is. Megírtuk mi is, hogy a főszereplő Gubás Gabi eliszkolt, amikor felismerte a mellette álló Dobrev Klárát.

Forrás: thehungariantimes.hu

 2021. 03. 01. jelen.media

MESTERTERV ÉS SLAMPERÁJ A KÜLÖNLEGES JOGREND VILÁGA

Vörös Imre: Ki lehet iktatni a kétharmados törvényeket

MÉG EGY IGAZI ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG TAGJA VOLT 1990-1999 KÖZÖTT VÖRÖS IMRE, AKI NÉHÁNY HETE TETT KÖZZÉ NAGYSZABÁSÚ TANULMÁNYT AZ EÖTVÖS KÁROLY KÖZPOLITIKAI INTÉZET HONLAPJÁN KÜLÖNLEGES JOGREND KATONÁKKAL – MINDÖRÖKKÉ? CÍMMEL. A JOGTUDÓST NEM CSAK A JELENLEG FENNÁLLÓ ALKOTMÁNYOS ÉS ALKOTMÁNYELLENES ÁLLAPOTOK ÉRTELMEZÉSÉRE KÉRTÜK, HANEM ARRA IS, HOGY VÁZOLJA FEL A DEMOKRATIKUS RENDSZERVÁLTÁS LEHETSÉGES ALKOTMÁNYJOGI ALAPJAIT.

Hányféle különleges jogrend hatálya alatt élünk?

A különleges jogrend egyik rétege a veszélyhelyzet, a másik az egészségügyi válsághelyzet. Először a veszélyhelyzet lépett be, amely első alkalommal tavaly március 11-től június 17-ig állt fenn. Ezután a kormányzati kommunikáció az első járványhullám feletti győzelmet ünnepelte, a veszélyhelyzet megszűnt, visszaállt a normál alkotmányos állapot. Csakhogy azon az ülésnapon, amikor megszüntették a veszélyhelyzetet, bevezették az egészségügyi válsághelyzetet, egy több mint négyszáz paragrafusból álló, úgymond átmeneti szabályokat tartalmazó törvényben elrejtve. Az egészségügyi törvény módosításával hozták létre ezt a jogintézményt, és úgy alkották meg, hogy ne legyen szükség a rendeleti kormányzáshoz külön felhatalmazási törvényre. Így a kormány felhatalmazási törvény nélkül is megtarthatta a veszélyhelyzeti rendeletalkotási jogköreit. Az egészségügyi válsághelyzet hat hónapra szól, és a kormány bármennyiszer meghosszabbíthatja újabb hat hónappal.

 

 

Nyílvessző a magyar megmaradásért

GAZDÁT CSERÉLT A SZÉLTÖRŐ
 

Legendás nyílvessző cserélt gazdát az elmúlt hétvégén. A Mónus József által készített, másfél millió forint értékű, Széltörő elnevezésű vessző Zetényi-Csukás Ferenchez, a Horthy Miklós Társaság tiszteletbeli elnökéhez került. A tervek szerint az összeget Mónus Józseffel közösen a magyarság megmaradásáért tevékenykedő közösségek elismerésére ajánlják fel.

 

Mónus József – vagy ahogy talán a legtöbben ismerik: Fehér Farkas – tradicionális távlövő íjászként világrekorder íjait és nyílvesszőit maga készíti. Ezekkel az eszközökkel a Farkas csapat évről évre nyeri meg a világ különböző helyszínein megrendezésre kerülő távlövő versenyeket. Előfordult már, hogy miután győzött, a rendezők a következő évben az általa használt íj és nyílvesszőtípust, illetve a húzástechnikáját is kitiltották az új szabályokkal. Azonban hiába minden cselvetés, a Farkas megállíthatatlan; a tiltások ellenére ismét első helyen végzett.

Mónus József és Zetényi-Csukás Ferenc Fotó: Zana Diána

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework