ÜZENET a lófilé túloldaláról





ÜZENET a lófilé túloldaláról



Mai hír, hogy Kis János, a politikai hulla SZDSZ exhumált volt vezetõje, üzenetet küldött alulról, a túloldalról a demokratikus választások kétharmados gyõztesének, a Fidesz-KDNP pártszövetségnek, mindenek felett pedig Orbán Viktor miniszterelnök jelöltnek. Az üzenet lényege:


A szürke állományodat megerõltetvén emlékezz közös múltunkra, gyökereinkre! Vésd eszedbe a következõket! Elõször is, elmész gyorsan a francba! Ott a jobb összekötõvel (összesen harminckét álnevet használ), a mostani neve: Córesz Dolóresz, mindegy, tárgyalsz a baloldal ügyérõl és megfizeted õt. Fel kell adnod magad, vagy az MSZP teljes megsemmisítésének célját! Mindketten tudjuk, lófilé van, volt és lesz itt, nem baloldal, de megvásárolod az összekötõt, a fõkefénél az összes kefekötõt hogy ezek az álbal-faragványok ismét az emberek lelkéhez simulhassanak.


Azért beszélek Kis-sé zavarosan, mert félek, hogy veszélyben az ellensúly és ez súlyos hiba. Az ellensólyról, akarom mondani: ellensólyomról is kellene még szót váltani, de ne a Mokkában. Lendvai Ildikót azért hazafiastyúk minõségben lamentálási államtitkári vagy bizottsági elnök és házelnök helyettesként kellene alkalmazni egy személyben. Kitartás! Úgy szervezzük, hogy ne legyen vele semmilyen közeli kapcsolatod. Gyurcsány fõpincér lehetne a demokratikus parlamenti büfében. Miközben (ahogyan a jó népnek ígérted), a bankárok, spekulánsok, gazdasági bûnözõk tökére is rá kell lépned. Lépj rá, mert különben le kell lépned. Csúszós lesz, de nem baj, mert õket is megfizeted.


Mibõl? Az általunk, az MSZP-SZDSZ koalíciós trükkös nemzeti vagyon eladásból, százmilliárdos adósságból, az elszámolhatatlan 1400 milliárd forintból. A pénzt, ahol eddig rejtettük, áttettük a fõvárosi közlekedési cégtõl, mert már az is gyanús, aki BKV jegyet vásárol. Most figyelj! Elmész a Pécs Á-ba! Ott még Suchmann a világökörségi pénztáros, de nem õt keresed, hanem annak a kólózó román tánccsoportnak a vezetõjét, akik a nagyszabású elszabott megnyitó ünnepségen eltáncolták a magyarok bejövetelét a Kárpát-medencébe. Na, ott a tánccsoportnak öltözött plakáton „Buzi zsidó” és „Likud” feliratok vannak. Ha ezeket a kaparós sorsjegy mintájára lekaparod, nem fognak eltûnni. De elõtûnik egy medence, annak lefolyó nyílásában a nyitott kimenetelû folyamat, amelyben a bukásod (ha nem szövetkezel a konszolidáló Hiller spílerékkel, valamint annak magyar nyelvtudásával és pöszén pösze böszmeségével), mind ott van elrejtve. Ennél többet nem tudok most mondani, csak annyit, hogy a Köztársaság-tér nem biztos, hogy a vég elõtt áll, hiszen húsz éven belül a magyar társadalom normális demokráciává alakul, mert a tér a Keleti mellett van és az oroszok nem kaptak egy fityinget sem a MOL-tól. Látszólagos irány a közel keleti-fõcsatorna! Vége! Vétel!




2010. április. 30. Lehallgatta: Wéber Tünde