Csurka István: Hazánk a gengszterizmus országa lett!


Csurka István: Hazánk a gengszterizmus országa lett!





A nemzetellenes erõk feletti kétharmados gyõzelem hatalomváltást is jelent, amely életszükséglet, egy nyugodt Bethlen-i konszolidáció lehetõsége, a magyar megmaradás feltétele, és erre sosem volt nagyobb szükség, mint most, mondta többek között Csurka István a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke a csaknem tízezres ünneplõ résztvevõ elõtt a Hõsök-terén a március 15-ei megemlékezésen. A hatalom függetlenséget, a nép fogyatkozásának minden állami eszközzel, munkával, a föld megtartásával való megállítását, jólétet jelent. Lassú életszínvonal-emelkedést hoz, mert a helyzet most siralmas és a gyors emelkedés lehetetlen. Ma már látható, hogy a bal liberális és szocialista kormányok által vezetett Magyarország az intézményesített gengszterizmus országa lett. Mindazonáltal ez a magyar rablórendszer, ez a liberalizmus ezzel a médiatámogatással és ezzel a nemzetközi eltartottsággal nem bukott volna meg, ha nem következik be a nemzetközi összeomlás.


Most az erõs, magabiztos magyarság következik.


Pontosabban következhet és gyökeres szakítás mindennel, ami az elmúlt 65 évet, az 1945 óta tartó korszakot jellemezte. A kormányváltás - hatalomváltás nélkül - ezzel szemben mindennek a megtorpedózását, meglékelését és olymértékû lelassítását jelenti, amelybõl van visszatérés a magyar kiszolgáltatottságba, a jó szándékú magyar


keresztény többség törpe kisebbség általi irányításába. Ezért az április 11-i választáson már az elsõ fordulóban nemcsak az dõl el, hogy ki lesz az új miniszterelnök, hanem az is, hogy hatalomra kerülhet-e a magyar nép saját hazájában.