FEHÉR porhintõ


FEHÉR porhintõ




Olyannyira durvul a kampány, hogy hivatalosan még el sem kezdõdött! Most éppen a kredencben összekotort, maszat fehér portól kavarodik a csalá(r)dhoz közeli boszorkánykonyha. Pimasz egerek garázdálkodása lehet a porhintés oka, mondják – sajnos nem ez az elsõ eset. Egy jókora közleményt is eljuttattak gyorsan a rágcsálókhoz.


Csalá(r)dunk tagjai halálra ítélték Önt! Figyelmeztetjük, hogy a mellékelt egérfogót egy fél gerezd rasszfasisztanáci dióbéllel is feltöltöttük!


A címzett(ek) nyomban kirágták a választ a soron következõ lisztes zacskó oldalából: íme itt az eredménye a hatalom hazug, gyûlöletkeltõ, konyhai stílust is megengedõ, uszító, alattomos kampányának. Gratulálunk! A két jobbra tartó nyílvesszõkkel is díszített levelet a helyi macska jobbra lódítása után, annak etetõtáljába rejtve juttatták el a csalá(r)d címzetthez.


A kredencügyi felügyelõ sem volt rest, máris elkészült a válasz.


Kijelenthetjük, szolidárisak vagyunk az egerekkel. Minden verbális vagy fizikai atrocitásra, agresszióra határozott NEM a felelet! A szolidaritás ugyanis a vetélytársnak is jár. Biztosak vagyunk abban, hogy az egérfogót és a helyi macskát ért támadások esetén bízhatunk az egerek szolidaritásában is. Jelenleg ez az étlap, ezt fõztük ki, ha lehet, még forrón egyék meg! Jó étvágyat!


Mindeközben már január vége felé jár az idõ: valamilyen fehér por hull az égbõl!


Havazik.




2009. január. 19. Wéber Tünde