Mosó Masa agymosodája


Most olvasom, hogy a Nagyfõnõk (a haladás lebetonozott baloldali oszlopa) lemond, ha nem fogadják el az adócsõkkentési javaslatát és a kõltségvetést. Ez megint egy újabb agymosási kísérlet, hiszen ha nem fogadnák el bármelyiket, amúgy is le kellene mondania. Egyébként a parlamenti fideszes nyomógomb üzemegység vezetõje már tegnap bejelentette, hogy támogatják a vállalkozói adó csõkkentését. Honnan veszik el az ígért 1000-1200 milliárd forintot?



Tény, hogy vége a nyárnak a bajnaigordonos meleg fészekalja mozgolódik, és nem mondok újat azzal, ha országos méretû agymosások tanúi lehetünk az elkõvetkezõ hetekben, hónapokban. Jó tudni, hogy az elvtársak elõl járnak a sarcban, és ne csodálkozzunk azon, ha a rendet diktatórikus trend helyettesíti. Egyébként azon sem lepõdnék meg, ha egy jó kis „Tégy a gyûlõlt légy ellen” mozgalom szárnybontogatása kõvetkezne be, és a halálbiztos egészségügy a kõrülményekre való tekintettel gyorsabban szedné áldozatait.



Más megfogalmazásban: sültpolitikusaink új túrósbuktát sütnének a kemencében, de nincs benne, se túró, se mazsola és kemencét is elfelejtették begyújtani.





Wéber Tünde