Tiltakozás


ALJAS ZSIDÓ TERRORISTA CSÜRHE, AZONNAL HAGYJÁTOK ABBA A PALESZTIN NÉP IRTÁSÁT, MERT HAMAROSAN RÁTOK IS EZ A SORS VÁR!!


MINDEN NAP ELKÜLDÖM EZT AZ ÜZENETET, AMÍG BE NEM SZÜNTETITEK A POLGÁRI LAKOSSÁG, A PALESZTIN NÕK ÉS GYERMEKEK MÉSZÁRLÁSÁT!










izrael nagykövetsége


Fullánk utca 8.
1026 Budapest
Magyarország




Egyszerû magyar állampolgárként mélységesen fölháborít és iszonyattal tölt el az, amit e napokban izrael állam mûvel, bombáival és rakétáival pusztítva a palesztin lakosságot, nem kímélve – sõt szándékosan és tervszerûen mészárolva - polgári személyek százait, közöttük sok gyermeket is. A maguk állama teljesen törvénytelenül jött létre, amikor egy sohasem volt, ködös és hazugságokra épülõ múltra hivatkozva 60 évvel ezelõtt erõszakkal és fondorlattal betelepültek Palesztinába, és egy szûk helyre szorították vissza az arab lakosságot – mint Amerikában az indiánokat. A palesztin nép azóta folytatja élet-halál harcát egy fasiszta, fajgyûlölõ, törvénytelen államalakulattal szemben, mely izrael néven gennyes kelésként fertõzi a földanya testét. A maguk itteni hitsorsosai a Kárpát-medencei magyarságot is rezervátumba akarják kényszeríteni; idehaza naponta tapasztaljuk a maguk fajtájának pökhendiségét, élõsdi és fosztogató-vérszívó természetét, heves magyar- és kereszténygyûlöletét.


Imádkozom a Magyarok Istenéhez, hogy segítse meg a palesztin népet a maguk rasszista, népirtó rendszere elleni igazságos harcában, és a maguk idétlen államát törölje le a Föld színérõl. Mert a legyilkolt palesztin gyermekek vére az égre kiált!


Addig pedig csatlakozom dr Morvai Krisztinához és más tiltakozókhoz annak követelésében, hogy a maguk tömeggyilkos és fajvédõ állama nemzetközi bíróság elõtt feleljen a gázai mészárlásért. Remélem, hogy az „izrael kormánya” nevû aljas, véreskezû gengszterbandát - magával együtt, nagykövet asszony – sikerül egy napon elítéltetni és fegyházba csukatni, ahol lesz alkalmuk megbánni súlyos bûneiket.



Végvári József dr


nyugdíjas nyelvtanár