Miért ilyenek a zsidó vezetõk?



Miért ilyenek a zsidó vezetõk?



Nem felmenteni akarom õket, csupán megvilágítani, mennyire nehéz másmilyennek lenniük, és megértetni, mit értenek félre, amitõl ilyenek lesznek.


Alapvetõen a vallási beállítottság nem tenné ilyenné õket! Az asztrális meghatározottság, hogy tudniilik a Szaturnusz a csillaguk, még mindig nem indok arra, hogy ilyenek legyenek. A Bak jegytulajdonság ugyan nem könnyû helyzetet ad, ám ez is meghaladható!



Nézzük elõször ezeket részletesebben!


Ha komolyan vennék a tízparancsolatot, mint Isten üzenetét, már nem lenne probléma, hiszen így szól a vége, ami már nem közvetlen Istenre vonatkozik: 2 Móz. 20.13-20.17


Ne ölj.


Ne paráználkodjál.


Ne lopj.


Ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot.


Ne kívánd a te felebarátodnak házát. Ne kívánd a te felebarátodnak feleségét, se szolgáját, se szolgálóleányát, se ökrét, se szamarát, és semmit, a mi a te felebarátodé.


Ha kiválasztott valaki, eltérhetne ettõl?


Nézzük meg kissé, mi is ez a kiválasztottság?


A Bak egyik asztrológiai képjele, egy kecske, amelyik a hegycsúcson áll. Négy patája egyetlen ponton támaszkodik a sziklaszál hegyén.


Mit jelent ez, miért éppen így jelenítik meg a Bak tulajdonságokat? És fõként, mi következik ebbõl?


Tudjuk, a Bak földes jegy. Az anyagi, épített, de legalább sziklás, vagy nagyon kemény talajú közeget képviseli. Otthonléti bolygója a Szaturnusz, erõben a Mars van benne. A Szaturnusz a megtartó minõséget adja. Nem véletlenül. Itt, ahol a legkevesebb a fény, mindent meg kell tartani, nagyon óvatosan kell bánni az energiákkal! Ezért lenne olyan fontos a karácsonyi ajándékozás, ha az valóban áldozathozatal lenne, és nem az egész évi mellõzés ellensúlyozása, ami ráadásul, egy alapvetõen szellemi-lelki dolgot akar anyagiakkal ellensúlyozni! Az ekkor megszületõ Fény, és Jézus Krisztus ezt képviseli, szó szerint lehozván az égi Fényt az anyagba, ezért olyan lényeges, hogy megtartó közegbe kerüljön. Ez egyébként elvágja azt a vitát is, Jézus zsidó volt-e? Nem! Nem lehetett az, mert akkor nem áldozat neki közéjük menni! A Fénynek a megtartó, anyagi közegben a lét, áldozat. A zsidóság viszont nagyon rosszul kezeli saját helyzetét, teljesen félreértve a dolgát, és hallgatva a sötétség fejedelmére, a sátánra, aki Istent játszik. Sõt a zsidókat azzal kecsegteti, hogy övék lehet a világhatalom! Bizony nem! Ezt a sötét úr nem adja ki a kezébõl! Ráadásul nem is az övé, mert csak ideiglenesen és látszólag ura, és csak az e világnak! Ott hibáznak a zsidók, hogy nem veszik észre, õk a csúcson vannak! Ehelyett csak azt érzékelik, nincs szinte semmi amire támaszkodhatnak, és bármely pillanatban leeshetnek. Mert nem látnak túl az orruknál, nem veszik észre, hogy minden alattuk van! Minden értük van, de csak ha értékelik! Ha eldobható világot akarnak megkapják, de benne õk is eldobhatóvá válnak! Minél távolabbra tekintenek, vagyis minél kevésbé a birtoklás foglalja el gondolataikat, annál nagyobb területet tudnak belátni, s így észrevenni, hogy az is az övék! Ám közben meg kellene érteniük, hogy ami az enyém, azért felelõs vagyok. A megtartás azzal a felelõsséggel jár, hogy ki kell adnom a kezembõl a megtartandó dolgokat használatra, hogy azután visszakapjam megõrzésre, miközben segítséget kapok a lét azon dolgaiban, melyben én nem vagyok igazán otthon! De ez belsõ harccal valósítható csak meg, ezért van itt a Mars! Ha azonban én mások ellen fordulok, az nem harc lesz, hanem terror. A harc, mert makacs, szaturnuszi keménységgel párosul a marsikusság, véres lesz.


Fel kellene ismernie, hogy alázatot követel tõle a pozíció, ám csak az orráig lát! Fel kellett volna már akkor ismernie az Igét, de õ nem magyar gondolkodású, ezért a folyamatokat nem, csak az állapotokat ismeri fel biztosan. Sajnos intelligenciája is sokszor ellene hat az alázatosságnak, hiszen magasabbrendûnek érzi magát! Ha azonban Isten, aki kétségkívül intelligensebb is mindõnknél, alázatosan, folyamatosan a megtartásunkra, és nem elpusztításunkra törekszik, egy intelligensebbnek nem ugyanez lenne a dolga? Nem véletlen, hogy éppen a térd a test zodiákusán belül a Bak közege, s ezért van, hogy aki alázatot tanúsít, le kell térdelnie! Nagyon várom már, hogy egyszerre térdeljünk Isten elõtt! Ám ehhez még sok megaláztatást vonnak magukra gõgjükkel és felsõbbrendûségi tudatukkal! Nekünk meg sok áldozatunkba kerül, hogy felismerjék, rossz oldalra álltak! Mi szeretjük õket, és hajlandóak lennénk értük (is) élni, ha helyesen viszonyulnának hozzánk! Ha hagynák, hogy kivéve kezükbõl kincseiket, fénnyel feltöltve adnánk vissza nekik, hiszen mi, magyarok nem ragaszkodunk az anyagiakhoz, csupán használjuk, és ezáltal feltöltjük azon Nyilas energiákkal, melyet a Tejút központból kapunk! Ezt õk nem tudják közvetlenül kapni, csak rajtunk keresztül. És ha mi nem vagyunk itt, és nem mûködünk együtt ezen erõkkel, õk hiába jönnek ide a Kárpát-medencébe, nem tudják mûködtetni! Nem lesz többé Dobogókõn a Szív erõkapucsokor, mert azt is csak mi tudjuk kezelni. A Kárpát-medence, ha elveszíti szakralitását, sivataggá válik, mint már oly sok terület, ahol kihalt a szkíta õsgondolkodás.


Csak megtartani a világot, nem lehet, mert az életenergia árama csak igei természetû gondolkodással, vagyis ma magyarul mûködtethetõ! Ehhez ugyan kell a megtartó erõ is, de csak Isten tud a kõbe is életet lehelni, a kõ nem tud önmagából-önmagába életet támasztani.


Vagy másként, a mag tud héjat növeszteni azáltal, hogy egy részét megkeményíti, ám a héj, már nem tud maggá puhulni. De ha a magot elpusztítom, a héj vele pusztul!



Szeretettel a héj irányába, egy magtól!


Tisztelettel a nemes gondolkodású, éppen ezért a világban meg nem nyilvánulható zsidók felé is!



nemes "álmosházi" lõgérpatonyi Hervay Tamás, lélekemelgetõ táltospap, a magyarságtudomány magisztere, a Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyeteme magyarságismeret alapjai tanára, tiszteletbeli székely