Magyar - szlovák ellentét



Magyar – szlovák ellentét



A külügyminisztérium várja a szlovák rendõrség videóját, mert szeretné látni miért verekedtek .Elõre lehet tudni, hogy nem lesz videó. És ha lenne elküldenék Brüsszelbe, hogy nézzék meg és ítéljék el az indokolatlan drukker verést ? Kit érdekelne ez ?


A magyar külügyminiszter mint a mimóza, a szlovákok pökhendiek és hazudnak. Itt most nem 50 megvert drukkerrõl van szó, hanem több mint félmillió felvidéki magyarról. A „légiesült” határok mögött süt a szlovák vezetésbõl a gyûlölet. Leváltják a szerdahelyi polgármestert, mert 2006-ban állítólag csalással nyert.


Véletlenül most 2008-ban jöttek rá. Ezt az ellentétet rendezni kell és ehhez Európa kell. Ha eddig nem tudta volna a külügyminisztérium, a magyarokat azért verték meg, mert erre biztatja õket a ma is érvényben lévõ benesi dekrétum. Errõl soha nem kapunk videoklippet.


Ennek alapján kínozták 1945-46 és 47-ben a felvidéki magyarokat. Ennek alapján fosztották meg az állampolgárságuktól, ennek alapján bocsátottak el minden magyart, ennek alapján zárolták a magyarok bankbetéteit és lopták szét, ennek alapján vittek rabszolgának magyarokat a csehországi részekre, ennek alapján zavarták neki télvíz idején a csallóközi magyarokat egy batyuval a Dunának, ennek alapján több százezer magyart üldöztek el 15-20 fokos hidegben marhavagonokban. A benesi dekrétum magyargyûlölete biztatására, hozták le a hegyekbõl a szlovákokat a magyar határon fekvõ városokba, hogy felborítsák az etnikai arányokat Ennek alapján törték össze 1968-ban magyar turisták autóit, akiknek semmi köze nem volt a szovjet bolsevistákhoz de egy puskát nem sütöttek el a szláv testvéreikre ugyanúgy, mint ahogy az angolszászok által nagy összegekkel támogatott Csehszlovákia, állig felfegyverzett hadserege a bevonuló németekkel szemben semmiféle ellenállást nem tanúsított. Hõsök csak csak akkor, ha védtelenekkel állnak szemben. Ahogyan ma is teszik.


A dekrétum alapján változtatták meg a közigazgatási területek határait, ennek alapján zártak be sok magyar iskolát , akadályozták magyar nyelvû felsõfokú iskola létesítését éveken keresztül, pimaszkodnak a megvert magyar lánnyal ,-verték meg Pozsonyban a Fradi drukkereket, radíroztatták ki a tankönyvekbõl a magyar helységneveket és ennek alapján verték meg Dunaszerdahelyen indokolatlan barbársággal a magyarokat. A benesi dekrétum szellemében tapsolták végig a pozsonyi Slován szurkolók a rendõrattakot.



Most Brüsszelbe nem az 50 megvert drukker ügyét kell elvinni, hanem felháborodva tiltakozni kell a benesi dekrétumok ellen, mely, amint látszik, ma is hat és ma is része a szlovákiai jogrendnek. Errõl tanúskodnak a fenti példák is.


Hogy lehet errõl elfeledkezni és hogy lehet ezt tûrni Európában ?


Gondoskodni kell a nagy nyilvánosságról. Nem a Gyurcsány baklövéseinek magyarázatára kell a pénzt költeni, hanem az unió központjában a szlovákok magyar gyûlöletét kell bemutatni. Több ezer példányban terjeszteni kell azt a röpiratot, amely ismerteti a benesi dekrétumot és megismerteti a szomorú mai valóságot. Nem az 50 szurkoló megverése a veszély, hanem a több, mint félmillió felvidéki magyar sorsa. Le kell szögezni, hogy egyetlen szlováknak sem indult úgy az orra vére, hogy magyar verte volna orrba.



Már életveszélyesen fenyegetik a magyar képviselõket, éles pisztolygolyót kapnak üdvözletül. Állandó stresszben tartják honfitársainkat. Ennek végét kell vetni. A benesi dekrétumoknak a szemétdombon van a helye és míg él szlovák, szégyellje ezt, mert Benes, kora leghazugabb politikusa volt. Ezt nem lehet letagadni . Ez a szobrán is látszik. Nézzék jól meg.



Nem tagadott tény, hogy a szlovákok most is el akarják üldözni szülõföldjükrõl a magyarokat. Meg kell égetni minket és át kell zavarni bennünket a Duna másik oldalára. Ezt gátlástalanul ma hirdetik. Nem véletlen a közmondás: Engedd be a tótót a házadba,- kiver.



Nincs semmi kifogásunk a gyûlölet ellen. Fütyülünk rá. Van egy könnyen végrehajtható javaslatunk, hogy a tótók megszabaduljanak a magyaroktól.


A magyar határra feltapadva magyarok élnek. Ezeknek meg kell engedni, hogy õsi földjük újra Magyarország legyen . Európában a népek önrendelkezési jogát deklarálta az Ensz . Ha a felvidéki magyarok ezt akarják, ennek törvényes alapja van. Gondoljanak Horvátországra, Montenegróra Szlovéniára, Boszniára, Koszovóra.



Aki szlovák és itt él,- legtöbbje nem régen- , annak pechje van. Ugyanilyen pechje volt és van a magyaroknak több mint nyolcvan éve .



Akiket az etnikai arányok megváltoztatása érdekében Liptóból hoztak ide, ha akar marad, ha menni akar segítünk. Kárpótoljuk õket és megígérjük, hogy mindenüket elvihetnek és nem marhavagonba mehetnek haza 15 fokos hidegben.


Ha hazatér a sok magyar, ott lesz a nemzeti állam megvalósult álma.


Éljen és virágozhat a nagy nemzeti Szlovákia. Értik ugye szlovák urak ?



A magyar külpolitikát nagy felelõsség terheli, ha továbbra is gyáván cselekszik.


Nem lehet addig Európában élni békében, míg Benes hazug szelleme bármikor kiereszthetõ a palackból.


Nem történt itt valami nagy mulasztás akkor, amikor lépni kellett volna?



Szlovákia egyetlen egy helyen sem szerepel a párizsi békeszerzõdésben. .Ilyen ország akkor nem volt .Nem létezõ országgal nincs szerzõdés sem. Szlovákia nem jogutódja Csehszlovákiának. Értik ugye szlovák urak ?



Beély Miklós