A Magyar Demokrata CHARTÁSAIHOZ!


A Magyar Demokrata CHARTÁSAIHOZ!



Idefigyeljetek, Hím- és Nõnemû Lények! (Jobbik esetben!) Magyarok és más népcsoportok leszármazottai! Oktalan Tiltakozgatók!



Köztudott, -ha eddig Ti nem tudtátok most ide írom- Isten malmai az emberiség léte óta lassan õrölnek. Szomorú tapasztalásunk, hogy ez alól nem képeznek kivételt, a mai közéletünk történései sem. L(



Amint megtapasztalhattuk, szervezõitek, megalapítóitok által, megint baklövésre kényszerít Titeket, az elvakult túlbuzgóság. No, meg az évszázados szokás szerinti megfelelési kényszer. A gond csak az, hogy mindig a rossz oldalon állók szerinti irányvonal csapdájában vergõdtök, Ti is, mint dicstelen elõdeitek. Manapság éppúgy, mint a 92-es esernyõs mûriadalom idején tettétek. Hát semmit nem vagytok képesek tanulni a történelmi múltból? Sem a másén, sem a saját károtokon? Mit akartok elérni ezzel a mûfelháborodási kényszermozgalommal, amely tele van féligazságokkal, álhír terjesztéssel, rágalmakkal és csúsztatásokkal. Ti tényleg vakok vagytok és süketek, vagy magatok sem tudjátok, egyáltalán kik és mifélék?



Nem szégyellitek magatokat, felnõtt -sokan tanult- ember létetekre, hogy ilyen galád, hamis kicsengésû pánikkeltés részesei vagytok, nem elõször. Hát, hogyan képzelitek Ti ezt, meddig lehet még feszíteni a húrt? Mire, hová akartok kilyukadni? Kinek az érdekében? Szoktatok Ti gondolkodni néhanapján? Nem kevesen, velünk együtt éltétek át a diktatúra évtizedeit. Ilyen könnyen elfelejtitek a módszereiket, a bûnös korszak zászlóvivõit és kiszolgálóit. S a belõlük táplálkozó utódaik kontraszelektált ivadékait és „kisded" játékaikat? (Lásd. 2006. okt. 23).



Ha olyan vicces korszakot élnénk meg, el lehetne intézni a viselkedésetek célját, egy EJNYE-BEJNYÉVEL! De nem olyan idõket élünk. Ti ezt képtelenek vagytok fölfogni? Meddig akarjátok még a bûnben fogant hatalom birtokosait ajnározni, ostobán támogatni, felelõtlenül KISZOLGÁLNI?



Ne játszatok a tûzzel! A nép nem felejt. Hiába is próbálják a fennálló látszatdemokrácia élharcosai, a média többségének támogatásával ráerõltetni a lakosságra, a birkatürelmet! Nem fog nekik sikerülni. A pohár már csordultig telt, paraszthajszálon múlik, hogy a kiömlõ képletes víztömeg, elárasszon mindent. Veletek együtt! Megéri ez nektek? Nem gondoljátok, hogy nagy árat fizettek majd a kollaboráns tetteitekért. Hiába éltek rövidlátó módon csak a mának, a nap holnap is fölkel, bármennyire is reménykedtek benne, hogy a föld túloldalán marad, életetek végéig. NEM! NEM! NEM! A nap bizony elõjön hajnalonként, minden 24. óra elmúltával. Ne reménykedjetek hát az öröklétû HATALOM megtartásában. El fogjátok azt veszíteni s a bûnösök elnyerik méltó jutalmukat. De csak azok! Hiába riogat mindenkit rövidlátó bálványotok, hogy a borzadály korszaka következik be egy NEMZETI ÉRDEKÛ kormány és Parlament eljövetelekor. Nem úgy lesz az, ahogy Móricka -önmagát folyamatosan leleplezõ alteregója- elképzeli, hanem /az IGAZSÁGOSSÁG jegyében/, a Ki mint vet, úgy arat!- bölcs közmondás tartalmi súlyának eredményeként, törvényszerûen rendeltetik majd el minden, a NÉPAKARAT jóvoltából. Ez így fog történni!



Szálljatok hát le a földre, mihamarabb! Hagyjátok abba a szemfényvesztõ, önveszejtõ ábrándozást, a KÖZVÉLERMÉNY -ideértve a hazait és a nemzetközit- félrevezetését, a hazugságok terjesztését. Álljatok az IGAZSÁGOT képviselõk mellé, amíg nem késõ!



/Péteri Attila Árpád/