Európa népei, fogjunk össze a terrorizmus ellen!


Látjuk és tapasztaljuk, hogy a terrorizmus világméretûvé vált, ami emberek millióit fenyeget, emberi életek ezreit oltja ki, ezért világméretû összefogásra van szükség. Ennek az összefogásnak az elindításaként szeretnénk, ha mindenki tisztában lenne azzal, hogy ki a terrorista, és hogyan ismerhetjük fel õket.



Várjuk azok jelentkezését, akiknek sikerült már leleplezni terroristát, vagy e cél érdekében szándékában áll közösen cselekedni.




1. Köztudott, hogy a muzulmánok az alkoholfogyasztás ellen vannak, illetve azt, hogy a feleségükön kívül más meztelen nõre nézniük bûn.



Ezért, arra kérünk minden nõt, hogy minden hónap elsõ szerdáján reggel 09:00 órakor a munkahelyén vetkõzzön le,
és az irodán végig vonulva figyeljék meg, hogy melyik az a férfi, aki elfordítja a fejét.


Az a férfi, aki elfordítja a fejét az vagy homokos, vagy muzulmán. Így a feltételezhetõ gyanúsítottak száma jelentõsen lecsökken. Ahhoz, hogy biztosak legyünk a muzulmán terrorista személyét illetõen, azt kell tennünk, hogy egy korty valamilyen szeszes itallal megkínáljuk a szemérmes kollegákat. Aki nem bír ránézni egy meztelen nõre és még megkóstolni sem hajlandó a szeszes italt, az a muzulmán terrorista.



2. Köztudott, hogy létezik a politikai terrorizmus is.



Ezért, arra kérünk minden férfit, hogy a nõk terroristaellenes akciójához csatlakozva leplezzék le a politikai terroristákat és nyíltan nevezzék meg õket.



Az a politikus, közéleti személyiség tekinthetõ politikai terroristának, amelyik;



- a „demokráciát” fegyverek erejével akarja rákényszeríteni, egy kultúrájában más népre, és az ország függetlenségéért harcoló szabadságharcosokat terroristaként kezeli,( Lásd; Líbia, Pakisztán, Obama-ma, stb.)



- a politikai hatalmát a globális pénzhatalom érdekében használja fel, úgy, hogy a saját népét adósrabszolgaságba dönti, (Lásd; Magyarország utóbbi harminc évének miniszterelnökei, gazdaságpolitikusai.)



- a közéleti befolyását arra használja fel, hogy az adott nép önbizalmát, erkölcsi tartását, életerejét lerombolja. (Lásd; Kovács László, Heller Ágnes, stb)




Ha mind a muzulmán, mind a politikai, közéleti terroristákat lelepleztük a nagy nyilvánosság elõtt, ekkor tájékoztassuk a terrorista elhárító csoportot (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), hogy intézkedjenek.



Amennyiben a terrorista elhárító csoport nem hajlandó intézkedni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy õk is a terroristák irányítása alatt van.



Ha úgy gondoljuk, hogy a saját országunkat is terroristák irányítják, akkor jobb, ha kussolunk, mert minket fognak terroristaként kezelni.



Kérünk mindenkit, vegyen részt az akcióban, illetve ezt a felhívást küldje tovább minél több ismerõsének.




Terrorizmus Elleni Polgársegítõ Iroda /TEPsI)


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.