A balliberális gyûlöletpolitizálásnak ez lett az eredménye. Elgondolni is rémes, ha ez így megy tovább, mi lesz az országgyûlési és önkormányzati választásoknál. Pártok által felhergelt vagy megfizetett szabadcsapatok fognak megütközni egy-egy kampánygyûlés elõtt és után? Vagy a szórólapozó és plakátozó önkénteseket biztonsági õrök vagy rendõrök fogják kísérgetni?


Belegondoltak politikusaink, törvényhozóink és rendeletalkotóink, hogy amit a rendszerváltás okán tettek az országgal, az most már társadalmi együttélés szintjén is megjelent?!


Élek a gyanúperrel, hogy nem véletlenül történik mindez, mert az elterelés aljas és elfogathatatlan módszerével kell szembenéznünk. Mennyivel egyszerûbb a cigányokat ráuszítani a magyartudatú magyarokra, mint a politikai felelõsséget vállalni az ország jelenlegi állapotáért.


A magyar politikai elit megbukott magyarságból, vezetõi képességbõl, országirányításból, emberségbõl! Egy bukott „elit” kétségbeesett próbálkozásainak vagyunk elszenvedõi!



Az meg a jogállamiság csimbarasszója, hogy a Gárda egyenruháját vagy az ahhoz hasonlót viselõ polgárokat megbüntetnék. Mit fognak megtiltani? A fekete nadrágot? A fehér inget? A fekete mellényt? A fekete simlis sapkát? A pörgekalapos, harangvirágos népi motívumot? Az Árpádsávos kendõt és az oroszlános pajzsot? A katonai surranót?


Talán öltözetet kéne váltania a Gárdának, és téli viseletkén a pufajkát, nyárra meg a gimnasztyorkát kéne rendszeresítenie?



„Tisztelt” hatalmaskodók, törvényhozók és rendeletalkotók!


Vegyék már elõ józan eszüket! Csak nem polgárháborút akarnak kirobbantani?! Nehogy már törvényileg szabályozzák az öltözködési-, közösségi szokásainkat, fõleg az után, hogy milyen „ízléses” öltözékeket látni egy-egy meleg felvonuláson.


Az ember genetikailag ellenáll az erkölcstelen, az értelmetlen, az emberellenes erõszaknak, legyen az törvényes vagy törvénytelen, az mindegy. Hosszútûrõek vagyunk, de nem határtalan a türelmünk.



Értem én, hogy az a bizonyos zabszem mennyire irritálja hatalmi érzékenységüket. De tessék már tudomásul venni, Magyarországon nem lehet bûn magyarnak lenni! Nem lehet bûn magyarként gondolkodni, élni és cselekedni, és fõleg a Hazáért kiállni, a jövõ nemzedékért cselekvõ módon tenni és politizálni.


Értsék meg, nem lehet büntetlenül gyûlöletpolitikát folytatni, mert csak idõleges megoldást ad. Ám a gyûlölet visszahat magára a forrásra is.


Értsék meg!


Gyûlöletbõl nem lehet sem hazát, sem otthont építeni!



Takács András