Nyílt levél Katanics Sándorhoz (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)


Tisztelt(?), Kedves(?) , no hogy is szólítsam … Tiszteletünkre még éretlen Katanics úr!


Elnézést, hogy a levél további részében letegezem Önt és a „maguk fajtákat”, de így talán közvetlenebbé tudom tenni mondandómat, hisz a fiam lehetne.


A szentendrei ÚJ Magyar Gárda avatásával kapcsolatosan az MTI-OS közleményében azt hozod fel, hogy egy EU-s parlamenti képviselettel bíró párt, a „Jobbik védõernyõt ad egy tudatos törvénysértéshez”.


Te, mint matematika-fizika tanár talán nem vagy tisztában - hisz nem is lehetsz, az MSZP-ben ilyenrõl szó sem eshet - egy demokratikus rendszer érték-hierarchiájával.


Tudod, elõször van az erkölcs, amely az emberi együttélés alapja, amit csak felszínesen lehet törvényi keretekbe szorítani. Az erkölcs mindenre kiterjed, a személyes kapcsolatokra épp úgy, mint a közéletire. Az erkölcsöt követi a jog, ami a természetjogból fakad, ami Istentõl ered, aminek a szabadság és a szabad akarat az alapja. Isten Tíz Parancsolatot adott az emberiségnek és nem törvényt. Gondolkozz el ezen! Talán elolvashatnád az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, ami szintén a természetjogon alapszik.


A törvények nem nélkülözhetik azokat a minimális erkölcsi és jogi elvárásokat, amiket általában alkotmányba szokás foglalni. Mi magyartudatú magyarok génjeinkben hordozzuk azokat az erkölcsi alapokon nyugvó alkotmányos evidenciákat, amik ezer éve biztosították és védték a magyar államiságot és tagjainak a fennmaradását, amit Ti balliberálisok szisztematikusan felszámoltok.


Ha most szemtõl szemben egy asztalnál ülnénk, és polemizálnánk a világ dolgairól, akkor feltenném neked a kérdést: mi az Alkotmány?


Ne törd a fejed, mert ezt nem tanították neked a pártiskolán. Ezt csak a Magyar Szentkorona tan fogalmazza meg pontosan: „Az alkotmány egy nép államalkotó akaratát fejezi ki.” Nos ha Te azt hiszed, hogy a magyar nép ilyen államot akart, mint amilyennek a törvényhozója vagy, akkor nagyon tévedsz. Ez a parlament, ez a törvényhozás és ezek a törvényhozók nem a mi értékeink (mármint magyar) akaratunk és érdekeink szerint törvénykeznek. Éppen ezért ne hivatkozz az általatok hozott bolsevista törvényeitekre, amit magatok is nap mint nap semmibe vesztek.



Nekem Ti ne beszéljetek törvényességrõl;


- amikor az állami tulajdon, pontosabban a társadalmi tulajdon 85-90 % -át elprivatizáltátok, elloptátok,


- amikor emeszpés számlagyárakat üzemeltettetek,


- amikor a korrupció, a politikai sundám-bundám állami szinten mûködik,


- amikor az átgondolatlan „csókos” beruházásaitokkal hatalmas károkat okoztok az országnak,


- amikor az állam jogosultságait és kötelezettségeit kiprivatizáljátok, mint például az egészségügyi intézményeket, és a közintézmények, nemzetbiztonsági létesítmények õrzését idegen állam örzõ-védõ vállalkozására bízzátok,


- amikor stratégiai szolgáltatásokat idegen állam tulajdonába adtatok örökös dézsma garantálásával,


- amikor a külföldi bankok és vállalkozások nagyobb kedvezményeket kapnak, mint a hazaiak,


- amikor a magyar családokat úgy rabolják ki a bankok, az uzsorások, a végrehajtók, mintha újkori tatárdúlás volna e hazában,


- amikor családok ezreit fenyegeti az otthonuk elárverezése,


- amikor emberek ezrei betegednek meg, lesznek öngyilkosok az aggodalomtól, hogy mi lesz velük és a gyermekeikkel,


- amikor családokat szakítanak szét az uzsorások féktelen hatalma és étvágya miatt,


- amikor az árnyékhatalom(?) bérgyilkosakat küld a kisebbségre csak azért, hogy ürügyet kreáljon a nemzetért aggódó és tenni akaró politika erõk lejáratására,


- amikor saját politikusaink fasisztázzák le saját népüket, járatják le hazánkat a világ elõtt,


- amikor az ország elsõ méltóságát nem engedik be egy szomszéd ország területére csak azért, mert a saját kormányunk se tiszteli Õt, de még a saját népét sem,


- amikor a rendõrség és a bíróságok politikai parancsra oszlatnak, fognak le és ítélnek el embereket,


- amikor a hatalom a hatályos törvényeket átértelmezik a saját pártpolitikai érdekeik szerint, akkor ne beszélj Te törvényességrõl, Európa Unióról!



Soroljam még azokat a természet és élet elleni törvénytelenségeket amiket elkövettetek 1947 óta a magyar nép ellen? - Nekem most ne gyere elõ azzal a hamis és álságos kifogással, hogy Te még meg se születtél akkor. Szellemi örököse és tovább vivõje vagy a rákosista, kádárista technokrata „elitnek”, amelyik intézményesítette, állami szintre emelte saját népe kifosztását, sõt a kiirtását is. Lehet, hogy Te közvetlenül egyetlen ember életéért sem vagy felelõs, de a miniszterelnököd igen. Így akarva akaratlanul bûnrészes vagy, mert tudod; bûnösök közt cinkos aki néma, nem hogy a kiszolgálója.



Tudod, a törvényre való folytonos hivatkozás olyan „amerikás” dolog, ahol a törvényt isteni parancsolatként próbálják elültetni a hamburgeragyú emberek fejébe. A törvény emberi csinálmány, és ettõl kezdve nem mindegy, hogy kik hozzák a törvényeket.


Te olyan törvényekre hivatkozol az Új Magyar Gárda hétvégi rendezvényével kapcsolatosan, amik csak a Te és a magadfajták fejében léteznek, amiket a bolsevista döntéshozóitok politikai érdekeik szerint „aktualizálnak”. Tessék elolvasni a gyülekezési törvényt (1989. évi III. törvény)!



Nézd, Sándor!



Öreg barikádharcos vagyok, aki ’83 óta ellenzékiként küzdök a hozzád hasonlók ellen, akik vagy butaságból, vagy politikai megrendelésre, egzisztenciális megfontolásokból teszitek tönkre az országot. Nem gyûlöllek benneteket, hanem megvetlek titeket, mivel hazát áruló hazaárulók vagytok, akik híján vannak hazaszeret és erkölcs tekintetében.


Lehet, hogy ez most túl durván hangzik és sérti érzékeny politikusi lelked, de gondolkozz el Kéthly Anna örökérvényû szavain: Erkölcs nélkül, jellemes emberek nélkül elvész a nemzet!


Hogy a jellemes ember fogalmát illetõen ne hagyjak kétséget számodra, szeretném tisztázni, a jellemes ember nem mér kettõs mércével. De talán olvasgasd a Bibliát. Külön figyelmedbe ajánlom az I. Korintus 13-at.



Elbúcsúzván egy nagy múltú párt jelmondatát idézném, melynek sorrendisége kifejezi a magyar lelkületet: Isten, Haza, Család!



Bort, Búzát, Békességet kívánva:



Takács András


(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)



Utóirat: Az alkotmányos evidenciákat itt olvashatod el: http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3494