Az EU-választás és a nemzeti oldal felelõssége …







Elérkezett az a történelmi pillanat, amikor a magyarság elárulóját, a gyûlöletet szítók pártját, a haza elsõszámú közellenségét, a „rendszerváltás” ideológus pártját, az SZDSZ-t kiszavazzuk a közéletbõl. Most a nemzeti oldalon lévõk szavazatán múlik, hogy lesz-e EU parlamenti képviselõje a neoliberális, kozmopolita pártnak vagy sem. Amennyiben a szabaddemokratáknak akár csak egy képviselõi hely is jut az EU-választáson, úgy az országgyûlési választáson ismét jó eséllyel indulhatnak az 5%-os küszöb elérésére.


Magyarország létkérdésévé vált az SZDSZ kiszavazása a közéletbõl, a törvényhozásból, mert a haza megmentése és megújulása függ ettõl.


Az SZDSZ árulásai és nemzetellenes propagandája közismert, a deviáns és abnormális életvitel propagálása részükrõl a jövõ nemzedékének a megrontását, lezüllesztését szolgálja, hogy tudatlanságba, identitás nélküli rabszolgaságba taszítsa a magyar nemzetet.


Az, akiben egy csepp hazaszeretet is van, annak kutya kötelessége mindent megtenni azért, hogy a nagytõke és a globalizmus pártja történelmi vereséget szenvedjen Magyarországon, mert ismét kiskovásszá válhatunk a világ számára.



Mi a megoldás és mit tehetünk annak érdekében, hogy az SZDSZ végzetes vereséget szenvedjen?



A választási törvény



Az EU választási törvény 8.§ (2) bekezdése a következõképpen rendelkezik: „A mandátumkiosztásban csak azok a listák vehetnek részt és szerezhetnek mandátumot, amelyek több szavazatot kaptak, mint az összes listára leadott összes érvényes szavazat 5%-a.”


Az EU választási törvény egy választókerületnek tekinti az országot. Eredményességi küszöb nincs, ami azt jelenti, hogy mindegy hányan mennek el szavazni, a választás akkor is érvényes, ha csak ezer ember szavaz. Az 5%-os küszöböt az érvényes szavazatok száma határozza meg. Ebbõl kifolyólag lényeges, hogy hányan mennek el szavazni.


Ne felejtsük el, hogy a jelenlegi választási törvény a „nagy” pártoknak, a biztos szavazóbázissal rendelkezõ pártoknak kedvez. A pártfanatikusokra épít minden parlamenti párt, ami azt jelenti, hogy a választók aktivitását csak korlátozottan 40-50%-ban tartják kívánatosnak. Éppen ezért ellenszenveznek minden olyan próbálkozással, amely csökkentheti szavazótáborukat, illetve aktivizálni tudja a bizonytalan szavazókat. A Fidesz – JOBBIK ellentétnek is ez a magyarázata.



Szavazz!



Az SZDSZ EU-s bevezetõ plakátján nem véletlenül olvashatjuk a 200 001 - es számot, mivel õk a választáson résztvevõ választópolgárok számát 4 millió, 53% alattira becsülik, ami a társadalmi aktivitást ismerve reális is. Másrészt az SZDSZ-t támogatók tábora ugyancsak megközelíti a kétszázezret; hogy ebbe beszámolták-e az izraeli-magyar kettõs állampolgársággal rendelkezõ választópolgárokat, azt nem tudni, de inkább tekintsük ezt a több tízezernyi szavazót biztosítéknak. Ha megpróbáljuk behatárolni, hogy a magyar választók mely rétege támogatja tudatosan az SZDSZ-t, akkor ide számíthatjuk a drogosokat, a melegeket, a pénz-és bankvilág alkalmazottjainak illetve a rendszerváltás haszonélvezõinek egy részét. Ez a társadalmi réteg minden bizonnyal kiteszi a kétszázezres létszámot.


Amennyiben elfogadjuk a fenti vélekedés lényegét, akkor már csak számolnunk kell ahhoz, hogy meghatározzuk azt az optimális választói aktivást, amely eredményeképpen kiszavazhatjuk az EU parlamentbõl a magyar liberálisokat.


A magyar választópolgárok száma körülbelül 7,5 millió. Ha választók 40%-a megy el érvényesen szavazni, az 3 millió szavazatot jelent, aminek 5% -a 150 000 szavazat. Márpedig ennyi szavazatot mindenképpen össze fog tudni szedni az SZDSZ. Éppen ezért lényeges, hogy minél többen menjünk el érvényesen szavazni. Amennyiben 60%-os lenne a részvétel, akkor már 4,5 millió szavazattal kéne számolni, aminek 225 000 az 5%-a. Ebben az esetben már valószínû, hogy az SZDSZ kiesik az EU parlamentbõl.



A kérdés az, hogy a magyar választópolgárok 60%-a veszi-e a fáradságot és elmegy-e szavazni, és ezen választópolgárok 96 %-a semmiképpen sem szavaz az SZDSZ listára. Ez márpedig a nemzeti oldal és a apolitikus honfitársaink józanságán múlik.


Le kell szögezni, hogy a szavazástól távolmaradók és az érvénytelenül szavazók áttételesen a balliberális oldalt támogatják.


Nem hiába kampányol Tabajdi Csaba (MSZP) az SZDSZ mellett, mert nagyon jól tudja, hogy a globalizálódó világhatalom támogatása az SZDSZ-en keresztül mûködik, ezért ne csodálkozzunk majd azon ha a liberális párt totális veresége után az SZDSZ prominensei átnavigálják magukat az MSZP-be.



A nemzetiek felelõssége



Mélységesen nem értek egyet azon nemzettársaimmal, akik nemzeti elkötelezettségûnek mondják magukat és politikai passzivitásra biztatják embertársaikat, csak azért, mert megcsömörlöttek a pártoktól.


Mára már világossá vált, hogy forradalmi úton nem tudunk eredményt elérni, mivel a politikai elit egyetlen meghatározó része sem hajlandó egy népi megmozdulás élére állni. Ezt igazolják a 2006-os õszi események is. A rendszerváltás nem termelte ki azt az újkori „Nagy Imrét”, aki vállalná egy esetleges forradalom politikai vezetését.


Mindez azt jelenti, hogy a nemzeti oldalnak a jelenlegi rendszer adta lehetõségek szerint kell a küzdelmét, politikai stratégiáját kialakítani. Harcunkat a szavazó urnáknál kell folytatni!


Hamis és félreértelmezett az a idézetet miszerint „ne pártoskodj”, amit úgy értelmeznek sokan, hogy a pártrendszert el kell utasítani, ezért ne is menj el szavazni. Az Erdélyi magyarok tízparancsolatának IV. pontja (Magyar Világ 2006. dec. 21.) így fogalmaz: … „Ne civakodj, ne pártoskodj, mert egyetértés nélkül, mint oldott kéve hull szét a nemzet. Lásd a búzaszál is gyenge és törékeny, de kévébe kötve nehezebben szakítható el, mint a kõoszlop.” A nemzeti oldalról sokszor elõcitált álbölcsessége –„ne pártoskodj” nem azt jelenti, hogy utasítsd el a pártokat, ne politizálj és ezért ne menj el szavazni, hanem azt, hogy közös ügyek és célok mentén politizálj és hozd meg a döntéseidet, és ne azért szavazz így vagy úgy, mert ez vagy az a párt azt mondta.


Senki ne higgye, hogy létezik számára tökéletes párt, vagy politikai rendszer, ezért az adott cél és ügy érdekében kell kiválasztani azt a politikai erõt, amit az adott idõben és cél érdekében támogatni kell. Magyarországnak az az érdeke, hogy SZDSZ-mentessé tegye a közéletet.


Az a nemzeti oldalon lévõ és véleményformáló vezetõ, aki a választásoktól való távolmaradásra agitálja harcostársait, vagy nem a részvételre biztatja, az vagy dilletáns és vezetõnek, politikusnak alkalmatlan, vagy a jelenlegi politikai elit ügynöke.



Kire szavazzunk?



Szívem szerint azt mondanám, hogy az „Isten, Haza, Család” pártjára szavazzunk, de sajnos ez nem lehetséges. Hogy mi okból, az most nem e cikk tárgyához kapcsolódik.


Az EU választáson nyolc párt indulhat, ebbõl a FIDESZ-KDNP, MSZP, SZDSZ, MDF, és a JOBBIK-nak van esélye átlépni az 5%-os küszöböt, a másik háromnak (MUNKÁSPÁRT, MCF ROMA Ö, LMP-HP) aligha sikerül.


Az nyilvánvaló, hogy az SZDSZ-re nem szavaz egyetlen egy magyartudatú honfitársunk sem! Az is nyilvánvaló, hogy a Fidesz-KDNP lista fogja kapni a legtöbb szavazatot, de hogy a nemzeti radikálisoknak hova kell szavazni, az is nyilvánvaló, mert csak a Jobbik pártlistájára lehet azt mondani hogy nemzeti és EU-szkeptikus, annál is inkább, mivel Z. Kárpát Dániel (alias: Zsiga Dániel Gábor) mint EU szkeptikus és EU-szakértõ már az EU-s népszavazási kampányban is kiállt az ország érdekei mellet, nem beszélve arról, hogy a Kárpátia hasábjain következetesen errõl ír.


Lehet a JOBBIK politikáját kritizálni, a Fidesz riválisának tekinteni, de ez nem jelenti azt, hogy a nemzeti oldal számára jelenleg volna más alternatíva.


Nem kell szeretni Vona Gábort vagy Morvai Krisztinát, de azt tudomásul kell venni azt a politikai aranyszabályt, hogy az ellenségem ellensége a barátom. A magyarság ellensége a Szabad Demokraták Szövetsége, és az SZDSZ-nek a legmarkánsabb ellenfele a JOBBIK, amiért most a Jobbikot kell támogatnunk.



Nem a személyes érzelmeim mondatják velem, hogy SZAVAZZ A JOBBIK-ra, hanem a politikai racionalitás, a haza érdeke.




2009-05-19.



Takács András


SZMM elnöke és az


FKgP Bp. XV. kerületi szervezetének vezetõje.