A Szövetség az Élõ Tiszáért Egyesület (www.elotisza.hu) liba vásárt hirdet, a bajbajutott gazdák megsegítésére.

Húsliba, exportminõségben (önköltségi) nagykereskedelmi 960 Ft/kg bruttó áron kerül eladásra, levágva, megkopasztva, belezve, elõhûtve, egészben, májjal együtt. A libák 4-5 kilósak.

Csak elõrendelésre szállítanak! Egy-egy helyszínre, településre minimum 250- 300 db megrendelés esetén tudnak ingyenesen kiszállítani a termelõk. (Hízott liba rendelés esetén 1 hónap a szállítási határidõ. )
Elõrendelés leadható:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Az egyesület honlapján nyomon követhetõ, hogy egyes helyszíneken hogy alakul a megrendelt mennyiség. Amint megvan a minimumrendelés, minden elõrendelõ értesítést kap az átvétel helyérõl.


Mivel az értékesítés illetve az átvétel csak az arra jogosult kereskedõkön keresztül lehetséges ezért a szervezõk várják vendéglátó egységek, mozgóárusok, húsértékesítõk megrendelését és csatlakozását az akcióhoz!


Az akciót az teszi idõszerûvé és szükségszerûvé, hogy a fizetési problémáik nyilvánvalóvá váltak, amit be is ismertek a nagykereskedõk, egyszóval nem tudnak fizetni. Jelenleg sok ezer állat eszik nap mint nap fölöslegesen, ami több millió forintba kerül a termelõknek.



A gazdák kölcsönök segítségével tartják fenn magukat, de tartalékaik nagyon végesek. Több gazdát és családot érint a válság, ami több száz munkahelyet veszélyeztet, nem beszélve arról, hogy a magyar libatenyésztés is megszûnhet. Ezért sem hagyhatjuk, hogy a dolgok „maguktól”, a nagytõke logikája szerint oldódjanak meg.


Meggyõzõdésünk, hogy az akció minden résztvevõ számára kölcsönösen elõnyös.

Információ:


Szabadkai Andrea
30/768-8718
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.elotisza.hu




A Szabad Magyarországért Mozgalom nevében arra kérem a magyartudatú honfitársaimat, hogy segítsék az akciót.



Takács András


elnök