A Pajzs Szövetség és a Szent Koronát Szolgálók Szövetségének megalapítója és szellemi atyja Dr. Halász József. Aki valaha találkozott vele az tudja, hogy elkötelezett szentkoronás, hogy kitartó, nem könnyû ember, és kritikái kíméletlenül hatnak. A 2003-as "EU-NEM" kampány egyik meghatározó személyisége volt.


Ha valaki ismeri Magyarországon az EU neoliberális alapokon mûködõ rendszerét, az Dr. Halász József. Õ az, aki az EU-val kapcsolatosan a legtöbb elemzést és kritikai írást letette a nemzet asztalára. A jelenlegi EU-szerzõdéssel szemben megalkotta az Európai Konföderációról szóló szerzõdéstervezetet, mely több nyelvre már le van fordítva és az EU-s szakemberek ismerkednek vele.



Nagyon jól tudjuk, hogy a globalizmus a nemzetek feletti pénzvilág kitalációja, hogy az antikrisztus intézményesülése, hogy az EU a pénzvilág európai kirendeltsége.



A Pajzs Szövetség nem a nemzetek közötti összefogást ellenzi, ellenkezõleg, az önálló nemzetek konföderációját szeretné elérni a jelenlegi EU helyett. Az EU-szkeptikus tábor a „nemzetek Európáját” akarja, ahol nincs elsõ és másodrendû nemzet, ahol a kölcsönös elõnyök és a viszonosság a meghatározó.



A PAJZS Szövetség részletes munkatervvel rendelkezik - amely a szabad Magyarország érdekekeit a szabad európai környezetben helyezi el -, elõkészített jogszabálytervezeteket, amelyek Európa és Magyarország felszabadítását szolgálná a pénzuralmi diktatúra alól. (pl. Az Európai Konföderációról szóló szerzõdéstervezet, a többi a http://eunyet.hu honlapról letölthetõ).



Magyarország számára létkérdés, hogy olyan EU-s képviselõje is legyen, aki a fentiekben vázoltak alapján tenné dolgát az EU átalakítása során, elkötelezetten a haza érdekeit képviselje és valós információkkal lássa el a nemzeti oldalt.



Én, a magam részérõl a Pajzs Szövetségben látom azt a politikai és szakmai elkötelezettséget, amely kizárólag az ország érdekében kíván képviselethez jutni az Európa Parlamentben. Ezért arra kérem a magyar választókat, hogy támogassák a Szentkorona értékrendjében a Pajzs Szövetség indulását az EU választásokon és ajánló szelvényeiket juttassák el, illetve telefonon történt egyeztetés után adják át számukra.



Ellérhetõségek az alábbiak: PAJZS Szövetsége Tel.: 30/616-3894, 06-20/392-1139 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. http://szksz.hu, http://eunyet.hu Levél: 1519 Budapest Pf.: 294.



Budapesten a kopogtató cédula még leadható a Nemzeti Kávézóban (Bp. V. ker. Semmelweis u. 1-3.) 2009. május 6-ig, ahol szombatonként 17 és 19 óra között ügyeletet tartunk. Amennyiben a fenti lehetõség valakik számára nem jelent megoldást, úgy elmegyünk az ajánlószelvényért. (Takács András 06 20 9/714-600).



Fontos tudnivaló, hogy az induláshoz országos gyûjtésben 23-25 ezer ajánlócédula szükséges, amit 2009. május 6-ig át kellene adni a Pajzs Szövetségnek.





2009. április 22.



Takács András