42. SZEMEMBE TUDNA-E NÉZNI A SÁTÁNFAJZAT ?


Az öszödi beszédet juttatja eszembe minden olyan film, amely mostanában hozzám és nagyon sok emberhez eljutott e-mailben.
Mert mi is a célja valójában az öszödi beszédnek?
Fogadja el a magyar nép úgy, ahogyan van, szõröstül-bõröstül a hazugságokat. Az öszödi beszéd is egy nagy hazugság, manipulatív hazugság, ami semmi másra nem volt jó, mint megfigyelni egy türelmes népnek a reakcióit, megrendíteni reményeiben, hitében, egy igazságnak hazudott öszödi beszéddel. Hazug volt ott - és nagy színész - minden szereplõ!
Ugyanez a célja ezeknek a filmeknek. Felfedjük elõttetek, hogy milyen hiszékenyek, buták és kiszolgáltatottak vagytok. Feltárjuk a mandvacsinált igazat a világ urairól, akik éppen úgy el akarják venni a föld lakóinak reményét az élettõl, mint hazánkban Gyurcsány és a kormány...
Kételyt akarnak ébreszteni. Be akarják szûkíteni az emberek látóterét, életterét, dühöt akarnak kiváltani és a scientológia, illetve a dianetika módszerét tömegeken alkalmazva - egy nemzeten elõször -, majd a világ népein (döbbenetet keltve elõször, majd dühöt kiválzva, azután a tehetetlenségérzet miatti sírás jön, végül a problémát feloldva a nevetés az egészen), akik az idõ múltával nevetnek a végén az egész átverésen, és közben valóban azt tesznek, amit akarnak A HATALOM MEGTARTÁSÁÉRT A VILÁG URAI. Akár, ki is foszthatják az emberiséget.
Minden elõre eltervezett.
A népek és nemzetek játékszerek? Kinek a játékszerei? Titkos társaságok szórakoznak évszázadok óta az emberiséggel?
Elhitették, hogy pénz nélkül nem lehet élni?
Lehet pénz nélkül élni. Sokan élnek ma is pénz nélkül.
Csupán meg kell tanulni, hogyan. FORDULJON VISSZA AZ EMBER A TERMÉSZET FELÉ, MERT ONNAN MINDENT MEGKAP, AMIRE SZÜKSÉGE VAN.
Háború lesz, mert valakik ezt akarják, és ugyanazok asztal mellõl írányítják már most annak kitörését. Manipulálják az embereket, az emberiséget..
A most körbe járt filmek elõszele volt csupán az öszödi beszéd.
Ezek a filmek hasonlóan manipulálják az embereket, mint a reklámok.
Sokszor a mondandójuk ellenkezõje sem igaz.
Érdekelne, hogy a szemembe tudna-e nézni az a sátánfajzat, aki mûveli ezt a Föld népével…?
*
Mennek a találgatások, hogy kik lehetnek ezek az elvetemült emberek, akik kizsigerelik a Föld népét, de magát a Földet is; a Földnek, a hatalom urainak mondják és akarják tudni magukat.
Nem érzékelni, hogy uriember módjára viselkednének.
Sõt!
Még a pénz értékmérõ funkciójának megtartására sem képesek.
Pedig az a legegyszerûbb dolog a világon!
Persze, nem úgy, ahogyan õk szórakoznak a pénzzel.
A pénz csak akkor tartja meg értékmérõ funkcióját, ha komolyan veszik és nem az emberiség kárára használják. Ellenkezõ esetben egy értéktelen fecni lesz belõle. Nem jöttek még rá? Pedig nagyon egyszerû.
Gondolkodjanak el azon, amit írtam!
Bár, kétlem, hogy rombolón-ficsúr eszükkel rájönnének a módszer lényegére.

Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2007. december 2.