37. A HAZUDÓS KORMÁNYNAK ÉS A HAZUG ÁGNES ASSZONYNAK: a népirtás = gyilkosság


„Hát én immár kit válasszak?” – ha „öngyilkos” akarok lenni!
(Üzenem az ismerõseimnek, hogy nem akarok öngyilkos lenni, de azt sem szeretném, ha Magyarországon bárki öngyilkos lenne azért, mert nem tud kifizetni majdan egy egészségbiztosítós számlát!)
Jelenleg úgy tûnik számomra, hogy a kormány akarja - átgondolatlanul és felelõtlenül - öngyilkosságba kergetni a magyar embereket. Amikor a kormány tagjai nem gondolkodnak megfelelõen, akkor kutyakötelessége rájuk szólni az embereknek. Most éppen azért szólok, hogy megakadályozzam az öngyilkosok számának növekedését kishazánkban.
Mivel szétverte a kormány az egészségügyet, már a gyilkosokkal egyenértékû munkát végzett. Felelõsséget nem vállal a kormány semmiért, senkiért, még a kormány tetteiért sem; ezért most gátlástalanul öngyilkosjelöltekké teszi a magyar állampolgárok egy részét, mert a kormánynak elég 5-6 millió szolgaember ebben az amúgy is megcsonkított országban.
Hogyan is van ez?
Hallom, hogy kötelezõ lesz több biztosító közül választani.
KÖTELEZÕ?!
Ki merészel engem, az állampolgárt kötelezni bármire is ebben a szabad országban?
Jó lesz megkérdezni a család orvosát, hogy õ melyik biztosítóval köt szerzõdést, mert akkor talán néhány vizitdíj megspórolható, ha netán kórházba kerül az emberke. Mondom: EMBERKE! Az EMBERKE PÉNZE kell csupán a biztosítóknak, tehát az a lényeg számukra, hogy az EMBERKE FIZESSEN folyamatosan.
Aztán, ha lebetegszik az „emberke”, akkor megtalálja a biztosító az ellátás utáni költségtérítés megtagadásának a lehetõségét.
Azt mondja Ágnes asszony, hogy mindenki biztosítva lesz.
Nocsak-nocsak, Ágnes asszony! Kiszopta ezt a szöveget a kisujjából?
NEM HISZEK ÖNNEK ÁGNES ASSZONY!
NEM HISZEK A KORMÁNYNAK!
Melyik biztosító fogja biztosítani a jelenlegi: rákos betegeket, a cukorbetegeket, a tüdõbetegeket, a mozgásukban megsérülteket, a siketeket, a látásukban károsultakat, a rokkantakat, a szívbetegeket, az infarktuson átesetteket, a magas vérnyomásban szenvedõket, a nyugdíjasokat, a pszichés betegeket? Ugyanis esetükben már nem beszélhetünk kockázati tényezõkrõl, mert önmagukban õk, máris a „kialakult költségnövelõ tényezõk” az egészségbiztosítók szempontjából.
Amennyiben a legelején elosztják egymás között a biztosítók a fent említett betegségekkel rendelkezõket, akkor a biztosítók – inmoralitásukból fakadóan csak bevételre koncentrálva – igyekezni fognak hamar megszabadulni az ilyen betegektõl és magukra hagyják õket.
EZÁLTAL A KORMÁNY ÁTPASSZOLJA NÉPIRTÁSI TÖREKVÉSEIT A BIZTOSÍTÓKRA!
Még két kérdésem van:
Ki, vagy melyik biztosító fogja felvállalni a gyilkosok, a bebörtönzöttek biztosítását?
A bûnözõk biztosítása éppen úgy ingyenes lesz, mint a kormánytagoké és az ellátásuk az adófizetõkre hárul?
Ön Ágnes asszony, és a miniszterelnök meg akarja fosztani az alapvetõ emberi jogaitól a magyar embereket, mert kegyetlenül, embertelenül, megalázó módon kisérletezgetnek az állampolgárokon kórházbezárásokkal, több biztosítós rendszer szándékos bevezetésével úgy, hogy meg sem kérdezték eddig az állampolgárokat. Ön, Ágnes asszony az elõdjével együtt, és a miniszterelnökkel, de az egész kormánnyal együtt - ÖNKÉNYESEN! – folyamatosan megfosztják a magyar állampolgárok nagy hányadát a velük született emberi jogaiktól; sárba tapossák az élethez, az emberi méltósághoz való jogukat azzal, hogy mellébeszélnek, nem tájékoztatják folyamatosan a sorsszerûen õket érintõ, a számukra életbevágó döntéseikrõl.
Ja, hogy sajtónak tart tájékoztatásokat Ágnes asszony? Ugyan már! Az egyszerú emberek számára érthetetlen mit fecseg össze-vissza; az értõ emberek számára pedig egyértelmûen mellébeszélés minden nyilatkozata.
Ezt az ÖNKÉNYT a továbbiakban felejtsék el, és szakmailag az orvosokkal együtt meséljék el az embereknek – ha kell: külön-külön mindenkinek -, hogy mit is akarnak önök a kormánnyal együtt?
Aztán majd a Magyarországon élõ emberek eldöntik, hogy ÕK akarják-e, és milyen formában az egészségbiztosítást, mert az Õ pénzükért, az Õ életükkel nem sáfárkodhat senki! NA, EZT TESSÉK MEGJEGYEZNI ÉS ELMESÉLNI AZ ÖNKÉNYES BIZTOSÍTÓJELÖLTEK VEZETÕINEK IS!
Fontos, hogy tudják: Hitelét vesztette már ez a kormány a miniszterelnökkel és Ágnes asszonnyal együtt!
Ne merészeljenek a magyar emberek feje fölött, a magyar nép egészségügyi, és nyugdíjellátásáról dönteni: a magyar nép nélkül!
Ne merészeljék átlépni a magyarság tûrésküszöbét!
Ugyanis a NÉP MI VAGYUNK, s a népet már tovább nem sarcolhatják, nem kergethetik nincstelenségbe, öngyilkosságba!
Az alábbiakban az Alkotmányból idézek az önök számára – emlékeztetõül.
Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2007. november 26.

8. § (1) A Magyar Köztársaság elismeri az ember sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvetõ jogait, ezek tiszteletben tartása és védelme az állam elsõrendû kötelessége.
(2) A Magyar Köztársaságban az alapvetõ jogokra és kötelességekre vonatkozó szabályokat törvény állapítja meg, alapvetõ jog lényeges tartalmát azonban nem korlátozhatja.
54. § (1) A Magyar Köztársaságban minden embernek veleszületett joga van az élethez és az emberi méltósághoz, amelyektõl senkit nem lehet önkényesen megfosztani.
(2) Senkit nem lehet kínzásnak, kegyetlen, embertelen, megalázó elbánásnak vagy büntetésnek alávetni, és különösen tilos emberen a hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni.
61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze.
(2) A Magyar Köztársaság elismeri és védi a sajtó szabadságát.
70/A. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül.
70/D. § (1) A Magyar Köztársaság területén élõknek joguk van a lehetõ legmagasabb szintû testi és lelki egészséghez.
(2) Ezt a jogot a Magyar Köztársaság a munkavédelem, az egészségügyi intézmények és az orvosi ellátás megszervezésével, a rendszeres testedzés biztosításával, valamint az épített és a természetes környezet védelmével valósítja meg.
70/E. § (1) A Magyar Köztársaság állampolgárainak joguk van a szociális biztonsághoz; öregség, betegség, rokkantság, özvegység, árvaság és önhibájukon kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén a megélhetésükhöz szükséges ellátásra jogosultak.


Megjelent: Nemzeti Hírháló, 2007. november 27.