33. MINISZTERELNÖKI NYILVÁNOS KORRUPCIÓ A MAGYAR ORSZÁGGYÛLÉSBEN !


Na, még egyszer az országgyûlési képviselõk díjazásáról!
„...Felháborító és elfogadhatatlan, hogy míg az embereket sújtó szociális válság egyre mélyül, Gyurcsány Ferenc háromszorosára akarja növelni a képviselõk fizetését és háromszorosára a pártok költségvetési támogatását.” (Részlet, a FIDESZ közleményébõl – Megjelent:Nemzeti Hírháló, 2007. november 7.)
Így tesz minden országgyûlési képviselõt korrupttá a miniszterelnök.
A MINISZTERELNÖK AZ ORSZÁGGYÛLÉSI KÉPVISELÕK LEFIZETÉSÉRE TETT JAVASLATOT A NÉP SANYARGATÁSÁBÓL SZERZETT ÉS A NÉP TUDTA NÉLKÜL FELVETT HITELEKBÕL – NYILVÁNOSAN!
Országgyûlési képviselõkhöz: Önöktõl el kell venni minden fillért, mert már most korruptak! Attól már korrupttá váltak, hogy egyáltalán szavazásra engedik bocsátani a képviselõk fizetésére és a pártok költségvetési támogatására irányuló javaslatot.
NEM ÉRTIK?!
Akkor érthetõen ideírom:
EGYETLEN FILLÉRT NEM ÉRDEMELNEK MEG!
Ne hivatkozzanak az Alkotmányra, mert önökre már semmilyen Alkotmány nem érvényes! Ugyanis önök mindannyian korrupttá váltak! Lefizethetõvé! (Nem „megfizethetõvé”, mert önöket nincs miért már megfizetni!)
Idézek az egyik olvasóm hozzászólásából, amellyel teljes mértékben egyetértek:
„...maximális az egyetértésem soraival. Én megtetézném egy régi hagyománnyal, mégpedig azzal, hogy országgyûlésen résztvenni nem megélhetési státusz volt e honban, hanem nemzetségbeli hovatartozás és pozíció (vagy nemesség, ha úgy tetszik) szent kötelessége volt. A mai világban ezt a megyék választott elõljáróinak kellene kötelességszerûen ûzni, csupa hazafias öntudatból - ingyen, nem az államtitokra felesküdve, ami attól a pillanattól a nép árulása, hanem a szentkoronára, és a hazára - népre!! Akkor ott az országházban csak azok lennének, akik ezt vállalják..."
Miniszterelnök Úr, ha ön úr, és az elithez, az arisztokráciához tartozónak tartja magát, akkor meg ne merészelje tenni, hogy
a minimábérnél egy fillérrel is többet javasol az országgyûlési képviselõk fizetésére, de a pártok költségvetésbõl történõ finanszírozását sem javasolnám az ön helyében.
Nem szégyelli magát? Ekkora nyilvános korrupcióra tett javaslatot a világ még nem látott!
Mit képzelnek önök, ott az országgyûlésben? Mindenkinek elment az esze? Úgy gondolják, hagyja ezt a nép? Elzavarják önöket egytõl-egyig még a parlament környékérõl is!
Megköthetik a munkaszerzõdésük módosítását a fizetésük módosításával együtt, amit vegyenek úgy, hogy érvénytelen és mindent vissza fognak fizetni.
Tudja, miniszterelnök úr, minden szerzõdés felbontható, megszeghetõ, figyelmen kívül hagyható minden következmény nélkül, stb… Én meséljem el ezt önnek?
A következõ Miniszterelnöknek elõre azt tanácsolom, hogy Magyarország adósságát ne vállalja fel. Közölje a hitelezõkkel, hogy hajtsa be azokon, akik aláírták a hitelfelvételt, mert a magyar nép sem megkérdezve, sem tájékoztatva nem lett a hitelek felvételérõl.
OSZLASSA FEL ÖNMAGÁT AZ ORSZÁGGYÛLÉS!
Kérem a Civil jogászokat, hogy a rendszerváltás utáni esztendõk országgyûlési képviselõinek aránytalan díjazását vizsgálják felül!

Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2007. november 7.
Megjelent: Nemzeti Hírháló, 2007. november 7.