28. NEKÜNK ÉRVÉNYES SZABADSÁGLEVELÜNK VAN !


Nekem érvényes szabadságlevelem van õseimtõl visszavonhatatlanul, meghamisíthatatlanul és megsemmisithetetlenül, mint minden magyarnak. Eddig hallgattunk róla! Most már minden magyar ember kimondhatja. Keletnek, Nyugatnak, Északnak, Délnek és Izraelnek ezért semmi köze a velem született õsi magyar jogaimhoz, a velünk született õsi magyar jogainkhoz. Egyet tehetnek csak: Tiszteletben tarthatnak és meghajolhatnak elõttem; tiszteletben tarthatnak minden õsi joggal, vele született joggal rendelkezõ magyar embert és meghajolhatnak minden magyar ember elõtt.
Mert nekünk érvényes szabadságlevelünk van õseinktõl. Ez a szabadságlevél, amit õseinktõl kaptunk, felhatalmazza a magyar népet, hatalmat ad minden magyar embernek: a mindenkori kormányok és politikusok felett ítélkezni, a mindenkori kormányokat és politikusokat a hatalom gyakorlásától megfosztani, ha semmibe veszik szabadságlevelünket, ha semmibe veszik velünk született jogainkat, mint ahogyan az a közelmúltban megtörtént.
Érvényben lévõ szabadságlevelünktõl, velünk született jogainktól megfoszthatatlanok vagyunk, mi magyarok!
Kijelentem, hogy a Magyar Köztársaságban hitelét vesztette a kormány. Ezért kormányváltás már nem jöhet szóba, hanem új választások kiírását szorgalmazom, amely az igazi, pártok nélküli rendszerváltást kell, hogy eredményezze.
Komárom-Szõny, 2007. október 20.
Megjelent: Nemzeti Hírháló, 2007. október 20.