25. GYURCSÁNY FERENC, MINT INMORÁLIS ILLUZIONISTA !


Nem véletlenül jelentette ki az országunkat rossz irányba terelõ Gyurcsány Ferenc, hogy a baloldal legnagyobb ellensége: A MORÁL. Elõbb is felismerhette volna már! Persze, a felismerés csak a kezdet a mgértés felé vezetõ úthoz. Ugyanis kétségbe vonom, hogy megértené a MORÁL lényegét. Pedig nagyon itt lenne az ideje, hogy megértse. Onnan fogjuk megtudni, hogy Ferenc megértette a MORÁL lényegét, hogy amint megértette, azonnal lemond miniszterelnöki beosztásáról és megtér. Megtér és hívõ lesz, mert rájön, hogy õ csak a nép szolgája és beosztottja, de semmi egyéb. Aztán szerényen háttérbe vonul és Isten bocsánatáért esedezik az eddigi rossz szolgálata miatt. Ugyanis, ha Ferenc megérti a MORÁL lényegét, akkor rájön, hogy illuzionistaként hülyítette eddig az MSZP tagjait minden szavával úgy, mint a tizennyolcadiknak nevezett születésnappal is.
Sajnálom!
A morál bennem és mindenkiben sejtszinten mûködik. Ezért bátorkodom felvilágosítani Gyurcsány Ferencet és az MSZP összes tagját, hogy szüleinket, nagyszüleinket nem tagadhatjuk meg, gyökereinket nem vághatjuk el, mert abba bizony „beledöglünk”!
Látták? Megfigyelték? Ferenc édesanyja is jelen volt az ominózus születésnapon! No, meg azok az emberek, akikbõl „táplálkozik” miniszterelnökként Ferenc a még élõ, és volt MSZMP tagjai, akik nem mások, mint még a mai kormányban élõ GYÖKEREK Ferenc és az MSZP számára. Ez, annak bizonyítéka, hogy a MORÁL mindenütt jelen van és megmutatja számunkra kézzel megfoghatatlan rejtekét, a helyes utat, az igazságot; ha szimbolikusan, akkor is. Csak észre kell venni! A MORÁL bizonyítéka, szükségessége és jelenléte FERENC által – a tizennyolcadiknak nevezett szülinapon - arcul lett vágva, oda lett a MORÁLNAK rendesen csapva. Ugyanis az MSZMP, mint gyökere, mint kiindulási pontja, mint alapjából és építményébõl – 18 évvel ezelõtt - fekélyszerûen kifakadó MSZP, teljesen INMORÁLISSÁ varázsolva Ferenc szövegétõl: ujjongott, és boldog volt, hogy csak tizennyolc éves!
Tetten értük most – a szimbolikusan is jelen levõ MORÁL szempontjából – Gyurcsány Ferenc INMORALITÁSÁT, ami meghatározza a miniszterelnöki pozíciójában az élet-és világszemléletét, de az életének minden területére kihat. Hacsak az övére hatna ki, akkor az ember akár szemet is hunyhatna fölötte! Az egész országunkra, de még az Európai Únióra és a tengeren túlra is kihat ez, az INMORÁLIS szemlélete, amely illuzórikus varázslatként beborította arculcsapva országunkat, magyarságunkat, köztársaságunkat, alkotmányunkat, Szent Koronánkat. Mára odajutottunk, hogy megtapasztaljuk egy illuzionista senkiházi világrombolását. Mert az illuzióinak is odacsap, mint tükörbe belevág, és szilánkokra töri saját tükrét is, ami nem más, mint az INMORALITÁS „görbetükre”. Nos, így teszi tönkre segédeivel az MSZP-t, mint pártot is, jól láthatóan a leépülés fázisait mára. Mégis, mint illuzionista, képes hályoggal beborítani saját tagságának szemeit. Amikor majd a hályog kezd elmúlni, leomlik a szemekrõl, mint egy díszlet, akkor jönnek rá az MSZP tagjai, hogy nincs, nem is volt ez a párt, csak az illúziójuk táplálta, mert egy egészen más, vadkommunista elméletet szolgáltak az ILLÚZIÓJUKKAL úgy, hogy észre sem vették. Ennek a felismerésnek lesz a következménye a KATARZIS, amitõl nem menekülhet meg senki és semmi ebben a viágban, akibe vagy amibe szorult még egy kis MORÁLIS érzék.
Az ember morális érzékkel született. Sem prédikációval, sem szónoklatokkal ezt az érzékét nem tudja senki teljesen kiölni belõle. Ezért következik be minden egyes ember esetében külön-külön a megvilágosodás pillanata, ami nem más, mint felismerése annak az igazságnak, amit arculcsap napjainkban Gyurcsány Ferenc, a jelenlegi kormány, és az egész országgyûlés a tetteivel, vagy nem-tetteivel.
Mivel 56 éves elmúltam, ki merem jelenteni, hogy gyökereimet soha nem tagadtam meg. Árpád és gyökereinek moralitását hordozva sejtjeimben, tudatában vagyok annak a felelõsségnek, ami egyben a magyarság megmaradásának alapja: Nem tagadom meg gyökereimet, bármilyen hosszúak vagy vékonyak; õseim bármit tettek vagy nem tettek, bármit hoznak bennem felszinre a múltból, azt vállalom, mert én õk vagyok, és õk engem táplálnak még most is gyökereikbõl testileg, lelkileg, szellemileg. Ez a láthatatlan köldökzsinór idõtlenül az univerzumig ér és nem tehetek az univerzum ellen, nem tehetek a KOZMIKUS MORÁL ellen, mert az visszaüt jelen életemre és helyes irányba terel.
S ha most egy MSZP tag azt mondja nekem, hogy nekem is van idõszámításom, mert éppen az imént írtam le, hogy 56 éves vagyok, az MSZP pedig 18 éves, akkor javaslom számára, hogy olvassa el még egyszer az elõzõ bekezdést és próbálja meg értelmezni. Ha nem sikerül, akkor van még mit pótolni az ismeretszerzés területén. Ugyanis ebben, a mai idõszámításban, jelenleg vagyok 56 éves, amely idõszámítás is illúzió csupán, mert az idõt, az órát felülírják a természet, az univerzum és a kozmikum törvényei: IDÕTLENÜL.(Ha úgy jobban érthetõ, akkor azt mondom: a sejtszintû emlékezetet tekintve „idõszámításnak”!) Ezért ragaszkodik mindenki a gyökereihez. Ezért keresi mindenki a rokonságát. Egy árva, vagy elvált szülõk gyermeke ezért keresi meg apját vagy anyját, vagy azok sírját. Azért, mert ebben az életében legalább egyszer felszinre tör benne az a sejtszintû késztetõ érzés, emlékezés, hogy az õseit nem tagadhatja meg és tudni fontos róluk. A sejtszintû emlékezet ösztönöz arra minden embert, hogy útra keljen és felkutassa közeli vagy távoli õseit, rokonait. A sejtszintû emlékezet táplálja a honvágy olykor leküzdhetetlennek tûnõ, fájdalmas érzését, és készteti arra a hazájától elszakadt embert, hogy visszatérjen gyökereihez; oda, ahol született. Ezt a sejtszintû emlékezetet csúfolja meg akkor Gyurcsány Ferenc, amikor ki akarja iktatni az MSZP tagok emlékezetébõl a nem 18 éves múltját a közeli – ráadásul még kézzel fogható, élõ, kormányzásban vele együttmûködõ - gyökereit: a volt MSZMP tagjait. Ugyanis érzékelhetõen, láthatóan még mindig belõlük „táplálkoznak” a fiatal MSZP tagjai. Ráadásul, ha nem lenne a volt MSZMP-ben is befolyással bíró Lendvai Ildikó a mai miniszterelnök biztos háttere, akkor már régen nem lenne porondon Gyurcsány Ferenc!
A sejtszintû emlékezet minden szervezetre vonatkozik. A sejtszintû „idõszámítás” nem azonos az ember által alkotott idõszámítással. A sejtszintû idõszámításban nem lehet elcsalni közel háromszáz évet, de ha jobban érthetõ így, akkor egyetlen „sejtmásodpercet” sem. A csalás, lopás, hazudás ûrt teremt az emberi idõszámításban is, ami azért derül ki, mert ez az ûr beleütközik a sejtszintû emlékezetbe. Ezért aztán, elöbb-utóbb kiderül, nyilvánvalóvá válik a sejtszinten bennünk levõ lelki és szellemi MORÁL tükrében: a hazugság, de még annak a szándéka is. Mint például annak elhallgatása, hogy kiállítást szerveznek Budapesten tankokból és egyéb haditechnikai eszközökböl és már hónapok óta csak szivárognak a tankok az utakon Budapest felé. Jelenlegi politikai és társadalmi helyzetben még ennek a kiállításnak a szándéka is INMORÁLIS; de ahogyan megvalósítják, azt MORÁLISNAK nem nevezhetjük. Miért? Azért, mert nem tájékoztatták az embereket több hónapon keresztül, holott tudták, hogy az úton-útfélen látható tankok a megfélemlítés eszközei. A félelemkeltés szándéka miatt INMORÁLISSÁ vált már elõre a rendezvény, ami még meg sem valósult. Nos, az ilyen és hasonló – embereket lelki szinten terrorizáló szándékok – teszik alkalmatlaná Gyurcsány Ferencet az ország vezetésére és az ilyen szándékok megnyilvánulásai besározzák – többek között - az MSZP tagjait is.A becstelenség bélyegét nem lehet vízzel lemosni, de hangzatos szónoklatok sem kompenzálják. Amit Gyurcsány Ferenc, vagy bárki más elkövet becstelenséget, gonoszságot, búnt bárki és bármi ellen, azt nem palástolhatja azzal, hogy másra hárítja, mert kiderül. INMORÁLIS! Gyurcsány Ferenc bíztatja az általa már megbecstelenített, hitelüket vesztett MSZP tagokat, ha valaki felrója hazugságaikat, csalásaikat, akkor VÁGJANAK ODA HETYKÉN?
Na! Csak azt próbálják meg! Mégis, mit képzel Gyurcsány Ferenc? Hogy butának nézi az MSZP-ben lévõ tagokat, az egy dolog. Az pedig, hogy ezt a fajta HETYKÉN ODAVÁGÁST eltûri-e az emberek többsége ma, Magyarországon, azt majd megtapasztalják, ha kipróbálják a „hetykeségüket”. Gyurcsány Ferenc becstelenségre, INMORALITÁSRA szólította fel az MSZP tagjait akkor, amikor mindannyian érezhetik, hogy ez, nem helyes magatartási forma. Ugyanis húzzák be fülüket, farkukat és szégyelljék magukat azért, hogy ilyen gátlástalanul és szemérmetlenül, velejéig romlott embert választottak meg miniszterelnöknek! Tessék elgondolkodni azon, hogy hiába van pénze, vagyona; hiába van mondvacsinált hatalma, mert az emberek többsége megveti INMORÁLIS tettei miatt. De egyet elérhet: mint gonosz ember: magával ránt a bûnbeesés útján sokakat.
Minden emberenek elõször önmagában fontos legyõzni az INMORÁLIS szándékait, szembenézni eddigi INMORÁLIS tetteivel, elismerni azokat ország világ elõtt és akkor ráléphet a MORÁL útjára, majd késöbb válhat belõle élet-és világszemléletét elfogadható ember mások számára is.Addig nem! Addig legyõzhetõ. Gyurcsány Fernc köztudomásúan legyõzhetõ, s vele együtt megsemmisülhet az MSZP. Ugyanis ma, Gyurcsány Ferenc szájából a „tisztesség, becsület” szavak hiteltelenek az MSZP-re nézve is. Az MSZP, egy immorális illuzionistával, egy szellemében, személyiségében tinikorban megrekedt vezérrel az élen, sosem válhat nagykorúvá.
Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2007. október 7.