15. EGYÉNI MEGLÁTÁSSAL TÛZDELT TÁJÉKOZTATÁS AZOKNAK, AKIK MEGDÖBBENTEK A MAGYAR GÁRDA MIATT



Sajnálom mindazokat, akik nemtetszésüket fejezték ki a közelmúltban honunkban alakult és a közeljövõben alakuló gárdák miatt. Miért sajnálom õket? Azért, mert az orrukig sem látnak. Kérem szépen! Tessenek tudomásul venni, már nem titok az, hogy a baloldalnak százezret is számláló magánhadsereg-jellegû fegyveres hadereje van. Kérdezem én: A baloldalnak szabad lõfegyverrel mászkálni az utcán és rettegésben tartani a népet, a nemzetet? A magyar népnek nem szabad önvédelmi csoportosulásokat, gárdákat életre hívni? Tessék mondani: miért nem?
Ha valaki kap egy pofont, az ösztönösen védekezõ mozdulatot tesz. A magyar nép már sok pofont kapott ahhoz, hogy megtegye a látványos önvédelmi mozdulatát a gárdák megjelenésével és erõt mutasson fel az ilyen-olyan minõségben eddig minden szinten pofozkodók számára.
Nem tetszik a gárdisták egyenruhájának színe? Semmi közük hozzá, hogy milyen – önöktõl megkülönböztetõ – egyenruhát viselnek! Emlékeztet a múltra? Hát, csak emlékezzenek! Nincs kifogásom ellene, mert az önök egyenruhái is emlékeztetik a magyarságot nem csak a múltbeli elnyomásra, hanem a jelenlegi diktatúrára is. Milyen jogon akarja megmondani a magyarságnak, a saját hazájában egy kisebbség, hogy mit tegyen és mit ne tegyen? Nem tetszését kifejezheti, de nem szólhat bele a magyarság dolgaiba. Már nem.
A Nemzetbiztonsági Hivatal mit szól? Nézelõdhet, leselkedhet, de már az sem legitim, mint ahogyan a mai kormány sem az. Csak nem veszik észre, mert nem látnak az orruknál tovább. Vegyék észre, hogy minden, a magyarság számára ezután tervezett „pofonnak” már a szándéka is visszapattan a magyarság aurájáról arra, aki adni akarja.
Pedig a gárdák nem is pofozkodnak.
És fõleg nem lõnek!
Tehát, nyugodtan szaporodjanak csak gombamódra úgy itthon, mint külföldön.

Szõnyi Bartalos Mária
http://www.irokilencek.hu
Komárom-Szõny, 2007. augusztus 9.
Megjelent: Nemzeti Hírháló, 2007. augusztus 9.