4. FIATALOKAT MEGRONTÓK, TAKARODJATOK AZ ORSZÁG VEZETÉSÉBÕL!



Érdekel, kik, és hányan szavaztátok meg a Parlamentben azt, hogy a 14 – 18 év közötti ifjúságot immár hivatalosan is lehessen fotózni.
Érdekel, kik vagytok a jobb-és baloldalon; kik vagytok azok, akik ellen vagy mellette szavaztatok?
Mindannyian bûnösökké váltatok. Azok is, akik ellene szavaztak, mert nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy ez a törvény, ez a jogszabály megbukjon.
Elfogadta az országgyûlés és ez a lényeg!
Elfogadott egy olyan szemérmetlen, ifjúságot megrontó javaslatot, amelynek saját gyermekeitek is áldozatul eshetnek. Áldozatul is fognak esni, de még az unokáitok is, ha most az Alkotmánybíróság nem helyezi hatályon kívül.

Mindannyian megrontókká váltatok, és hiába van mentelmi jogotok, a saját bõrötökön fogjátok megtapasztalni, hogy mit tettetek. Még akkor is, ha azt tartjátok, hogy a politika nem veszi figyelembe a morális és erkölcsi kérdéseket. Magyarországon van szokásjog is, amit szintén megsértettetek!

Elvetemült állatok kerültek az ország vezetésébe, akik már a - még meg sem született - majdani ifjúságot is gátlástalanul fotózni akarják, és élvezeti cikkre degradálják mindannyiukat. Ez, nem más, mint a szemérem elleni bûntett, a megrontási szándékkal fûszerezve.

A PARLAMENT FELOSZLATÁSÁT KÉREM!
ÚJ VÁLASZTÁSOK KIÍRÁSÁT KÉREM!
A MOST ELFOGADOTT TÖRVÉNY MÓDOSÍTÁSÁT KÉREM AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGTÓL ÚGY, HOGY VEGYÉK KI AZT A JOGSZABÁLYT, SZÜNTESSÉK MEG A LEHETÕSÉGET ARRA VONATKOZÓAN, HOGY A 14 – 18 ÉVESEKRÕL MEZÍTELEN FOTÓKAT KÉSZÍTHESSENEK!
NE JELÖLTESSE EGYETLEN JELENLEGI KÉPVISELÕ SEM MAGÁT AZ ELKÖVETKEZENDÕ VÁLASZTÁSOKON, AKIK IGENNEL SZAVAZTAK! ÉPPEN MOST BIZONYÍTOTTÁK BE A VÁLASZTÓIKNAK, HOGY ALKALMATLANOK A NÉP KÉPVISELETÉRE, A NÉP ÉRDEKEINEK TISZTELETBEN TARTÁSÁRA.
HOZZA LE A SAJTÓ, LEGYEN ELÉRHETÕ AZ INTERNETEN, HOGY MELY JELENLEGI KÉPVISELÕK SZAVAZTÁK MEG IGENNEL, EZT A SZEMÉRMETLEN, SZOKÁSJOGOT SÉRTÕ, AZ EMBERT MÁR 14 ÉVES KORÁBAN MEGALÁZHATÓ JOGSZABÁLYT!
A JELENLEGI ÉS A JÖVÕ NEMZEDÉK ELLENI BÛNTETT, AMIT ELKÖVETTETEK!
TAKARODJATOK AZ ORSZÁG VEZETÉSÉBÕL!

Szõnyi Bartalos Máriaa
Komárom-Szõny, 2007. február 20.

Megjelent: Nemzeti Hírháló, 2007. február 20.