NYILVÁNOS - KORRUPT MAGATARTÁSRA VALÓ - CSÁBÍTÁS



Szõnyi Bartalos Mária


(Magyarország)


*


NYILVÁNOS - KORRUPT MAGATARTÁSRA VALÓ - CSÁBÍTÁS


Nyílt megjegyzés Lendvai Ildókó részére


*


Amennyiben az LMP bármely tagja csatlakozik Ildikó azon felhívásához, amelynek lényege, hogy mindenre hajlandóak az LMP tagjai megnyerésére a második forduló szavazásainak manipulálása érdekében a FIDESZ jelöltjei ellen, e felhívása egyértelmûen korrupcióra enged következtetni, tehát minden tisztességes szavazó a „lekenyerezésre” gondolhat.


Más lenne a helyzet, ha – tételezzük fel – március 31.-én úgymond papíron rögzített „választási együttmûködést” írt volna alá az LMP, és az MSZP, amit nyilvánosan bejelentettek volna még az elsõ forduló elõtt.


Nem ez történt, hanem az, hogy Ildikó gondolt egy nagyot, és korrupt módon most akarja csábítgatni az LMP tagjait a választás tisztaságának besározására.


Amennyiben enged Ildikó javaslatának az LMP bármely tagja, illetve szavazói, akkor el is áshatják magukat, mert az MSZP magával rántja az LMP-t, és bizony eltûnik hamarosan az ifjú párt hasonlóan a süllyesztõben, mint az MDF.


A csábítás egy dolog. Meg a választás tisztaságára való törekvés is egy dolog, de ez utóbbi már nem érintheti ezen a választáson Lendvai Ildikót.


Jobban tette volna, ha nem szól semmit.


Miért akarja máris „megrontani” ezt a fiatal pártot?


Önnek semmi sem drága?


*


Komárom-Szõny, 2010. április 13.


http://irokilencek.hu