103. TERRORIZÁLÓKRÓL


Szõnyi Bartalos Mária



TERRORIZÁLÓKRÓL


Leszögezem a világnak: A magyar nép nem terrorista fajta!





Azt akarja a - magyar emberek által nem tisztelt - mai kormány bebizonyítani külföldnek, és a világnak, hogy terroristák vannak Magyarországon. Nem is akármilyenek, hanem magyarokból álló csoport, amelynek tagjai „Magyarok Nyilai”-nak nevezik magukat.



Nekem, mondhat és bizonygathat bármit már ez a kormány, egy szavát sem hiszem el.


Sõt! Provokatívnak vélem minden megnyilvánulását.


Ugyanis, valóban vannak Magyarországon terrorizáló elemek. Személyük közismert, nem kell utánuk nyomozni. Nem kell NBH és FBI nyozókat felbérelni, hogy felkutassák õket.



Minden mai országgyûlési képviselõt - és Magyarország vezérkarát - a magyar nép terrorizálójának tartok, mert lelki, szellemi és anyagi (fizikai) terror alatt tartják a magyar népet. Közismertek.


Ami a legutóbbi Szilvássy-nyaralóféle incidenst illeti, az egy langyos, átlátszóan trükkös provokáció megint a kormányvezérek részérõl. Szerintem.



Leszögezem a világnak: A magyar nép nem terrorista fajta!



Akit valaha találtak vagy találni fognak Magyarországon terroristát, az nem tartozott és nem tartozik a magyar nép közé. Még akkor sem, ha azt próbálják bizonygatni, hogy Magyarországon született, magyarul beszél, magyar állampolgársággal rendelkezik és magyar útlevele van.



Komárom-Szõny, 2008. szeptember 5.