101. LÁTOGATÓK SZÁMA


Szõnyi Bartalos Mária



LÁTOGATÓK SZÁMA









Nem tartom fontosnak a „Látogatók száma” rovatokat az interneten.


Azért nem, mert manipulálható. Hogy mennyire az, bebizonyosodott elõttem.


Történt két napja, hogy kaptam egy értesítést. Lényege: ha meg akarom növelni a látogatóim számát napi negyven fõvel, akkor rakjak a weblapom jobb felsõ sarkába nem tudom én micsodát és garantáltan ingyen és bérmentve megnövekszik a látogatóim száma.


Nem semmi – gondoltam.


Eddig is érzékeltem a manipulációt ezügyben, mert az író ember nagyjából tudja, hogy melyik kör olvassa írásait és kb. hány fõ lehet, akik figyelemmel kísérik véleményét.


Na, de a legnagyobb arcátlanságnak tartom, hogy mivel nem reagáltam a felajánlott „üzletre”, máris csak 1 látogatót mutat a számláló.


Hova tünnek a látogatók? Azaz: a számuk, mert valahol megjelenik, nemde?


Talán másnak „adják át” és üzletelnek vele? Vagy pofára megy a dolog és átcsoportosítotják az én látogatóimnak a számát valamely más, tetszetõsebb témával foglalkozó weblap tulajdonosának; esetleg annak, aki minden reklámot kirak?


Szégyen, hogy már ebben is csalnak!



Eltüntettem a rovatot – nem aktív.


Ne tévesszen meg senkit, hogy a pszichomatika.hu weblapomon nem látható a látogatók száma. Azért nem látható, mert nem mutatja a valós számot. Manipulálják. Azaz: zsarolni akar valaki . Na, ezt nem fog sikerülni megtenni velem. Nem vagyok ebben partner. S ha én valamiben nem vagyok partner, akkor a másik fél ugrálhat az egekig, akkor sem veszek részt csalásban.



Remélem, ezek után nem lesz semmi egyéb kellemetlenségem ezen a weboldalon, mert ezúton hívom fel a szolgáltatóm figyelmét erre a visszás dologra.



Komárom-Szõny, 2003. szeptember 3.