95. PIROS(VÖRÖS) - FEKETE


Szõnyi Bartalos Mária
PIROS(VÖRÖS)-FEKETE
avagy: a szeretet agresszív halála

A vörösök nem ismerik a piros színt. Amennyiben mégis pirosat mutatnak nekik, azt akkor is vörösnek látják, mert a pirosról a vörös színre asszociálnak. A vörös szín a feketével kombinálva az ördög színeit hozza látványosan felszínre. Ennek jelentése: agresszív halál rátok. Amennyiben a piros szín jelentését próbálom értelmezni a feketével együtt, akkor csak az jut eszembe a mai kormány önkényuralmi fináléjában, hogy „a szeretet halála” vagy „halál a szeretetre”.
Nincs joga megváltoztatni egyetlen kormánynak sem a történelmi zászlók színösszeállítását!
Nincs mese! Aki ezeket a szimbólumokat önkényesen megváltoztatja, arra üt vissza legelõször.
Nem tudom, kinek az agyából pattant ki a piros-ezüst szinkombináció megváltoztatása a történelmi zászlónkon, de az elkövetõ abban biztos lehet, hogy legelõször rá fog lecsapni annak új jelentéstartalma. Akármilyen színekre festik át a történelmi zászlóinkat, a magyar nép nem felejt és a magyar szív minden ilyen hamisítványnak ellenáll. Akik ilyen csalásra vetemednek, azokban nem magyar szív dobog. Azoknak a lekük ördögi. Azoknak a szellemük eszeveszett. Akik ezt a zászlót – vörös (piros)-feketét – provokatív szándékkal a nemzet zászlai sorába emelték, azok mindannyian nyilvánosan történelmet hamisítottak 2008 augusztus 20.-án, és a továbbiakban is csalnak, hazudnak, alkotmányt sértenek. Õk azok, akik az elmúlt napokban ellopták a magyarság eredeti szimbólumát és valótlanságot állítanak a magyarság történetének szimbolikus megjelenítésében. Mind azok, akik e piros (vörös)-fekete zászló alatt tettek esküt, és a Szent Korona jelenléte nélkül, azok hamis esküt tettek és nem a magyar nép szolgálatában állnak. Állnak egy ördögi kör szolgálatában, akiket nem tûr meg a magyar nép az országának házában, de az országban sem.
Sajnálom, szimbólumhamisító „hölgyek” és „urak”! Ha már önök ennyire tudatlanok és primitívek, mert nem ismerik a színek „bumeránghatását”, akkor ugye, azon sem fognak csodálkozni onnan, a „fellegekbõl”, ha a sírjukat piros(vörös)-fekete zászló borítja majd?
Komárom- Szõny, 2008. augusztus 23.