58. ORBÁN KERESZTJÉT SLOTA KEZÉBE!


Tõlem hármas kereszttel is védhetik Szlovákiát. Talán az, jobban is állna Slota kezében és esetleg a turulmadarak sem röpködnének a gondolataiban állandóan; ami azért, kicsit némi személyiségzavarra utaló jelnek is felfogható.
Sajnálom kedves Slota! A turulmadarak nem önért vannak, hanem ön van a turulmadarakért. Ezt, jobb ha felfogja. Ugyanis, ha erre sem képes, akkor tényleg nem tudom, mirõl beszél csak úgy a nagyvilágba….Nem csodálkozom, hogy még az európai szocialisták is hagytak idõt arra, hogy fejlõdjön egy kicsit, mert mintha megrekedt volna a tinikorban a gondolkodása.
Ó, kedves Slota, a magyar géneket miért tetszik keverni a szlovák nyelvvel? A genetikusok már egy hajszálból megállapítják, hogy ki a magyar? Ezért jobb, ha nem vizsgáltatja meg a hajszálát, nehogy ön miatt is szégyenkeznünk kelljen nekünk, magyaroknak! Maradjon csak a szlovákok szégyene az európai integrálódási képtelensége miatt.
No, de megdícsérem most! Remek ötlet a kettõs keresztek minél nagyobb méretben és számban állítása Szlovákia területén. Nekem tetszik a gondolat, mert akkor sok-sok magyar Szent Koronát láthat röpködni a gondolataiban.
Azért, hogy ez, mégsem forduljon elõ, inkább a hármas keresztet javaslom, ami Orbán keresztje.
Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2008. január 10.