54. NYÍLT LEVÉL DÁVID IBOLYÁNAK az idõrõl, a cigánygyerekekrõl és a Magyar Gárdáról


Kedves Dávid Ibolya!
Az ön agresszíven türelmetlen, és szélsõséges megnyilvánulása ellen küzdök akkor, amikor írom e levelet. Ön, mint volt igazságügyminiszter, hogyan meri uszítani az embereket arra, hogy egy perben ne várják meg a bírósági döntést, hanem önbíráskodást gyakorolva rekesszenek ki maguk közül embereket. Holott, az önbíráskodás, az uszítás is bûnnek nevezhetõ.
Ibolya kedves! Önnek elment az esze? Vagy ahogy korosodik egyre feledékenyebbé válik? Nem gagyi gyerekekbõl áll a Magyar Gárda, és senki sem kérte meg önt arra, hogy rossz gyámként õrködjön felettük.
Emlékeztetem az Alkotmányra!
56. § A Magyar Köztársaságban minden ember jogképes.
57. § (1) A Magyar Köztársaságban a bíróság elõtt mindenki egyenlõ, és mindenkinek joga van ahhoz, hogy az ellene emelt bármely vádat, vagy valamely perben a jogait és kötelességeit a törvény által felállított független és pártatlan bíróság igazságos és nyilvános tárgyaláson bírálja el.
IBOLYA! Az alábbit külön kiemelem önnek!
(2) A Magyar Köztársaságban senki sem tekinthetõ bûnösnek mindaddig, amíg büntetõjogi felelõsségét a bíróság jogerõs határozata nem állapította meg.
(3) A büntetõeljárás alá vont személyeket az eljárás minden szakaszában megilleti a védelem joga. A védõ nem vonható felelõsségre a védelem ellátása során kifejtett véleménye miatt.
(4) Senkit nem lehet bûnösnek nyilvánítani és büntetéssel sújtani olyan cselekmény miatt, amely az elkövetés idején a magyar jog szerint nem volt bûncselekmény.
Szóval, kedves Ibolya, maradjunk annyiban, hogy majd a bíróság eldönti a Magyar Gárda sorsát! De, ha ön tud már valamilyen, Fletó és az ügyészség vagy az eszdéesz és bíróság közötti, elõre megbeszélt, és egyeztetett döntésrõl, akkor sem kellene elõre, máris és azonnal intézkednie, mert hátha bepiszkítja azt a tiszta kezét.
Meg aztán, aki cigánygyerekeknek osztogat Mikuláskor csomagokat, az ugyebár nem lehet rasszista. Namármost: ezt a tényt igazán nem lehet figyelmen kívül hagyni a bíróságnak, és nem hozhatja fel a Magyar Gárda ellen, már csak azért sem, mert azok a cigánygyerekek jóízûen megették a csokikat, és köztudomású, - ha nekem nem hiszi el, kérdezzen meg egy pszichológust - hogy a csokoládé boldogság érzetével tölti el a gyermekeket.
Kedves Ibolya, ezek után még rasszistának meri gondolni a Magyar Gárdát? Nahát! Hogy hordozhat a sárgolyónk ilyen rosszindulatú nõt a hátán?
Tudja kedves Ibolya: az IDÕ NAGY ÚR! És az idõt nem illik ûrként kezelni, mert hatalmasat tud ütni az emberen. Fõleg egy vezetõ politikuson.
Komárom-Szõny, 2007. december 22.