53. MERÉNYLET A MAGYAR NÉP ELLEN


Kezdem nagyon rosszul érezni magamat Magyarországon. Amennyiben ez volt a célja a mai kormánynak, hát elérte. Nyomaszt, amit mûvelnek a mai kormány tagjai a magyar néppel. Merényletet követnek el minden területen a magyar nép ellen.

Tudják, én nem szégyellem, hogy magyar vagyok. Sõt, büszke vagyok rá.
Önök viszont nem lehetnek soha büszkék, de még csak elégedettek sem azzal, hogy gazdaságilag tönkre tették az országunkat. Önök aztán nem becsülnek meg semmit. Még önmagukat sem. Így, ezután nem várom el önöktõl azt, hogy engem vagy más magyar embereket megbecsüljenek. Önök hazudoznak össze-vissza, jellemtelenül, gátlástalanul követik el merényleteiket a magyar nép ellen. Önök azt sem tudják, mit jelent a „becsület” szó, de azt végképp nem memorizálták az agyukban, hogy a „becsülés”, megbecsülés” fogalma mit is takarhat? .
Önök mindent becsüsként néznek csak.
Úgy gondolom, hogy én ettõl kezdve szintén becsüs-szemmel vizsgálgatom önöket.
Önök azt vizsgálják, hogy én mit érek. Elárulom: Az önök számára semmit, mert nem vagyok kihasználható.
Önök az én számomra szintén fabatkát sem érnek, mert idegenszívûek és merényletet követnek el még napjainkban is a magyar nép ellen.
Lassú és fájdalmas, szenvedéssel megtöltött magyar népírtásba kezdtek. Ezt a sorsot önök tûzték ki a magyar nép számára.
Nem gondoltak arra, hogy csak ideig-óráig szórakozhatnak a magyar nép szenvedésén?
Mára minden kormánytag idegenszívûvé vált a magyar nép szemében!
Ettõl kezdve – hiába van magyar állampolgárságuk – önök, a magyar nép számára egytõl-egyig rosszindulatú idegenek. Nem csak morális analfabéták, hanem ebbõl fakadóan pszichésen is lepedõakrobaták, akik mutatványaikkal azt bizonyítják, hogy szellemiségükkel szintén megrekedtek a tinikorban; és visszafojtott rihegésük-röhögésük közben nem is gondolnak arra, hogy az „Istenadta nép”, mint lassú víz, partot mos.
Figyelmeztetem önöket, hogy minden szerzõdés – még az Európai Unióval kötött szerzõdések is – semmissé válnak hamarosan, amit önök kötöttek.
Elárulom azt is, hogy önök fogják semmissé nyilváníttatni a szerzõdéseket, félelmükben.
A saját pénzükön.

Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2007. december 22.
Megjelent: Nemzeti Hírháló, 2007. december 22.