52. A MAGYAR ORSZÁGGYÛLÉS FELOSZLATÁSÁT KEZDEMÉNYEZZÜK


Tisztelettel értesítem a magyarországi országgyûlés képviselõit, a magyarországi pártok elnökeit, a házelnököt, a miniszterelnököt, a köztársasági elnököt, minden hazai és külföldi politikai és gazdasági szakembert - ismerõsömet és nem ismerõsömet -, továbbá az Európai Únió vezetését és tagországait, végül az alábbi petíció aláíróit arról, hogy a média által nem reklámozott aláírások gyûjtésének a mai napi eredményét az alábbiakban közzé teszem.
2007. december 18-tól 2008. március 26-ig összegyült 1500 aláírás megmutatja: a hazai és külföldi magyar emberek véleménye megegyezõen az enyémmel arra irányul, hogy amit napjainkban tesz a kormány és az országgyûlés, az alkotmányellenes, országellenes. Ha valami a magyar nép ellen irányul, az nem is lehet más. Márpedig az elmúlt három év és három hónap országunkra vonatkozó bel-és külpolitikai történései is bizonyítják, hogy nem Magyarország fejlõdését, fejlesztését, és nem Magyarország érdekeit szolgálja a mai kormány, hanem az ország és a magyar nép pusztulása, pusztítása a célja. Ez, alkotmányellenes, országellenes, magyarság-ellenes. A magyar nép számtalanszor kiállt saját véleménye mellett, amit figyelmen kívül hagytak az ország vezetõi, és ezt a magyar nép nem tûri tovább.
Az alábbi 1500 aláírás figyelmeztetés az országgyûlés számára azért, hogy eljött a pillanat, amikor fel kell oszlatnia önmagát. Magyarországnak ez az érdeke, és ezt az országérdeket nem írhatja felül sem egyéni, sem pártérdek!
Kérjük aláírásaink tudomásul vételét!
Követeljük a Magyar Országgyûlés feloszlatását, a Magyar Nép számára kedvezõ - új országformán alapuló létfeltételek biztosítását - és ennek megfelelõ új választások kiírását!
- Bartalos Mária
Író Kilencek elnöke
Személyiségkutató- és elemzõ
Író, publicista
Magyarország
És az
- 1499 aláíró
Köszönjük a Nemzeti Hírhálónak az aláírások gyûjtésének lehetõségét!
Kelt, 2008. március 26.
*
Megjelent: Nemzeti Hírháló, 2008. március 26.