51. A MAGYAR ORSZÁGGYÛLÉS FELOSZLATÁSÁT KEZDEMÉNYEZEM



Indoklás:
A jelenleg mûködõ Magyar Országgyûlés:
Alkotmányellenes, országellenes.
A magyar nép kárára, annak akarata ellenére történik a tevékenysége.
Komárom-Szõny, 2007. december 17.
Bartalos Mária
Magyar állampolgár
Az aláírásokat itt gyûjtjük: http://www.fw.hu/nemzetihirhalo/peticio/index.php#4
Forrás: Nemzeti Hírháló

Szõnyi Bartalos Mária
Magyarország

PETÍCIÓ A MAGYAR ORSZÁGGYÛLÉS FELOSZLATÁSÁRA

Megbukott a koalíció a magyar nép elõtt. Ezt a bukást õk, gyõzelemként élik meg.
Az ország lakosságához viszonyított maximum 15 százaléknyi koalíciós tagság ráült a magyar nép fejére és kígyóként tekeredik a magyar nép nyakára, fojtogatva a népet minden szinten.

A magyar nép önvédelmi reflexe most fog megnyilvánulni. Ne tessék elfeledni, hogy a magyar nép – annak ellenére, hogy türelmes, reménykedõ és bizakodó – ekkora átverések után már nem hisz a pártok vezetõinek, az országgyûlési képviselõknek.

A magyar nép elõtt megbukott a koalíció, megbukott az országgyûlés, mert nem a magyar nép érdekeit képviseli.
Lehet bármilyen agresszív magatartást tanusítania a kormánynak ettõl kezdve a magyar nép irányába, a magyar nép akkor sem fog változtatni véleményén. Lehet ettõl kezdve ígérgetni bármit a magyar népnek, a magyar nép ennek az idegenszívû országgyûlésnek már nem fog hinni.
Szellemi, lelki, morális értelemben bukott meg a koalíció és az országgyúlés a magyar nép elõtt. A fizikai buktatás még várat magára. Még ott vannak. Még elégedetten rihegnek-röhögnek a magyar népen. Hiába zártak össze, hiába fogtak össze a magyar nép ellen egyöntetûen! Hiába szavazták meg tegnap az egészségbiztosítási törvényt és sok más egyebet a magyar nép kihagyásával! Ezt a rosszindulatot csak idõleges sikerként könyvelhetik el.
A magyar nép akarata ellen tenni bármit az országgyûlési képviselõ uraknak, azt jelenti, hogy nem méltóak a magyar nép képviseletére.
Jelenleg a magyar nép akaratát figyelmen kívül hagyó, a magyar népet kisemmizõ Magyar Országgyûlés Magyarország ellenes tevékenysége: Alkotmány ellenes! A magyar nép kárára, a magyar nép akarata ellenére hozza meg döntéseit.
Figyelembe fontos venni a magyar nép Alkotmányos jogát az 1949. évi XX. Törvény I fejezete 2§-ban leírtak szerint is:
"(2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselõi útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erõszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetõleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni."
A nép közvetlenül gyakorolhatja a hatalmat. A "népszuverenitás" szó nem csak a választásokra alkalmazható. A hatalom erõszakos megszerzését és megtartását a hazug emberek követték el, követik el napjainkban hazánkban, akik kizárólagosan birtokolni akarják nem csak az ingatlanokat, hanem a népet is úgy, hogy szolgasorsra juttatják. Ha az alkotmány nem képes megszabadítani egy népet egy olyan hazug vezérkartól, amely túszoknak tekinti az ország népét, az az alkotmány nem ér semmit!
A fentiek tudatában és figyelembe vételével Petíción történõ aláírások gyûjtésével kezdeményezzük a jelenlegi Magyar Orsszággyûlés feloszlatását.
Kérjük azoknak a magyar állampolgársággal rendelkezõknek az aláírását, akik egyetértenek a jelenlegi Magyar Országgyûlés feloszlatásával!
2007. december 18.
Bartalos Mária, Komárom-Szõny
Magyar Állampolgár
Hivatkozás:
http://www.portal.ghost.hu/gindex.php?pg=22431349
Az aláírásokat itt gyûjtjük: http://www.fw.hu/nemzetihirhalo/peticio/index.php#4