IGYON CSAK CSAPVIZET MAGYAR BÁLINT ÉS A KORMÁNY!


Már a régi idõkben is felforralta édesanyám a vizet, majd amikor kihült, ihattuk.
Amikor építkeztünk, bevezettettük a hálózati vizet. Nahát! A gõzölõs vasalómböl hamarosan vízkövek ugráltak ki és olyan hangokat adott szegény, hogy azonnal visszatértem a desztillált vízhez.
Érdeklõdõ emberke lévén, egy mûanyag tálkába öntöttem csapvizet – más is kipróbálhatja – és a radiátorra tettem Képzeljék el, hogy néhány napi gõzölögtetés után a csapvízbõl kicsapódott a vízkõ a tálkám aljára, de az oldalára is. Elgondolkodtam. Tönkreteszi a hasnyálmirigyet, epekövet, vesekövet produkálhat és még ki tudja milyen betegségek folyamatait indíthatja el. Az orvosok bizonyára tudják.
Ráadásul hypózzák a központi tartályokban lévõ ivóvizet a víz fertõtlenítése céljából.
Ez a fajta csapviz nem egészséges.
Ha Magyar Bálint szereti a csapvizet, hát csak igya nyugodtan.
Semmi kifogásom ellene. Sõt, semmi közöm hozzá, hogy milyen vizet iszik Magyar Bálint.
Bizonyára be akarják szüntetni a különféle flakonos vizeket.
Miért?
Gondolom azért, hogy csapvizet igyon a jónép, mert akkor több lesz a beteg ember és a halálozás is felgyorsulhat Magyarországon. A gyógyszergyárak is profitálhatnak a csapvízben hívõk és csapvizet ivók betegségeibõl. Naná! A vizitdíj bevétele és a kórházi napidíj bevétele is éppen úgy nõ, mint a várólistákon szereplõk névsora. A vesegörcs kellemetlen és nagyon fájdalmas. Ezért inkább mindent megfizet az emberke annak érdekében, hogy a várólista elejére kerüljön.
Az olvasóban felmerülhet a kérdés, hogy miért keresek a kákán is csomót, miért érzem azt, hogy Magyar szórakozik a magyarral és rá akarja beszélni az embereket a csapvíz ivására? Holott tudnia kell, hogy a csapvíz nem egészséges.
Bolondját akarják járatni velünk megint a kormány tagjai. Azt hiszik: nekünk mindent be lehet adni, velünk mindent le lehet nyeletni. Még a klórozott, hípózott csapvizet is.
Tessék mondani! Miért keresik minden áron azokat a módszereket, amelytõl csak betegebbé válhat a magyar nép? Nem gondolják, hogy ezt tudatos népirtásnak nevezik?
Tessék mondani! Miért gondolják azt a magyar néprõl, hogy annyira buta, hogy nem gondolkodik, és nem tudja: amit eddig önök reklámoztak, abban még nem volt köszenet!
Vagy ennyire tudatlan és tájékozatlan lenne Magyar Bálint?
Hát, csak igyák a kormánytagok a csapvizet!
EGÉSZSÉGÜKRE!
Én, biztos, hogy nem csapvizet iszom, mert már megjártam vele.

Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2007. december 13.