(ÁL) DEMOKRATÁK VAGY ÁRPÁDSÁVOSOK





Talpra magyar, hí a haza!


Itt az idõ, most vagy soha!


Rabok legyünk, vagy szabadok?


Ez a kérdés, válasszatok! –



A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányban biztosított jogán a nyilvánosság elõtt tiltakozom.


Tiltakozom az ellen a mérhetetlen arcátlanság és gazemberség ellen, ahogy a magát demokratikusnak tituláló liberális magyargyûlölõ, törpe párt ismét a magyar nemzet történelmében egy nemzeti ereklye bemocskolásán dolgozik.


Óriás plakátok rondítják a közterületet. Az SzDSz választási plakátjait a szellemi és erkölcsi mocsok, a gyûlöletkeltésre alkalmas megformálás, a nemzeti ereklye bemocskolása jellemzi. Az önmaga nem létezõ demokrataságát kinyilatkoztató, Magyarország és a magyar nép ellen mindent elkövetõ, idegen érdekeket szolgáló SzDSz túl tett, még eddigi undorító mivoltán is.



Valóban választani kell!


Meddig tûri még a magyar nép, hogy egy 1 százaléknyi minden vonatkozásban - legyen az a nemzet szempontjából erkölcsi – oktatási – természeti – gazdasági - egészségügyi értékrendû, - a tisztességes emberi értékrend szerinti törpe, egyértelmûen csak az idegen érdekek képviseletében és a magyargyûlöletben kimagasló törpe pártcsoport zsarolhassa a törvényhozást? Hogy gúnyt ûzhessen a magyar nemzeti múltból és ereklyékbõl. Hogy úgy legyenek bent a parlamentben, hogy minden eddigi ténykedésük az ellen a nép ellen irányul, akinek a parlamentjébe képviselõként meglehetõsen kétes módon kerültek be. Emlékezzünk csak a 2002-es választásokra, amikor az újraszámlálást követelõen három napon belül eszeveszett gyorsasággal eltüntettek (elégettek) minden szavazócédulát. Vajon miért? Kinek az érdekében? Mi derült volna ki, ha kézzel újra számolják a szavazócédulákat?



De röviden összefoglalva, mit is tett az SZDSZ a rendszer (gengszter) váltás óta?


(A teljesség igénye nélkül)



1./ Gúny tárgyává tették és teszik folyamatosan a magyar nemzeti ereklyéket, a Szent Koronát, a Szent-jobbot, az Árpád-házi királyi család zászlaját, a Turult, és a magyar erkölcsi értékrendet, imádságot. Nyílván nagyon félnek tõlük.


2./ A közelmúlt történelmi értékeit képviselõ személyeket megalázzák. A Kossuth téren még 1996-ban Kuncze belügyminisztersége idején Pongrátz Gergelyt, 56 hõsét, megbilincselve vonszolták végig egy hosszabb útszakaszon, majd a Kossuth téren a sortûzre emlékezõ idõs 56-osokat szétkergették, és idõsebb asszonyokat hajuknál fogva vonszoltak el a sortûzre emlékeztetõ emlékmû elõl. Az 50. évfordulóra emlékezõket véres megtorlással büntették, ahol magyar és ismeretlen fegyveresek gátlástalanul vérengzést hajtottak végre, mellyel egyet értettek. Kuncze a 2006. október 23-i rendõrattack után a parlamentben a félig agyonvert Révész Máriusz képviselõn gúnyolódott, Révész Mártiriusz megszólítással, miközben párttársaival és a szocikkal idétlenül - az ünneplõkért kiálló képviselõn - röhögtek.


3./ De viszont szimpátiájuknak örvendhetett a Tilos Rádió, ahol köztudott, hogy a riporterük karácsony éjszakáján szíve szerint kiirtotta volna az összes keresztényt. A „kultiplex” társaság 1-2 éve szintén büntetlenül gúnyolódott és mocskolódott trágár szavak kíséretében a keresztény karácsony ünnepén.


4./ Adminisztrációs eszközökkel teljesen tönkre tették és lezüllesztették a korábban magas színvonalú magyar oktatási rendszert. Nincs olyan év, hogy az érettségi ne legyen botránytól hangos. Az osztályozás és buktatás adminisztratív megszüntetése, a kétszintû érettségi, a pedagógia alapkövetelményének számító differenciált oktatás szegregációnak történõ átnevezésével pedig a szakmaiatlanság non plusz ultráját produkálták, lehetetlenné téve az oktató-nevelõ munkát az oktatási intézményekben. Az már csak hab a tortán, hogy egyes középiskolai tankönyvekben 2003-ban 1956-ot ellenforradalomként állították be, vagy jelenleg tankönyvjegyzéken nem szereplõ tankönyvként forgalmazott könyvben mind próbálják az ifjú nemzedéket a homoszekszualitással megbarátkoztatni. A sort, a színvonaltalanságot lehetne még folytatni. Ma ott tartunk, hogy lehet, hogy gyermekeink tudnak számítógéppel bánni, csak éppen tudásuk minimum 4 évfolyamszinttel csökkent a régi mércének megfelelõen. A mai érettségi a régi, az „átkos” 8 általánosával vetekszik. Nekik köszönhetõen, már pedagógusokat ütlegelnek.


5./ Adminisztratív eszközökkel tönkre tették a teljes egészségügyi ellátó rendszert, melynek szép számmal voltak és vannak áldozatai. A betegségek kódszámainak feltüntetésével ugyancsak nagy segítség adódott a gyógyszeripar hasznának növelésére.


6./ A szociális ellátórendszer átalakításával, a gyermeket vállalók és nyugdíjasok teljes ellehetetlenítésével elérik, nyílván terv szerint és tudatosan, hogy a magyarság részben nagyszámú elhalálozással és a meg nem születettek révén mielõbb létszámában radikálisan a nemzetközi elvárásoknak megfelelõen milliókkal csökkenjen. Három eredménye is lesz ennek: kevesebb magyar lesz, kevesebbnek kell nyugdíjat fizetni, és még kevesebbnek családi pótlékot. A fiatalok egy része pedig a drog következtében már fiatalon életét veszti.


7./ Az oktatási- egészségügyi- és szociális rendszer tönkretételével gyakorlatilag adminisztratív eszközökkel genocídiumot hajtanak végre, amit magyar kifejezéssel népirtásnak neveznek.


8./ Pártolják, a drog liberalizációt, a másságot minden vonatkozásban. Megbélyegzik az antiszemitizmus, fasizmus, újnáci, stb. kifejezésekkel mindazokat, akik máskép gondolkodnak, mint õk, és az õ érdekeik megkívánják.


9./ S bár végére maradt, és az SzDSz-nél elsõ helyen említhetnénk a Medgyessy Péter volt miniszterelnök által már korábban jelzett (Az SzDSz tele van korrupciós ügyekkel) korrupciós témát. Eladnának minden nemzeti vagyont, amit még tudnak.


10./ Gondolják végig mi lett a mi gyönyörû szép fõvárosunkból Demszky ténykedése alatt! Lezüllött, lepusztult, katasztrofálisan eladósodott. A fõpolgármester 4 és fél ciklusa, 5 tatárjárással felér.



De ne legyünk egyoldalúak! Nézzük meg az „árpádsávosoknak” tituláltakat is!



1./ Legelõször is szögezzük le: az Árpádsávos-nak nevezett zászló, az Árpád-házi királyi család zászlaja.


2./ A nyilasok nem ezt a zászlót használták, bármennyire is szeretnék az emberek fejébe vésni a horngábor és gusztospéter -félék. A nyilasok ugyanis vörös alapú zászlót használtak, mint a németek és a szovjetek. Szálasi például az 1942-tõl használt vörös alapú zászlót viselte a kocsiján is. Ez a zászló 1/3- 2/3-d elosztású volt. Elsõ harmada vörös részének közepén fehér élére állított négyszögben zöld nyílvégû kereszt volt, a kétharmad vörös részére 4 fehér csíkot helyeztek, párnás megoldással, így 5 vörös és 4 fehér csík van rajta.


Nehéz összetéveszteni a hétszer vágott 8 csíkú (4 fehér 4 piros) zászlóval.


Olyan félék próbálkoznak ezzel, akik attól sem riadnak vissza, hogy a TV csatornán oly módon keltsenek gyûlöletet az Árpád-házi történelmi erkölcsi és történelmi értéket képviselõ nemzeti ereklye ellen, hogy azt sugallják, hogy szüleit a nyilasok a Duna-partra vitték le (azért, hogy a Dunába lõjék), és ezért gyûlöli ezt a zászlót.


Az meg már csak pikantéria, hogy 10 évvel a történtek után, 1955-ben, a történetet elhitetni akaró hogyan született meg a szüleitõl.


Az SzDSz sajtótájékoztatóját, és a problémás plakátokat stílszerûen nyílván volt szíves ez a személy bemutatni. Az a „demokrata” Horn Gábor, aki karácsonyi üdvözletként olyan üdvözlõlapot küldött ki a választópolgároknak, ahol egy menórára akasztva annak talpából, lefelé csüngve, fejjel lefelé lóg a keresztény karácsonyt szimbolizáló karácsonyfa.



3./ Kik ma az „árpádsávosok”? Ki ez, a ma még maroknyi csapat?



- Akik magyar nemzeti érdekekért emelik fel a szavukat.


- Akik szerint Magyarország a magyaroké.


- Akik szerint felül kell vizsgálni a rabló privatizációt, és felelõsségre kell vonni a bûnösöket.


- Akik szerint magyar rendõrségre és magyar hadseregre van szükség Magyarországon.


- Akik rendet akarnak, városban és vidéken egyaránt. Ezért felemelik szavukat cigányok által folyamatosan és rendszerességgel magyarok ellen elkövetett bûncselekmények ellen, mert a rendõrség tehetetlennek bizonyul.


- Kiállnak a meglincselt Szögi Lajos, a meggyilkolt és megerõszakolt Horák Dóra, kifosztott, meggyalázott, esetenként feldarabolt öregasszonyok, rendszeresen meglopott idõs emberek mellett. Akik sírjára nem vittek virágot, és nem voltak velük szolidárisak a parlamenti pártok.


- Akik megpróbálnak az Atilla Király Népfõiskola kapcsán tudást, mûveltséget bõvíteni. Az elhallgatott magyar történelemrõl szólni.


- Akiknek eddig bizonyíthatóan semmilyen bûncselekményt nem tudtak felróni.


- Akik ma még kevesen vannak, de egyre többen lesznek.


- Akik úgy köszönnek: Szebb Jövõt! Adjon az Isten!


- Akiktõl ezért a hatalmukat féltik, az arra méltatlanok.


- Akik közé megpróbálnak randalírozókat beépíteni, hogy lejárassák õket.


- Akikre csúsztatásokkal rágalmakat szórnak.




Az SzDSz-plakátok tehát véleményem szerint igaztalanok és bántóak, sértõek, ábrázolásukkal gyûlöletkeltésre alkalmasak. Szimpatikusnak ábrázolt, de SzDSz-re nem jellemzõ arc és „árpádsávosokra” ellenszenvesnek ábrázolt arc néz a plakátra tekintõre.


Hogyan lehetne igazzá tenné ezeket a plakátokat?


Az „árpádsávosoknál” talán Árpád-házi királyaink közül Szent Istvánt, Szent Lászlót, netán számos szentjeink közül Szent Margitot, Szent Erzsébetet is ábrázolhatnánk.


S az (ál) demokratáknál néhányat a vezérkarból, Petõt, Bauert, Hornt, Kunczét, akikrõl köztudott kik voltak és mit tettek a felmenõik és õk maguk. Bár lehetne a másságot is illusztrisan arcokkal a plakáton felvonultatni.


Csak egyet nem lehetne: magyar nemzeti elkötelezettségû, a magyar népért küzdõ politikust ábrázolni SzDSz-esként.



Van tehát feladat is. Röplaprajzolók kerestetnek. Levelezõlapokkal az (ál)demokraták plakátjai ellen! Végezzünk egy kis felvilágosító munkát!



S végezetül választanunk kell!



Kik hozzák a jövõben a törvényeinket? – így szól a kérdés.



- Azok, akik rabszolgává, tennének saját hazánkban, akik egyértelmûen idegen érdekeket szolgálnak?


vagy


- Azok, akik szerint Magyarország a magyaroké, és egy Szebb Jövõt akarnak itt minden becsületes hazánkfiának?



Válasszatok! Rabok legyünk, vagy szabadok?!



Mert amíg Magyarországnak nincs magyar érdekeket védõ alkotmánya, nincsenek kellõ számban a magyarság érdekeiért küzdõ politikusai, addig azok, akik magyar érzelmûek, akiknek magyarul dobog a szívük, hátrányos helyzetben vannak a saját hazájukban.


Magyarok! A saját hazánkban ne maradjunk számkivetettek!



Orbán Éva