AZ ESETE ADÁSA, MÁRCIUS 24..


Higgadtan, ám mégis olykor-olykor belehevülve, kíméletlenül érvelve gyalázza alkotmányozási ügyben a FIDESZ -KDNP- t Schiffer András, az LMP elnöke, parlamenti frakcióvezetõje.


A kedves mûsorvezetõ -, miközben Schiffer még rátesz egy lapáttal, szómágiájával gyõzködi a nézõket arról, itt semmiféle egyeztetés nem történt a lakossággal – finoman közbeveti: „ …hiszen éppen ma is Zuglóban lakossági fórumon vitatták meg az alaptörvény szüséges és célszerû módosításait stb.”


A szocdem és miegyéb atyai tanokon szocializálódott elnök lesöpri ezt az enyhe érvet, s köbevág:


„ _Éppen most, adás elõtt hívott zuglói önkormányzati képviselõnk( LMP ), aki elmondta, kivezényelt diákokkal együtt talán harmincan lézengtek a zeneiskola színházteremében.


A mûsorvezetõ s maga a szómester, Schiffer András is elköszön.


Lejárt az idõ.


Erre bizonyság: az egyik elõadó kedves barátom, alapítványunk létrehozója dr. Horváth Attila egyetemi docens, jogtörténész visszahív:


- Hogy alig lézengtek?! Telt ház elõtt tartottuk meg elõadásunkat s beszélgettünk a zuglóiakkal Rétvári Bence, Papcsák Ferenc polgármester társaságában az érdeklõdõ közönséggel! Még a karzat is tele volt! – tudósított


Azért megnéztem az Echo TV és az ATV híradójá,így volt. Ezért hát : legnagyobb sajnálatomra ezúton közlöm Schiffer András a Legyen Más a Ploitika frakcióvezetõjével, elnökével:


Lejárt az idõ!


A hazudozások ideje.


Lassan majd az övéké is.


Kiváltképpen, különös figyelemmel efféle bûnös nyilatkozataira.



M.Szabó Imre


---------------------------------------------------------------------------------


M.Szabó Imre dokumentumfilmes,


Az Október 23. Bizottság Alapítvány az Ember Jogaiért elnöke Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.mszaboimre.hu;


+36 306327348;


Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos.
Sem pénz, sem hatalom, sem elõrejutás, csak az, hogy valaki szeresse öt igazán.
(Goethe)