Tisztelt Nyergesújfalui Rendõrörs!



Mindennek van határa, így Budapestnek is. Alulírott Holdampf Lajos magyar állampolgár elismerem, hogy a kleptokommunista paraziták közterületeink jól látható helyén kifüggesztett plakátjait, tojással megdobáltam. Beszennyeztem a már amúgy is szennyes irományt.


Elsõnek Budapest bevezetõ szakaszán, a Bécsi úton hajigáltam tojásaimat egy Maszopos vigyori pofájába, ahol 10-bõl 9-szer találtam. Ezután a kivezetõ szakaszon’ ténykedtem. Az M1-es úton 10-bõl 10-szer voltam eredményes…Majd Tata következett, ahol egy ifjonc böszme lopkodta be magát a köztudatba. Zsámbékot is útba ejtettem, ahol Keller László üvegzsebes periszkópjába csapódott be lövedékem. Õrá 5-öt szántam. A zakkant agyú, pénzügyi államtitkárként újra jelölteti magát, hogy a népet képviselje.Nahát… A plakátot mi vettük, a nép, akit megloptak. A népi köznyelv szerint, ez a más tökével verni a csalánt tipikus esete.


A fõúton álltam meg, jelentõs forgalmi akadályt képezve. Környezetem örült cselekedetemnek, közbotrányt nem okoztam, merthogy közutálatnak örvendõ személyeket fürdettem meg a lecsurgó tojáslöttyben.


Kérem vegyék figyelembe, hogy ez a tróger banda gumival lövöldözött, könygázzal puffogtatott és évekig Gergényi bulldog-, Gyurcsány pimasz pofáját kellett néznem. Õk osztották az igazságot. Ma a csapatszellem a domináns csürhééknél. Offshore Matyik, BKV Lovagok röhögnek a képembe.


A jogos önvédelem eszközeként a tojásdobálást választottam, mert egyszerûen nincs más fellebbezési lehetõségem. Tettem nem bántam meg, vélhetõen heti rendszerességgel megismétlem. Megbánást nem tanusítok, sõt, mi az hogy, nagyon is. Már most azon gondolkozom, hogy a tojást tehénszarra vagy festékre váltom. Várom Dávid Ibolyka és Bokros Lala plakátjait, mely plakátok megsemmisítésénél tervem szerint elefántszart fogok használni. Feltéve, ha addig nem csuknak le.


Cselekedetem a hazám iránti féltõ szeretetbõl fakad. Úgy gondolom, ha egy többségi csoportnak ellenvéleménye van, azt szabad véleménynyilvánítás okán kifejtheti.


Elismerem az Maszopos képviselõjelöltek elszántságát, hogy hat év lopkodás, hazudozás után van bátorságuk plakát formájában újra felkínálni magukat a nép számára. Hátha újra a közvagyont lopkodhatják. Nahát ilyet még nem b… ( látott ) Európa!


Az politikaipari agykárosodás gyógyítható több módon. Például szeretettel, vidámsággal, munkával, az együvé tartozás érzésével, barátsággal, családdal…mit az Isten kínál.


Tehát szeressük egymást gyerekek! De azért hülyének se kell lenni.


Festékezzük össze, dobáljuk teli tojással a kleptokommunisták plakátjait. Cselekedjünk!


2010-02-02


Tisztelettel:


Holdampf Lajos