Patrubány Miklós is beadta derekát a cionista zsarolóknak?
2008-12-31. 17:12



A Kuruc.info hírportál néhány órával ezelõtt közölte, hogy az Árpádhír TV ma este 19 órai kezdettel vitamûsort sugároz a Gázai övezetben napok óta tartó izraeli népirtásról. A portálunkon is megjelent elõzetes beharangozóra reagálva szerkesztõségünk levelet kapott László Ferenctõl, az Árpádhír Tv ügyvezetõ igazgatójától, aki közölte velünk, hogy nincs tudomásuk a fent említett mûsorról.


M. Szabó Imre, a minden valószínûség szerint Patrubány Miklós által letiltott mûsor szerkesztõje közölte szerkesztõségünkkel, hogy az Árpádhír TV ügyvezetõ igazgatójának állítása nem felel meg a valóságnak. A meglepõ fordulatot vett mûsor szerkesztõje a következõ közleményt juttatta el szerkesztõségünkbe:


Az Árpádhír TV fõszerkesztõje 2008.december 29-én felhívott s közölte: december 31-én lesz adás, tehát úgy készüljek. Megszerveztem s tegnap, 2008.december 30-án összeállítottam az adást, s a téma szakértõiként meghívtam ifj. Hegedûs Loránt református lelkészt és Hering József újságírót, Közel-Kelet-szakértõt. Miután nevezettek elfogadták a meghívást, az öt éve szokott módon, több ezer nézõmhöz s a Nemzeti Hírhálóhoz, a Tornádó hírportálhoz, valamint az amerikai Neményi.netnek, a Los Angeles-i Polgári Körök listájára s más honlapokhoz is elküldtem a részletes mûsortükröt. Amint arról késõbb értesültem, a Kuruc.info is átvette az adást beharangozó hírt, aminek nagyon örültem. Ugyanis miközben itt mi, magyarok szilveszterezgetünk, a politikusok hallgatnak, addig tõlünk néhány ezer kilométerre, Palesztinában államilag kivitelezett vérengzés zajlik.


2008. december 31-én ismét felhívott az Árpádhír Tv fõszerkesztõje, s arról értesített, szóltak neki, hogy a szilveszterre való tekintettel mégse legyen ez a téma, sõt egyáltalán ez az adás. Késõbb ismét beszéltünk, akkor már azt az információt kapta s közölte velem: az Árpádhír TV-nek helyet adó Magyarok Világszövetsége bezár, tehát azért se lehet adás.


A Zenit Televízió Rt elnöke, Zámbó László viszont közölte, hogy készséggel vállalja az internetes közvetítést. Tehát a különbözõ hírportálokon közreadott mûsort ma 20 órai kezdettel a www.zenittv.hu linken tekinthetik meg a nézõk.


Nagyon sajnálom, hogy ilyen furcsa, mi több „meglepõ” levéllel tehetik hiteltelenné az öt esztendeje heti rendszerességgel látható, igen népszerû, több százezer nézõ által nagyon szeretett adást s személyemet.


M. Szabó Imre