MIT KÖVETEL A BECSÜLET?


























feladó: Károly Lengyel Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
címzett: "Dr. Orbán Viktor" <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>;
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dátum: 2012. március 8. 15:07
tárgy: MIT KÖVETEL A BECSÜLET?
küldõ: gmail.com




















MIT KÖVETEL A BECSÜLET?


NYÍLT LEVÉL

MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKÉNEK
A NYILVÁNVALÓ HAZUGSÁGOKRÓL
ÉS A MÁIG BÜNTETLEN RENDÕRBÛNÖZÕKRÕL



AZONNAL SZÜKSÉGES KÜLSÕ ERÕVEL KIKÉNYSZERÍTENI A MAGYAR RENDÕRSÉG TELJES ADATÁLLOMÁNYÁNAK ÕRZÖTT ZÁROLÁSÁT, AKÁR EGYES RENDÕRNEK LÁTSZÓ SZEMÉLYEK ELLENI, NEM RENDÕRSÉG ÁLTAL VÉGREHAJTOTT KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEK MEGTÉTELÉVEL IS! - EZT KÖVETELI A BECSÜLET!



Tisztelt Dr. Orbán Viktor!

Erõsen ajánlott soron és renden kívül a magyar Országgyûlésben foglalkozni a magyar rendõrség erkölcsi hiányosságaival.

Egy videót ajánlok figyelmébe, aminek megtekintése után igazat fog adni abban, hogy a belügyminiszternek becsületbeli kötelessége lemondani. Ellenkezõ esetben sorsközösséget vállal olyan terroristákkal, akik a szülõ nemzetük ellen háborús bûncselekményeket hajtottak végre. Egyben a törvény szerint ugyanaz a büntetési tétel jár mindazoknak, akik bûnpártolásban részesek.

2006-os rendõrnévsort hoztak nyilvánosságra 2012.03.07.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jG0yAeKggU0#!



Hosszú a bûnök listája, mindenki tudja. De a rendõrségi filmfelvételek folyamatosságának megváltoztatása, vagyis meghamisítása mindenen túl tesz.

Ezek alapján, továbbá figyelemmel a bizonyító erejû mellékelt filmbejátsztást, két halaszthatatlan döntési kötelezettség származik a miniszterelnök részérõl, minek utána az egész ország által tudott bûncselekmény jutott tudomására:
- a belügyminiszter, és a felelõs rendõri vezetõk gondolkodás nélküli menesztésén túl,
- haladéktalanul köteles letartóztatási parancsot kiadni minden szóba jöhetõ rendõrterrorista ellen.


Tisztelt Dr. Orbán Viktor!

Ne feledje, egy egész ország vár az Ön egyszemélyi köteles döntésére ebben az ügyben!

Ugyanis amennyiben az Ön munkatársai, közelebbrõl a kormány tagjai fõbenjáró bûncselekménynek bármilyen formában és mértékben részesei, az õ munkakörük abban a pillanatban a miniszterelnöki felelõsség jogkörébe soroltatnak.

Ha a miniszterelnök, vagyis Ön, ennek a hivatali kötelességének nem tesz eleget, személyében is részesévé válik ennek a bûnpártoló magatartás-folyamnak.

Fentiekbõl következik, az érvényben lévõ jogrend szerint Önt határidõkkel terhelt feljelentési, és hivatali intézkedési felelõsség terheli.

Ennek elmulasztása okán nehezen hihetõ, hogy tükörbe képes nézni, és a közelgõ Nemzeti Ünnepen a választópolgárok elé kiállva mondjon beszédet. Különösen azon a Kossuth téren, ahol számtalanszor bizonyságát adta MAGYARORSZÁG önmagát vezetõnek ordító rétege, hogy esze ágában sincs egy hangot komolyan venni saját ígéreteibõl, terveibõl.

Talán inkább játszon a labdarúgópályán, de ne a magyar nemzet önbecsülésével!


Összegzõ ismétlésül:

Pintér Sándor belügyminiszternek akkor is le kell mondani, ha maga nem érintett a dokumentumok meghamisításának bûntettében. Jelesül azon becsületbeli okból, hogy képtelen volt mindeddig olyan biztonsági adatvédelmi rendszert foganatosítani, és kemény biztosítással fenntartani a magyar rendõrség soraiban, ami nem tûri a hasonló szolgálattal össze nem egyeztethetõ bûnözõi magatartást. Vagyis miniszteri foglalkoztatottunkként nem felelt meg a magas szintû elvárásoknak, amit esküjével vállalt a kormány megalakulásakor.

Soha nem lesz megnyugvás ebben a kérdésben, ameddig a háborús terrorcselekménnyel bíróság elé való rendõri személyek nem kapják meg méltó és kiemelkedõen súlyos büntetésüket.


Végezetül szeretném sokadszorra megtisztelõ figyelmébe ajánlani minden elvtársával együtt, (mert ugye arra is emlékszik minden magyar, miként menekült Ön az Asztóriától a beszéde végén – a többi laza szóbeszéd, akár az Ön részérõl is) hogy

2006. október 24-e óta 2006. október 23-a az a nap a magyar történelemben, amit soha, sehol, senki magyar meg nem bocsájthat a rendõrterrort végrehajtó, vezénylõ és elrendelõ beszélõ szénvegyületeknek.

Mindezekért öt év öt hónapja változatlanul az a véleményem, ezek nem emberek, pusztán vegyületek, HÁBORÚS TERRORISTA VEGYÜLETEK, akiknek vitán felül börtönben a helyük!


Ferencváros, 2012. március 8.

Lengyel Károly