ÕSTÖRTÉNETI KONFERENCIA KÖRMENDEN: 2012. ÁPRILIS 14-15-ÉN



KAPUT NYITUNK EGY ÚJ VILÁGRA !

2011. december 26. hétfõ, 18:22 | Módosítás dátuma: 2012. február 17. péntek, 07:43 | Írta: Agabe
http://www.konf.juanmoricz.hu/


ÕSTÖRTÉNETI KONFERENCIA KÖRMENDEN
2012. ÁPRILIS 14-15-ÉN



TÖBB ÉVTIZED HALLGATÁS UTÁN MÓRICZ JÁNOS ÜGYVÉDJE A NYILVÁNOSSÁG ELÕTT!
DR. GERARDO PEÑA MATHEUS KÖRMENDRE ÉRKEZIK, HOGY VÉGRE TANUSKODJON MÓRICZ JÁNOS FELFEDEZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS ELMESÉLJE A MAGYAROKNAK, AMIT TUDNIUK KELL!

KÖRMENDEN LESZ RUTH RODRIGUEZ SOTOMAYOR, SPANYOLORSZÁGBAN ÉLÕ ECUADORI KUTATÓ, AKIRE MÓRICZ JÁNOS IS TÖBBSZÖR HIVATKOZIK BESZÁMOLÓIBAN.

KÖRMENDEN LESZ MANUEL PALACIOS, ECUADORI KUTATÓ, AKI A MAGYAR NYELV ÉS EGYES DÉL-AMERIKAI ÕSNYELVEK ROKONSÁGÁT KUTATJA.

KÖRMENDEN LESZ KLAUS DONA, OSZTRÁK KUTATÓ, AKIT „AZ EMBERISÉG ELTITKOLT TÖRTÉNELME” CÍMÛ INTERJÚBÓL ISMERHET.

MINDANNYIAN MEGDÖBBENTÕ KUTATÁSI EREDMÉNYEKET HOZNAK.
ÖNNEK.


ÉS ÖN KÖRMENDEN LESZ?
MI VÁRJUK!

!!! Konferencia részvételrõl !!!

Az amerikai kontinens, a pár száz éve ráaggatott nevével ellentétben nem új, hanem ellenkezõleg, régi.

Sõt: õsrégi!

Errõl tanúskodik megannyi „lelet”, hajdan-volt, kataklizmák elõtt élt népek néhai városai, szobrai, épített és kulturális hagyatéka. Megdöbbentõ építési technológiák, õsi szerkezetek, megmagyarázhatatlan tudás…
Rejtélyek és kérdõjelek.

Egy Amerikába vándorolt hazánkfia, a körmendi (horvátnádaljai) születésû Móricz János neve csak hazánkban cseng aránylag ismeretlenül. A világon sokan ismerik és tisztelik, mint egy különleges ecuadori földalatti barlang és ismeretlen õsi tárgyak felfedezõjét, valamint egy újszerû prehistorikus elmélet képviselõjét.
Elmélete dióhéjban:
- több európai nép õse élt az amerikai kontinensen (egy-gyökerûség – egy õsi közös nyelv), beleértve a magyarokat.
- utódai vagyunk egy magas kultúrájú igen õsi civilizációnak, ahonnan tudásunk és õsi hitünk ered és vándorolt velünk együtt Indiába, majd a Távol- és Közel-Kelet régióiba
- az emberiség származása és történelme nem olyan, ahogyan azt ma tanítják

Ma már több neves külföldi és magyar szakember, tudós kutatja és támogatja a Móricz által felvetett hipotéziseket.
Ezeket a legújabb kutatásokat hoztuk el Magyarországra a magyar emberekhez.
Az ún. Móricz-témát még manapság is igyekeznek elkendõzni, vagy legalább elferdíteni, akiknek a történelemfabrikálás az érdeke.
Ezzel a nagy jelentõségû konferenciával egyrészt fejet hajtunk Móricz János bátorsága és tisztánlátása elõtt, másrészt kinyitjuk a kaput, mely az amerikai földrész és a magyarokkal rokon népek eddig ismeretlen világába vezet.

A konferencia díszvendége: Dr. Gerardo Peña Matheus, Móricz János ügyvédje Ecuadorból. Az ügyvéd úr hosszú évtizedek után elõször áll nyilvánosság elé, hogy hitet tegyen Móriczról, e jeles magyarról, mert szerinte „méltatlan, ahogy a világ Móriczcal és az elméletével bánik”.
Móricz János 1991-ben éppen egy nemzetközi õstörténeti konferencia megszervezésén dolgozott, amikor Ecuadorban váratlanul elhunyt. Ez a körmendi konferencia így Móricz „végrendelete” szerint való.

A kapu, melyet e konferencia megnyit, egy olyan új világra nyílik, mely az egyik legõsibb bölcsõje az emberiségnek, és köztük a mi õseinknek. Az amerikai kontinenst gyakorlatilag meg sem említi a történelem a kolonizáció újkori ideje elõtt. Amit mond róla, az, hogy „pogány primitív törzsek éltek” e földön, akiket tûzzel-vassal kellett a kereszténységre téríteni.
Ebbõl a minden alapot nélkülözõ és tudománytalan (valamint erkölcstelen) megállapításból SEMMI SEM IGAZ! Egyetlen szó sem!
Az amerikai kontinensen olyan bizonyítékokat találunk még ma is, melyek könnyedén borítják a megalapozatlan történelmi állításokat. Magasan fejlett, ismeretlen civilizáció nyomai néznek farkas szemet az odalátogatókkal. Az õslakosok kultúrája, népviselete, szokásai, hitvilága, zenéje hátborzongatóan ismerõs a magyaroknak. Õsi rovásírásuk évezredek óta ránk maradt köveken vagy éppen mívesen megmunkált arany-és fémlemezeken.
A konferencián bemutatott fényképek és elhangzott információk alapvetõen járulnak hozzá ahhoz, hogy eloszlassuk végre a ködöt, melyet valós eredetünkre és gyökereinkre borítottak.

A konferencia Móricz János kutatásainak bemutatásán túl, arról az õsi és eltitkolt világról, valóságról szól, melyre õ az ecuadori Tayos barlang (1969. óta Táltosok Barlangja) felfedezésével kaput nyitott. Lépjünk át rajta!
Köszönjük a magyarok Nagyboldogasszonyának a sok áldást, mellyel segít bennünket e nagy esemény munkálataiban!
Kérjük áldását minden kedves résztvevõre és támogatónkra.

A Szervezõk:
Purisaca Golenya Ágnes
Varga Zoltán
Ulicska Tamás
és munkatársaink.

Kelt: 2012. január 16-án.

A konferencia helye Móricz János "szülõvárosa", Körmend.
Idõpontja: 2012. április 14-15.


*********************************************


Bevezetõnek és kedvszaporítónak:

A TÁLTOSOK BARLANGJÁTÓL A DÉL KERSZTJÉIG DVD
MEGRENDELHETÕ A HONLAPOMON FELTÜNTETT MÓDON:
WWW.ARANYKAPU.LAPUNK.HU