A MEGTÁMADOTT TENGER



A MEGTÁMADOTT TENGER


SÜRGÕS FONTOS JÓ HÍR!
2006. október 23., Budapest, V. kerületi Nádor utca jogtalan tömegoszlatásról


Kora reggeli örömhírrel kezdõdött ez a nap.

A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesületétõl származó, hivatalosan még meg nem erõsített hír szerint 2011. december 8-án a bíróság jogerõsen kimondta, hogy a 2006. október 23-án, a budapesti Nádor utcában, a rendõrség által végrehajtott tömegoszlatás jogszerûtlen volt. Az egyesület részérõl, mint az egyesület sajtóreferense, természetesen, mint mindig jelen volt Gonda László is, és áldozatos munkájával segítette az igazság napfényre jutását. Õ az, aki gyakorlatilag a teljes magán életvitele kárára is tovább viszi azt a hevületet és lángot, ami 2006. szeptember 17-én a budapesti Kossuth téri embertengerbõl származik. Többszörös jogi áttételek során tevõlegesen is részese volt ennek a hihetetlenül bonyolult ügynek megnyugtató tisztázásában, mint Gõbl György is, aki az egyesületük alelnöke.

További részletekért érdemes lesz figyelni Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd saját internetes oldalát, valamint a Nemzeti Jogvédõ Alapítvány közléseit, hiszen ott legalább nyilvános nyoma lesz egy ilyen jelentõségû ítéletnek.

A hírhez annyit érdemes még hozzáfûzni, hogy a közlés arról is szólt, a magyar nemzeti hírközlõk közül egy sem volt jelen a tárgyaláson illetve az ítélethirdetéskor.

Ezek után már „csupán” annak kimondása várat magára, az „intézkedés” alá vontaknak felesleges testi-lelki szenvedését azóta is folyamatosan kárpótlás nélkül fenntartva és meggyalázva, 2006. október 23-án, a Magyar Köztársaság területén, az akkor a miniszterelnöki feladatot bitorló hazug alakig elérõ szálakat jogi úton szakszerû okfejtéssel kiderítve végre bebizonyosodjon, az ártatlan magyar nép ellen háborús bûncselekménnyel egyenértékû tettet hajtottak/hajtattak végre.

Aki hatalmával visszaélve, utasít, vagy elvárásként megfogalmazza ilyen tömeges jogtalan cselekmény(sorozat) végrehajtásának igényét, az a saját népe ellen terrorcselekményt hajt/hajtat végre. Ez a cselekmény, mint ilyen soha el nem évülõ büntetõjogi következményekkel kell, hogy járjon! Bárki bármit állít errõl a legkisebb rendõrnek nevezett verõlegényektõl a legfelsõbb jogi posztokig! Mivel közvetlenül és közvetve a magyar nemzetnek van a magyar jogalkotás és jogalkalmazás alávetve, a nemzet igazságérzetéhez kétség nem férhet, s mint a történelem elõtt egyedül ítélni jogosult, el kell jöjjön a büntetés kimondásának ideje.

Az igazság kimondása elégtelen! Az engesztelés elégtelen, ha nem követi méltó büntetés a legkisebb terror-résztvevõig bezárólag mindazokat, akik az ártatlan tömeget megalázták, meggyalázták, kimondhatatlan testi-lelki szenvedés okoztak neki önös érdekeik okán.
Erre nincs és soha nem lesz bocsánat!

Dr. Völgyesi Miklós több évvel ezelõtt korrekt, büntetõ bírói pályájának minden szakmai tudását latba vetve tizennyolc oldalas tanulmányban foglalta össze mindazokat az érveket, amelyek megkérdõjelezhetetlenül alátámasztják azt a vádindítványt, miszerint ilyen cselekményekért a magyar miniszterelnök akkor büntetõjogi felelõsséggel tartozik a magyar népnek, ha egy szót nem szólt a történések idején, vagyis mulasztásos hivatali hatalommal történõ visszaélés gyanúja megáll az eljárás során.

Mindeddig, Dr. Völgyesi Miklóson, Gaudi-Nagy Tamáson és Dr. Morvai Krisztinán kívül, a Magyar Köztársaság egyetlen más jogásza nem tanúsított a Kossuth tér erkölcsi forradalmával kapcsolatban az ügyben megfelelõ bátorságot, és kezdeményezõkészséget, hogy vádindítványt terjesszen az illetékes ügyészség elé.

Változatlanul megmarad tehát a minduntalan felfakadni látszó hatalmas fekély a nemzet testén. Miként fordulhat elõ az az égig érõ gyalázat, hogy a Magyar Országgyûlés képviselõi padsoraiban ott ülhet az a beszélõ szénvegyület, miközben évek óta szürke-fehér csíkos ruhában kellene hosszú éveit számlálnia az általa is horror-célokra felhasznált büntetés-végrehajtási intézményben? Ez úgy fordulhat elõ, hogy a függetlennek mondott magyar ügyészség és bírói testület állományában még mindig ott rontják a levegõt azok a jog-terroristák, akik 2006 õszén tömegesen követtek el indokolhatatlan jogsértéseket a rendõrök nyilvánvalóan szervezett keretek között elkövetett félrevezetései alapján.

Hálás köszönet a jó hírért!

De mindemellett ajánlott mindazoknak az újságíróknak sürgõsen és mélyen elgondolkodni a tárgyalásról történt távolmaradásuk okán, akik egyetlen betû terjedelmet nem áldoztak ennek a hírnek a közlésére. Talán az Igazság kiderítése, jogszerû megfogalmazása és annak érvényre juttatása így öt év távolából már nem annyira fontos? Kinek és miért nem fontos? Kinek az érdekében nem fontos?!


Ferencváros, 2011. december 9.

Lengyel Károly


************


Szorosan kapcsolódik az ügyhöz az alábbi meghívó:


***


MEGHÍVÓ
az
EMBERI JOGOK NAPJA ALKALMÁBÓL
a
„KÁRPÁT-MEDENCEI MAGYAROK JOGAIÉRT”
JÓTÉKONYSÁGI RENDEZVÉNY - re és a
„JOGVÉDÕK a nemzet SZOLGÁLATÁBAN”
KÖNYVBEMUTATÓ - ra
várjuk barátainkat, ismerõseinket és valamennyi a nemzet jogaiért aggódó vendégünket

Helyszín :
MOM Kulturális Központ KUPOLATEREM
Budapest, XII. kerület Csörsz u. 18.
Idõpont: 2011. dec. 10. (SZOMBAT) 11 óra

FELLÉPNEK: Csurka László színmûvész, Jászai Mari-dí­jas, a Nemzeti Színház örökös tagja, Dévai Nagy Kamilla és együttese, Labant Csaba és Ada elõadómûvészek…ÉS MÉG SOKAN MÁSOK!
A helyszínen a könyv kedvezményes áron megvásárolható!
NEMZETI JOGVÉDÕ ALAPÍTVÁNY

www.nja.hu