A kamat bûn!A kamat bûn!


Ezeket a gondolatokat akkor is kötelességemnek érzem leírni, ha holnap, vagy még ma ezért börtönbe vetnek, vagy szándékosan elgázoltatnak egy autóval. Hiszen minden betûnket figyelik, méghozzá a mi pénzünkbõl - ellenünk. És ez nem elmebaj, hanem a szánalmas valóság, még akkor is, ha ma még nem hiszed el.

Ez nem demagógia, hanem a természettõl való alapfogalom, ami azt mondja, hogy a kamat bûn! Várj még egy kicsit, ha nem hiszed, és a bõröd is rámegy a naplopók pokoli játékára!

Ha ezrekkel együtt kimész az utcára, hogy jogaidat követeld, vagy pénzügyi terheid ellen tiltakozz, az nagyon szép cselekedet. De mikor cselekedtél önmagadért? Az nem az utcán valósul meg, ebben légy bizonyos!


Ne hidd el, gondolkozz!

Ha valakinek kölcsön adok valamekkora összeget, hogyan kérhetek a visszafizetéskor többet, mint amibe a pénzintézet mûködtetése kerül? Hogyan kérhetek többet azért a pénzért, ami értékfedezet elõállításáért a kisujjamat sem mozdítottam?

Ki fog derülni, hogy a bankok mohósága, a végtelenül romboló nemzetközivé szervezett pénzhatalmukkal korunkban az emberiség egészének fizikai létét fenyegetik! Annyit nem ér a tevékenységük, mint az íróasztalukon odébb tett papírlap!

Elérkezett az idõ, amikor a nyugati civilizáció belerokkan saját nagyravágyó gazdasági törekvéseinek következményébe.

Történelmi szükségszerûség egy új gazdasági alapvetés megfogalmazása, miszerint a kamat bûn! Még akkor is bûn, ha ebbõl a haszonból egy részt új hitelek kibocsájtására fordít a rabló pénzhatalom, mert abból is kizárólag a banknak lesz haszna.

Fizessenek hát a bûnösök, de Te soha többé ne fizess kamatot, vagyis ne vegyél igénybe semmi hitelt! Bármit reklámoznak úton-útfélen. Ne vásárolj részletre semmit, ha csak nem éppen létszükséglet, mint egy hûtõszekrény, vagy tûzhely. Hiszen ma már annyira letaposták a dolgozók bérét a pénzterroristák, hogy a nagy tömegeknek nem áll módjában egyéb módon hozzájutni az egészséges életfeltételekhez! Javíttasd meg az elromlott eszközeidet, hiszen olcsóbb, mint újat vásárolni.


Penészedjen a páncélszekrényükben a bankokra a pénzük! Kit érdekel?!

De kiveszed-e a bankból a pénzed, hogy ne lophassanak többet a csalók? Meg mered tenni?

A kamat embertõl idegen fogalom, tehát aki kamatot szed, nem ember! A bankok hazugsága, hogy a bankok mûködtetik a világot!!!

Minden bankot ugyanaz a társaság irányít. Semmi különbség nincs a bolygó bármelyik bankja között.

Ha az élõsködõ világrombolók nem jutnak pénzhez, mint a pióca vérhez, a világ magától megtisztul a bankuralomtól. A Te türelmeden múlik.

A jelenlegi banki tevékenység a ma ismert világ számára természetidegen.

Nem kell vér, nem kell fegyver, csak ne állj szóba a bankokkal - semmilyen célból! A fegyverbõl is csakis a bankoknak lehet hasznuk, a véredre pedig köpnek.

Nevezd nevén a csaló tolvajokat, és eloszlik a félelem! Ha pedig nem félsz, megtalálod a személyedre alakítható lehetõségeidet, amelyekkel ismét parazitamentesen élhetõvé tehetjük a bolygót - együtt. Mert nincs más kiút!


Gondolkozz el mindezeken!

Gondold át az életviteled, és határozd meg azokat az elsõdleges feladatokat, ahol, és amivel a bankokat kirekesztheted az életedbõl. Hiszen lásd, õk is kirekesztenek a megtermelt javaidból! Valószínûleg nem lesz egyszerû, de megéri. Az átalakítás utánra várható eredmény sok olyan dologért kárpótol majd, amit eddig nem is tudtál elképzelni.

A nemzetek pénzügyi szabadságának kivívása kizárólag bankok nélkül lehetséges!

Létérdeked továbbítani az üzenetet a lehetõ legtöbb helyre, a lehetõ legtöbb nyelven!

Nem kell ide forradalom, nem kell a Wall Str. elfoglalása, meg hangzatos szólamokkal tömegmozgatás! Csak Te kellesz, és senki más! Csendben élj a jogaiddal! Nem kell tülekedned. Tedd lazán és ne félj!

Kezd azzal, hogy ha teheted, számold fel a bankszámládat, ahová a béredet átutalják, vagy ahol megtakarításod kezelik. Mindegy melyik banknál kötöttél szerzõdést. Kérjed ugyanazt az összeget postán, és menj érte személyesen. Sokkal több embernek adsz ezzel munkát, akik mind adófizetésükkel serkentik ezután a nemzeti gazdaság mûködését.

Ne siránkozz, hogy befektetéseid kamata elveszhet! Ha kamatra számítasz azért, mert nem a szalmazsákban tárolod a pénzed, ugyanolyan pokolfajzattá tesz a bank, mint akik a világot irányítják. Sok pici pénz-ördögfióka félelme tartja életben ezt a bolygóhóhér rendszert!

Ne menj tüntetni, ne kiabálj idegen jelszavakat!

Ismerd fel, ugyanazok adják a szádba ezeket a jelszavakat, akik naponta megrabolják javaidat!


Gondolkozz! Cselekedj!

Ha a rendõr azzal van elfoglalva, hogy Téged megbilincseljen és börtönbe vigyen, mert a pénz urai azt parancsolják neki, nem marad ideje a valódi bûnözõkkel foglalkozni. A Te adódból neki az a kötelessége - éretted. Azért fizeted az államon keresztül, hogy Téged megvédjen. Noha a rendõr is pontosan tudatában van annak, hogy a kamatbûnözõk irányítják tetteit.

Menj, és vedd el, ami jogosan megillet! Utána semmilyen okból többé ne állj szóba a bankokkal.

Ez az egyetlen életlehetõséged, különben háborúba sodorják a világot azért, hogy a véreden keresztül még több haszonhoz jussanak. Tehát valóban vérszívók, mert semmi más nem vezérli õket, mint a belõled kisajtolt, kicsikart haszon, amiért nem tettek semmit! És ezért még vágóhídra is hajszolnának!

Nem azért él az Ember a Földön, hogy közönséges útonálló módjára kirabolja a másik Embert - a testvérét. Nem azért élünk ebben a világban, hogy elpocsékoljuk a jelenleg egyetlen életteret adó bolygó minden kincsét. S közben azok, akik ezt a rablást és pocsékolást vezérlik, végrehajtják, ellenedre bármit megtesznek, ami vélt hatalmukban áll hasznuk érdekében.

Nem áll hatalmukban! Nekik a vér a haszon, meg a pénz. És Te eddig önként adtad ezt nekik, mert megtévesztettek a nyereség lehetõségének látszatával. Nem lehetséges számodra nyereséget elérni, mert azt kicsalják a zsebedbõl, elrabolják kamattal, az államot pedig arra ösztönzik hazugságaikkal, hogy megsarcoljon Téged, hiszen - ahogy õk vinnyogják - mi lesz a pénz nélkül a bankokkal. Kit érdekel?!

És most pontosan tudom, hogy pontosan tudod, kikrõl beszélek!

Az az állam, amelyik Téged a bankok érdekében fenntartások nélkül hajlandó megsarcolni, nem méltó a nemzeted, az országod vezetésére. Ugyanolyan hazugságban él, mint a bankok, és az azokat bitorló csürhe.


Gondolkozz!

Azért fizeted az állami szolgákat, hogy Téged megsarcoljanak, bilincsbe verjenek és börtönbe vessenek a csaló bankok érdekében? Mert ezt teszik a világon mindenhol!

Meglepõ dolgot mondok! Nincs ebben semmi új, csak másképpen fogalmaztam. Nincs benne semmi törvénytelen.

Ha ma nem cselekszel, holnapra az egész bolygó egy maroknyi embertelen idegen kezében lesz gyarmat! Olyan gyarmat, ahonnan csak a temetõbe lehet menekvés.

Lásd be végre, a bankok pénzügyi stricik! Te a futtatottak között voltál. De csak voltál? Holnaptól Rajtad múlik!

Te pedig élni akarsz, és most már tudod, hogy bankok nélkül akarsz élni!Ferencváros, 2011. október 16.

Lengyel Károly