NYÍLT LEVÉL MAGYARORSZÁG ORSZÁGGYÛLÉSI KÉPVISELÕKHÖZ



NYÍLT LEVÉL MAGYARORSZÁG ORSZÁGGYÛLÉSI KÉPVISELÕKHÖZ


Tisztelt képviselõ Hölgyek és Urak!


Az utóbbi idõkben gyakran elhangzott, hogy elévülhetnek azok a rendõrbûnözõi gaztettek, amik 2006 õszén történtek.
Ezzel a véleménnyel nem lehet azonosulni. Aki ott volt Dr. Völgyesi Miklós sajtótájékoztatóján az Articsóka étteremben, az pontosan tudatában van a jogi és politikai okfejtésbõl, 2006 õszén háborús terrorcselekménnyel egyenrangú dolgok történtek. Akkor a bíró úr felolvasott egy tizennyolc oldalas tanulmányt, ami egyben az ügyészségre benyújtott feljelentése alapját képezte. Ebben világosan kifejti a terrorcselekmény elkövetõinek felelõsségi szintek szerinti mulasztásait, és minden ide vonatkozó lehetséges joghely teljes megsértését.
Kérem és követelem, teljes egészében olvassák fel ezt a tizennyolc oldal napirend elõtt minden képviselõ jelenlétében. Világossá fog válni ország-világ elõtt, miféle népség tartotta rettegésben a magyarokat.
Maga a fõ táncos léptû patológiás eset mondott ítéletet saját fejére és egész bûnszervezetére Balatonöszödön. Amikor ez kiderült, még volt bõr az arcukon ezért megsértõdni. Végül október 23-án azt tenni, ami megtörtént.

A MAGYAR ORSZÁGGYÛLÉSNEK MÚLHATATLANUL TÖRTÉNELMILEG SZÜKSÉGSZERÛ FELEADATA KIMONDANI, 2006 SZEPTEMBER 17 ÉS OKTÓBER 23 KÖZÖTTI IDÕBEN A GYURCSÁNY FERENC VEZETTE KORMÁNY, VALAMINT A VEZETÉSÜK ALÁ TARTOZÓ FEGYVERES KARHATALMI ERÕK ELÕRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL, NAGY TÖMEG ARÁNYTALAN ÉS MÉLTATLAN SÉRELMÉRE ELKÖVETETT HÁBORÚS TERRORCSELEKMÉNNYEL EGYENRANGÚ TETTEKBEN VÉTKES.
MINT ILYEN, A HÁBORÚS BÛNCSELEKMÉNYEK SOHA NEM ÉVÜLNEK EL!


Tisztelt képviselõ Hölgyek és Urak!

Tessék végre elismerni, hogy a magyarok döntõ többsége NEM hajlandó elismerni a fent említett állambûnözõi cselekedetek elévülését. Önöknek kötelességük a bûn üldözése! Többek között erre is esküdtek. Erre is figyelmeztetni kell Önöket?
Kimondom nagyon sok ember helyett: nagy tömegek megtévesztését szolgálja az elévülés lehetõségének emlegetése.
NEM, NEM ÉVÜL EL A HÁBORÚS BÛNCSELEKMÉNY!
Többszörösen súlyosbító körülmény, hogy saját népük ellen cselekedtek.


Tisztelt képviselõ Hölgyek és Urak!

Vason akarjuk látni a felelõsöket! A fülkényi forradalom a becsület visszaszerzésére nem hatalmazta fel a parlamentet?
Ha valóban akkora volna a baj, mint azt a nyûves bankok vonyítják hazugul, Önök mégis elmentek nyári szabadságra? Mit képzelnek? Amikor a fél ország a szó legszorosabb értelmében naponta éhezik, akkor Önöknek nem jár nyári szabadság, mert húsz év óta mind tehet arról, hogy itt tartunk. És egyébként nem csináltak semmit! Maximum illendõen bólogattak annak 5-6 fekete kabátos küldöttnek, akik megkérdezték az eddigi miniszterelnököket az esküjük napján, hogy ugye fizetnek? És mi eddig fizettünk. Fizettük a rossz döntések korbácsolással felérõ árát.
Eddig terjedt valamennyiük politikai képessége! Semeddig!
Ne emlegessék tehát nagyon azt az elévülést! Az ország tönkre tétele éppen olyan rombolás volt a gazdaságban, mint az öszödi beszéd a közmorálban. A következmények is ugyanolyan eljárási jog alá tartoznak, és ugyanolyan következményekkel kell járniuk, mint Gyurcsány és bandájának tevékenysége. Azt érdemlik!
Tegyék végre a dolgukat, amire a mi adónkból érettünk eltartva szerzõdtek.


Lengyel Károly

Ferencváros, 2011. szeptember 13.