ORSZÁGOS MEGEMLÉKEZÕ KEZDEMÉNYEZÉS KÉRÉSE



ORSZÁGOS MEGEMLÉKEZÕ KEZDEMÉNYEZÉS KÉRÉSE

Kedves magyar Testvéreim Krisztusban!
Tisztelt keresztyén és keresztény lelkészek!

Mint tudjuk, Krisztusban megboldogult Dr. Képíró Sándor, néhai Magyar Királyi csendõr százados Úr néhány nappal ezelõtt alázattal visszaadta lelkét Teremtõjének.
Erre emlékezvén 2011. szeptember 18-án 16 órai kezdettel gyülekeznek az õt tisztelõ keresztyén és keresztény hívek a budapesti Szabadság téren található Hazatérés Templomában.
Istennek hála nagy templomról van szó, ám nem férhet be minden megemlékezni kívánó magyar. Távoli helyekrõl kevesen tudnának részt venni a megemlékezõ Istentiszteleten.

Azzal a kéréssel fordulok minden magyar keresztyén és keresztény gyülekezethez, hogy a lakóhelyük szerinti Isten Házában kérjék lelkészüket, ugyanabban az idõben tartsanak gyász Istentiszteletet Dr. Képíró Sándorra emlékezve. Kérem a tisztelt keresztyén és keresztény lelkészeket, fenti idõre hirdessenek az általuk vezetett parókiákhoz tartozó templomokba ebbõl az alkalomból gyász megemlékezést.
Mi magyar emberek sokan valljuk hittel azokat a Krisztusi értékeket, amelyek lelkiségünket közös igék szerint formálták és formálják. Számos testvérünk gyakorolta az alázatos könyörület szolgálatát történelmünk viharos éveiben még akkor is, ha azért semmit, vagy inkább szidalmat kapott. Aki a történelmi tényeket a valótlanság luciferi ködébe utalja, az lelkében vak, az szívében siket, vagy a pokolból született erre a földre.

Lássunk tisztán, színrõl színre, nem a kettõs mérce szerinti tömegtájékoztatás tükrén által, hogy akik könyörületbõl befogadott vendégként holtában is gyaláznak egy Magyar Királyi tisztet, miféle lélekkel és miféle gondolatokkal élnek.
Mi, keresztyén és keresztény magyarok, minden történelmünket meghamisítani kívánó gonosz szándék ellenére - és az ellen tömegesen, zsigerbõl tiltakozva - tisztelettel fejet hajtunk Dr. Képíró Sándor emléke elõtt. Tegyük meg együtt, minél többen!
Kérem magyar Testvéreimet, mielõbb tegyenek róla, hogy lelki összetartozásunk és történelmi értékeink, valamint hõseink melletti kiállásunk egyértelmû bizonyságát adja szeptember 18-án annak a hazaszeretetnek, ami által embernek, magyarnak mondhatjuk magunkat, s nevez minket Krisztus nyomában járva a világ!

Kérem továbbá a nemzeti érzelmû sajtó munkatársait, tudósítsanak errõl az eseményrõl betûvel, képpel, hanggal, filmmel - ahogy azt a hiteles történelemírás szerint ilyenkor szokás.

Az irgalmasokat szerei az Isten!


Ferencváros, 2011. szeptember 9.
Lengyel Károly