Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom



Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom

Hír:
Norvég merénylõ okán elõszedett beszédek miatt feloszlatnák a HVIM-et?


http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_07_26_norveg-merenylo-miatt-feloszlatnak-a-hvim-et

Ajánlott oldal:

Az ezeréves Magyarország vármegyéi
http://ezerszazev.uw.hu/64varmegye.html


Csitt, kedves magyar testvéreim! Csak halkan! Szerényen, ahogy egy falba rejtett kívánság-cetlihez illik, úgy várják el tõlünk, magyaroktól a nemzetközi polkorrekt diktátumok. Természetesen magyarokról szólva véletlenül sem magyar érdekek szerint, hanem ahogy azt némely bankház és adósságminõsítõ cég kimondatlanul elvárja. Bár némely hírek szerint minden hatalomba jutott magyar országvezetõt megkeresett négy-öt darab hosszú fekete kabátot, és hozzá illõ kalapot viselõ alak, akik értésére adták az új húsnak, szerintük mi a kötelessége a magyaroknak. Így zajlik ez századok óta, s mi mint jófajta fejõstehénhez illik, tejelünk, tejelünk, és tejelünk - különben kikiáltanak ország-világ elõtt gyûlölködõnek.

Mi bûnösök. Mi akkor is, százszor is bûnösök, ha már csak ivadékai, vagyunk egy véres kornak, amikor teljesen más történelmi körülmények szabták meg lépéskényszereinket, de még annak keretét is. Mi bûnösök vagyunk abban is, hogy szerintük eleink még csak nem is gondoltak más lehetõségre. Ez maga az idõgép! Amikor látható a múltban éltek gondolata. Miféle fantasztikum vezérli ezeket? Hogyan is gondolhatja bárki komolyan az utókor felelõsségét ebben a dologban, és hogyan gondolhatja komolyan bármi kártérítési igényét az utódokon behajtani. Még akkor is, ha állításaikat világos, egyértelmû történelmi tények cáfolják?

Ki itt bármi másról szót ejtene, mint elvárják tõle, stílust és témakört tekintve az idegenszívû idegenbérencek, az mára rasszista, terrorista, levadászni, elpusztítani kívánt közellenség.

Határozottan az az érzésem Hazámban, hogy ez az ország nem MAGYARORSZÁG, hanem gyarmat. Miért gondolom ezt? Többek között azért, mert vannak egyes „tömegtájékoztatási” kanálisok, amik rendszeresen, módszeresen meggyaláznak minket, megaláznak magyarságunk miatt, s azért mert következetesen magyar értékek és érdekek miatt emelünk szót.

Ezek a kanálisok (írott és elektronikus mûanyag-hír-források) azt képzelik magukról, hogy mindezt megtehetik velünk. Mindaddig, amíg valaki perbe nem fogja õket, hogy a fejük alól a kispárna is dobra kerüljön. Azt érdemlik!

Hogy jön ahhoz egy nyíltan cionista, egyben vastagon kirekesztõ szekta képernyõjén bárki, hogy akármelyik magyar mozgalomról véleményt formáljon? Igazából a mûködési engedélyüket régen meg kellett volna vonni, mint ahogy a szektájukat kirekeszteni az állami támogatási rendszerbõl.

Ezzel szemben az új egyházügyi rendeletekben megfogalmazza a magyar jaffa-párt, hogy egy dekadens vallási fanatikus, neofita társulás a maga húsz éves bejegyzésével éppen belefér a húsz évben megszabott mûködési keretekbe. Mi ez, ha nem valamilyen történelmi politikai háttéralku? Vegytiszta vallási gyalázat!

Gyalázat azért, mert ezeket senki nem hívta, és tudott, hogy erõs üzleti szálakat ápolnak mindenféle politikai párttal, s ezen keresztül az agymosott állapotig bezárólag vonnak a szekta befolyása alá.
Ez a kába állapot pedig ténylegesen közveszélyes.

Úgy vonaglanak ezek a közismert és köztisztséget betöltõ szerencsétlenek, ahogy a szektájuk vonyít. Azt teszik és úgy, ahogy a vallási fanatikusok parancsolják. Volnának talán bizony tévedhetetlenek a magyarok dolgaiban.

De hát hogyan is volnának magyarok dolgában tévedhetetlenek, mikor eszmeáramlatuk messze és alapvetõen idegen a magyarok bármilyen történelmi - értsd keresztény/keresztyén - egyházaitól? Hiszen a Szent Korona eszmeisége sosem szívlelte a szektásodást. Csakis egységben élhetõ meg magyarságunk. Keresztény egységben.

Mindezekbõl számomra egyértelmû mára, hogy az uralmon pöffeszkedõ jaffai társulat valójában nem magyar érdekeket szolgál érettünk balgaságunkkal nyújtott Pazar fényûzésben eltartva keserves adónkból. Csupán egy neofíta ordító sereglet, a mi szent színeink pántlikájával cicomázva.
Túl azon, hogy a nemzetközi rabló csürhe kényének kiszolgáltatják a magyar munkás tömegeket, csalárd módon ízekre szedik minden jogunkat, vívmányunkat, már-már hasonlóan viselkednek az ötvenes évek aljadékaihoz viszonyítva.

Borítékolom, a máig bizonyítottan véletlenül sem független ügyészség és bírói (tiszteletre méltó kivétel a Képíró Sándor ellen mocsok-perben hozott elsõ fokú bírói ítélet) kar buzgó örömmel fog nyelvtornát végezni a nemzetközi pusztító pénzügyi háttérhatalom felé. Hiszen milyen gyarmat az, ahol még nem eléggé mosták ki a tömegek agyát, hogy betiltandónak üvöltsön minden jöttment egy ízig-vérig magyar mozgalmat?

A bírói és ügyészi magatartásrendszernek máig élõ és konkrétan tettenérhetõ idegenbérenc vonatkozásai miatt lehetséges, hogy egy kanális-nyomoronc bárkire rámutatva politikai boszorkányságot kiáltson. Ez egy Simon Hungarofób Központ rémét látszik megvalósítani.

Minden jogalap nélkül, külföldi uszításnak eleget téve betiltatták a Magyar Gárda Mozgalmat, brutális, kegyetlen jogtalansággal szétverették tiltakozását. Célkeresztjükbe emelték egy törvényesen mûködõ, demokratikus ellenzéki párt betiltási óhajtását is. Beletört a bicskájuk. De nem térnek észhez, tovább pánikolnak és képzelõdnek. Most valaki más után néznek. Más nemzeti tömörülés, akik eddig sem tettek semmi törvénytelent, legfeljebb kiálltak az igazságért, és a maguk fiatalos, lendületes, erõteljes módján tettek is érte.

Hogy miket tettek, azt bárki meglapozhatja az elektronikus és nyomtatott sajtóban. Beszéljenek a HVIM helyett a tények.

Csalással viselj háborút, és a leggyengébb ponton keresd az áttörési lehetõséget! Ez az álláspontjuk azoknak, akik rendre ködös múltra hivatkozva mutogatnak, és próbálnak kényszeríteni érdekük szerinti véleményformálásra, ma meg már törvényalakításra a kölcsöneik fejében. Természetesen egy kölcsön az üzlet. Ám véletlenül sem lehet politikai befolyás megszerzését célzó aknamunka. Aki nem ennek az alapelvnek megtartója, azt hódítónak nevezik. Pénzterrorral területszerzõ háborút folytatók nemzetünk léte ellen törnek, az aljas kamatszámításaik révén többszörösen bezsebelt kamataikból terpeszkedve visítják mindenkori vádjaikat. Nekik mindegy, hogy a célba vett személy, vagy szervezet ártatlan! Nekik az a fontos, hogy az történjen, amit akarnak. Bárhol a világon.

Nos ebbõl egyre több embernek kezd elege lenni a világban.

Közelebbrõl a konkrétan csalással bonyolított sukorói hódítás miatt tiltakozó Budaházy Györgyöt is így juttatták rács mögé. Nem baj, hogy semmi bizonyíték sehol nem lelhetõ fel a vád alátámasztására. Nekik az sem számít, hogy a magyar büntetõ perrendtartás, és nyomozati elõírások alapján hemzseg a törvénytelenségektõl az egész történet. Nekik az a lényeg, hogy meghurcoltassák egy közbûntényes körözött fickóval paktáló táncoslábú, böszme ex-miniszterelnök pribékjeivel az egyik legismertebb és legaktívabb magyar hazafit.

Mindezek ellenére változatlanul az a véleményem, hogy Budaházy Györgyöt feltétel nélkül szabadon kell engedni a vele és társaival szemben szõtt koncepciós eljárás feltétel nélkül történõ azonnali megszüntetésével egyidõben.

Lassan bizonyossá válik, ez a szabadon bocsátás elodázhatatlan a magyar jogrend - legalább látszólagos - tisztaságának megõrzése érdekében, és a megrendült közbizalom helyreállítás okán.


Ferencváros, 2011. július 26.

Lengyel Károly