ORBÁN OSTORA



Orbán szerint azért nem élünk olyan színvonalon,
mint a norvégok, mert nem dolgozunk eleget


Anyaország: 2011-06-22. 17:22 http://kuruc.info/r/2/80960/

És nem például azért, mert a kommunista, majd pedig a belõlük lett kapitalista zsidók - maga Orbán és váltótársai segítségével - tönkretették és szétrabolták az országunkat az elmúlt évtizedek során.

Orbán Viktor szerint a magyarok mindig is irigyelték Norvégiát, mert "mi is szeretnénk ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott és jómódú viszonyok között élni", mint a norvégok . A magyar miniszterelnök ezt szerdán Oslóban, újságírók elõtt mondta, miután tárgyalt norvég kollégájával, Jens Stoltenberggel.
Orbán Viktor hangsúlyozta: Magyarországon még nagyon sokat kell dolgozni ahhoz, hogy olyan színvonalon lehessen élni, mint a norvégok.
A kormányfõ elmondta: a norvég miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen szó volt egyebek mellett a két ország közötti telekommunikációs, katonai és energiaipari együttmûködés lehetõségeirõl.

(MTI nyomán)


******************************************


ORBÁN OSTORA


Likud Viktátor szerint a magyarok keveset dolgoznak. Mennyi is az õ keresete? Ebbõl a pénzbõl mekkora értéket képes a két kezével elõállítani?
Ugyanazt az adósságtömeget szabadítja az országra a narancsos hordalék, mint a tolvaj, csaló, rabló vörös csürhe. Posvány mindkettõ. Erkölcsi nullának tekintem azokat a politikusokat, akik hatalomra jutva saját választóikat ostorozzák.
Ilyet hallottunk már kádártól is, amikor a krumplilevesrõl filozófált a sajátosan ab ovo pretintelligencia szintjén valamelyik együttröfögésük idején. Aztán kacsintott - a hóhér. Nyolcszázezren meg visszakacsintottak. És ettõl az összekacsintástól õk is véresekké váltak.
Likud Viktátor is lassan kacsintani fog, miután az eu bármilyen szintû tisztségviselõjével csókot vált, mint egykor brezsnyev honekkerrel - amolyan elvtársi együttlét demonstrálására. Politikai kirakatkurvulás. Homo communicus, moszkovita módra. Elegendõ vodkát kell elõkészíteni az utólagos fertõzések kiöblítésére.
Undorító, hogy itthon sikerektõl hangzik minden hírlehetõség, mondhatni vágtat a narancs puma a matolcsi-sújtotta országban, miközben külföldön ugyanez a hazai fülkényi sikerlovag büdös lustaságoknak becézi véreit.
Ez úgy ahogy van - mindenki tudja - nem igaz. A magyarok igazság szerint szakadásig hajtják magukat, már akinek jut munka.
Hogy is hangzott a viktátor ígérete? „Ennek a választási ciklusnak a végére egymillió munkahely létrehozása a cél.”. És még õk beszélnek törvénynek látszó dolgokról a költségvetéssel kapcsolatos hazugságokat követõ börtön ígéretével. Persze az a történelem része, nem a mai jogi környezet, amit régebben kiszabtak a költségvetéssel óvásának terhéül! Jó királyaink ugyanis, ha a kulcsár hazudott, lecsapatták a fejét. Kerek az arany, kerek a fej. Ha a kulcsár elgurította az aranyat, gurult utána a feje. Mondom, ez történelem, nem a mai jogi környezet!
Eltelt egy évnél több idõ. Idõarányosan ez negyedmilliós munkavállalói létszámot kellene, hogy a munka világába vonzzon. Ezzel szemben változatlan ütemben növekedik a munkanélküliek száma. Nem azért, mert nem akar dolgozni, hanem mert nem talál munkát. Nemhogy a képzettségének, vagy szakmai tapasztalatának megfelelõt, de segédmunkást, vagy manapság komoly presztizst jelentõ betanítotti minimálbéres gálya sem evez a láthatáron.
Következésképpen elõre eltervelten badarságokat hordtak hegyekbe. Kevésbé elegánsan kifejezve, hazudtak. Harmadik lehetséges változat a bivalybõr táska árnyékában furcsány nyerenc (B.G.) olvasata, miszerint „nem fejtették ki a teljes igazságot”.
Miközben július elsejétõl a kerékbetöréssel egyenlõ megszorításra készülnek a likudvezérelt kétharmadnak hazudott parlamenti szédelgõk, ráfér az arcára gyalázni nemzetét a fülkések között elsõként egyenlõbbnek.
Szégyentelen! Legalább valami diplomáciai szemérem szorult volna bele, de megmaradt annak, ami volt, kiszesnek. Mert a kommunista nem ember! Akikrõl egyébként csakis a kommunistákra idézhetõ mondás járja:
„Egy kommunista ha kinyújtja a kezét, lop. Ha kinyitja a száját, hazudik.”.
Ezek után eldöntendõ, hogy a hazai fogyasztásra szánt áfával terhelt sikerpropaganda a hazugság, vagy az ostorpattogtatás. Borítékolom július másodikára, hogy mindkettõ hazugság a jaffai kamatözönt követelõ másik csaló horda alfelét tisztogatni.
Mindenki döntse el, hisz-e továbbra is egy olyan fûrészes nyelvû szájkaratésnak, aki becsmérli saját nemzetét. Mindeközben eszébe sem jut megkövetni az országot. Teljes mellszélességgel kiáll egy a valóságtól teljes mértékben elszakadt gazdasági iránymutatás mellett. Fontosabb a hatalom, a pénz, bármely idegen becsülete, mint a magyarok fikarcnyi érdekérvényesítése.
Nem kell ilyen alak az ország vezetésének élére! Nem érdemel sem tiszteletet, sem megbecsülést - senkitõl. Azt sem veszi észre, hogy mindezért a kettõs mércéért külföldön megvetik a magyar politikusokat. Jó europer, jó Tobi! Semmi más. Senkit nem érdekel az éhezõk milliónyi tömege, s hogy idegen gazemberek tolják a pofájukat az õ szálláscsinálói segédletükkel õseink szép országának javaiba.
Komolyabb nyugati országokban egy ilyen kijelentés kapcsán nem ezrek, hanem százezrek tódulnának az utcára.
Na akkor most nevezzük nevén az emlegetett figurát! Vegyük észre végre, hogy Orbán Viktor ezzel a kijelentésével túltett a híres-hírhedt gyurcsányi indulatszavakon, amikor gyalázta az országot: „Kurva ország!”. Ezt harsogta a kihelyezett frakcióülésen az elmebeteg milliárdos.
Mi a különbség kettejük között? Semmi.
Ismét felidézem egy kedves barátom schlágfertig mondását. 2006-ban a Mûegyetem rakparton tartott narancsos kampányzárón azt találta mondani ez az alak, hogy: „Mi senkit nem hagyunk az út szélén!”. A pillanatnyi orbáni hatásszünetbe belesúgta az igazságot a barátom: „Persze, belerugdalják az árokba!”. Nos, barátom csak most érti, mennyire prófétai elszólás volt ez a részérõl. Nem mintha a kommunista paraziták különbek volnának.
Egy gondolkodó ember 2002-ben mondta ezekrõl: „Az egyik tizenkilenc, a másik mszp.”. Õ is próféta volt. Mintha ez az ország csupa Cassandrát hozott volna erre a világra, akit a római regék szerint az istenek azzal büntettek, hogy hiába szól igazat, senki nem hiszi el.
Megtippeltem tavaly, hogy Budaházy György változatlanul börtönben fog maradni. Sokan nem hitték. „Á, dehogy, hiszen jobb, könnyebb idõ következik!”. Õk most ébredeznek. Választási narkotikumtól homályos tudattal támolyogva látják meg, hogy a kerékvágás ugyanaz, a luxusautók ugyanolyanok. Mindössze más fazonok növesztik arcukon a bõr vastagságát, és több a koldus az utcán.
Majd hírét veszik a szintén hazugság kategóriába utalható állítólag deviza alapú hitelek esetét. Még nem merik mondani, de legalább hallják egyre többektõl. MAGYARORSZÁG baki csalássorozat áldozatává vált, amihez a kormány álnok módon ismét a bankok pártját fogja.
Mitõl van ezeknek a tetves pénzeszsákoknak akkora pofájuk, hogy mindenbe beleszólnak? Jöttmentek! Mióta az ország adóssága elszabadult, meg a hitelezõk diktálási fantáziája már az orbitális magasságokat ostromolja, azóta nemzetünk kizárólag sarcnak, sanyargatásnak van alávetve.
Zárókérdés következik: Helyesen cselekedett-e Spanyol Izabella az uzsorásokkal? Mikor kikergették ezeket a manapság megnevezhetetlennek nyilvánított globális élõsködõket spanyolhonból, akkor derült csak ki a jó hispánok számára, hogy mennyi élõsködõt tartottak el addig.
Javaslom tehát Likud Viktátornak, szíveskedjen az ostorozást saját magán és a gazdasági, jogi, politikai összekacsintások népségével kezdeni. Mert õk még egyikük sem tett le a nemzet asztalára semmit a szavakon kívül. Ez az igazán szégyentelen, lusta népség, nem a becsületes magyar adófizetõk, akiknek a keservesen kiizzadott forintjaiból ugyancsak fényesen lopják a napot!


Az arányos és jogos önvédelem jogi alapján a magyaroknak hasonló minõsítésre van joguk.
Ugyanezért 2006 õszén tízezrek lepték el a parlament elõtti Kossuth teret. Hát Orbán fim, te is elkúrtad!


Ferencváros, 2011. június 22.

Lengyel Károly