Likud Viktátor



Rendõrterror az Oktogonnál - N1-híradó (különkiadás)


http://ulles.jobbik.hu/category/k/n1-h%C3%ADrad%C3%B3
N1-Híradó 2011.06.18.



Likud Viktátor!



Nem is akarom visszatartani az indulatokat. Talán egyre többen vannak ezzel így. Egyebet eztán úgysem érdemelsz.

És még a sok szerencsétlen megtévesztett reménykedett, hogy a rendõrök átállnak a magyar érdekekért.

Nem ezek a szarjankók aljas kommunista ivadékok! De hát te is csak egy nagyhangú nyalizó kiszes voltál, és maradtál.

A külföldi nigger buzit védi az agyatlan kék sün. Nesze, ezek a jaffa-fidesz IQ-zombi droidjai.
Ahelyett, hogy a Magyar Himnusz tüllszoknyás éneklõjét verné a barom!

Spray-t a szemedbe! Tudod mit érdemelsz, bakker? Nem szavazatból 2/3-ot, hanem a szenvedéseinkbõl 3/3-ot. Abból sem tanulnál. Szaladnál soroshoz.
Legalább bepótolnád azt a szenvedést, amit 2006. október 23-án gyáván elmulasztottál, mert elhúztad a beled, félmilliót meg szétkergetett a háborús bûnös kommunistákat kiszolgáló rendõrnek se látszó beszélõ szénvegyület banda!
És tartottad a pofád akkor is, amikor a kopasz gorilla, görény, letagadta élõ egyenesben a vipera használatát.

És tartottad a pofád akkor is, amikor a gazdasági szédelgõ veres j. zálogba akarta adni a Szent Koronát. Mocskos disznók!

Ne játszál itt nagyfiút! Éppen úgy rettegsz az igazságtól, kiskanász, mint az egytõrõl származó vörös tolvajok. Semmi értelme most már az udvariasságnak. Kibújt a szeg a zsákból.

A buzik fontosabbak az idegenbérenc, jaffai irányítású, kétharmadot hazudó hatalombitorlóknak, mint az õslakos, keresztény többségi magyarok.

Egy ország bízta rátok testét-lelkét! Mit tettél? Szartál a pofánkra. Fontosabb a birodalom, fontosabb a likud! A levegõvételed sincs köszönõviszonyban a valósággal, az igazsággal. Neked lehet, hogy testvérpárt, de rajtad kívül kinek? Õk európa része? Tanultál te földrajzot, vagy soros nem errõl beszélt?

Igen jól látod, európa kisbetûvel! Teszek európára, akik ide csak rabolni jártak, és elvárták, hogy helyettük vérezzünk. Teszek magasról európára!

Fulladj meg, magyarveretõ! Undorodnak a magyarok tõletek is. Csak a hangszóród üvölt, mert azt eztán szájnak nem lehet nevezni, és engedted a rendõrbûnözõket szájkosár nélkül pofázni. Mit tettél? Nincs annyi hatalmad a mocskos rendõrbûnözõk felett a dédelgetett kéthetes minisztered felett, hogy visszatartsd õket? Nincs? Akkor húzz el focizni a buzikkal!

Nõket, ártatlan járókelõket gumibotoztak, fújtak le paprikasray-vel. Hol élsz te jaffa-kanász? Menj a buzik közé! Tüllszoknyában nigger köcsögökkel vonaglani.

Ne csodálkozz, ha ott bekordonoznak egy ólba. Ott röfögjél, ne a Magyar Országgyûlésben.

Elég volt a vörös tolvajok utáni csaló likud-diktatúrából!



Egy jaffa-ivadéknak és bérenceinek semmi sem sértõbb, mint az igazság! Legalább most már mindenki tudja, kit vett a nyakába!





Lengyel Károly