SÜN A LYUKON



SÜN A LYUKON



Megint lyukra futott a magyar sün!

Ma a Kossuth téren, a Kossuth-szobornál megpirongattak egy darab rongyot.

Ezért buzgó hajtóvadászatba kezdett a fél pintérség, állítólag máris intézkedtek az ügyben.


Miért, van ügy?

Naná, hogy van! Tesznek róla!


Ugyanis a felvételen tisztán látszik, hogy egy közel négyzet alakú (és nem téglalap) valami kapott lángra. Továbbá tisztán látszik, hogy az egyik tûzoltó a Kossuth-szobor elõtti díszláncra teríti azt a rongyot, amin egy hatágú kék csillag van. Az viszont sehol nem látszik, hogy ki gyújtotta meg a rongyot, vagy éppen ki tette a helyszínre.


Tessenek észnél maradni!


No de tekintsék meg gyorsan a képmellékletet! A mellékelt képen látható Izrael állam hivatalos zászlaja.

Egy kevés vexikológiai (zászlótan) posztáltalános képzés elférne az állománynak, meg a firkászoknak.


Tessenek észnél maradni!


Ugyanis most is ugyanúgy hazudnak az eset kapcsán, mint a Tilos-rádiós tüntetés idején tették. Ott teljesen világosan látszott, hogy egy aljas indokból, elkövetett ócska fényképhamisítást fújtak fel zászlóégetéssé. Ott voltam nagyjából 5 méterre az esettõl. Igaz többen takarták a jelenetet, de a közzétett képen szereplõ irhakabátos figura nem volt jelen. Magam is köröztettem akkor sárga vonallal bekarikázva az árulkodó részleteket a képen, hogy hogyan és miért hamisítás a kép.


Kétségtelen, hogy egy idegen állam egyik jelképének ilyen módon megsemmisítése széles körben feltûnést kelthet, sem az akkori, sem a mostani hatályban lévõ magyar joghelyek szerint a cselekmény de facto nem büntethetõ. Mivel a rendõrségnek mondott testület jogalkalmazó gyülekezet, nem áll jogában egy ilyen eset alapján megsemmisítõjét eljárás alá vonni. Ugyanis nem történt vétség.


Ettõl kezdve valóban fennállhat minden gyanú a megmozdulással kapcsolatban.

Kimondom a bûvös szót, jó? Ez lehet provokáció. Ami rosszabb, lehet tudatlanság. Ekkora ziccert nem szabad megengedni!


Meg aztán csak ismétlem magam, tessenek észnél maradni!

Rendõr a rendõrtõl kér engedélyt a tüntetésre? Az õ világuk az "Értettem! Parancs!". Semmi több.


Egyet nem lehet eleget hangsúlyozni!

2006. október 24-étõl 2006. október 23. az a nap, amit soha,sehol, senki magyar el nem felejthet és meg nem bocsájthat a vérbe taposó rendõröknek látszó akárkiknek, és a külföldrõl nagy sebesen tömegesen behozott idegen zsoldosoknak.

Minden rendõr pontosan tudatában van, kik voltak akkor szolgálatban és hol. Ennek törvényileg igazolható módon, hivatalosan a testületen belül írásos, képi, és egyéb nyoma kell legyen.


Ameddig a magyar rendõrség, a börtönõrökkel együtt el nem távolítja soraiból a 2006-os õszi események kegyetlenkedéseiben részt vevõket és vezénylõiket, addig a magyar rendõrségnek ebben az országban szava nem lehet, velük minden politikai és szakszervezeti együttmûködés a forradalom meggyalázása.


A becsületük visszaszerzésének ez az egyetlen, közhiteles módja. Vita nem lehetséges. Addig csak hóhérok pribékjei maradnak.

Az igazi hóhér kézre kerítése még várat magára. Mindenki tudja, ki volt az. Amit megengtedett, és követelt, az a tisztek tetteivel együtt éppen olyan háborús bûncselekmény volt, mint amirõl az utolsóesélyezõk beszélnek. 2006 õszén az események ország-világ elõtt, élõ egyenes adásban történtek.


Nincs bocsánat!


Magyar rendõr, börtönõr! Gondolkozz!

Vesd ki soraidból a kegyetlen verõlegényeket!

Ameddig ezt meg nem teszed, becstelen a kenyered!



Ferencváros, 2011. május 6.


Lengyel Károly


***********



Izraeli zászló égetése a rendvédelmis tüntetése - 2011.05.06