Gratuláció Tímár Zoltánnak Mikepércsre








































Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
címzett Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
másolatot kap Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dátum 2010. március 10. 20:35
tárgy Gratuláció Tímár Zoltánnak Mikepércsre
küldõ gmail.com


részletek elrejtése 20:35 (1 perce)


Tisztelt Tímár Zoltán Polgármester Úr!

A www.hunhir.hu oldalon olvastam:

Megkezdõdött: a Kárpátia "neonáci” zenekar
2010. március 10. 16:11
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27726


Õszinte elismerés illeti a manapság bátorságot igénylõ tettéért, amint az alábbi címen is látható letöltési lehetõségeket kínáló dalsorban megnyilvánul.

http://www.mikepercs.hu/hu/letoltesek?sid=cfaba38af47f07d7f8c0d5632cab4543

Oláh Lajostól egyszer azért megkérdezném, mi a neonáci ezekben a dalokban? Mitõl olyan nagy és erõsnek vélt a hangja ebben az ügyben?
Nem jobb volna így szezon végén nagyon csendben maradni egyes politikusnak látszó beszélõ vegyületeknek?

Természetesen a Bunkócska és az Ej, haj, száll az ének kezdetû úttörõdalok világában szocializálódott honfitársaink számára meglepetést jelenthetnek ezek a dalok. Meg tudom érteni, hogy félelmet is kelthet bennük az elhangzó dalszöveg, hiszen 2006. szeptemberével-októberével kapcsolatos strófák is találhatók. Na most ha ezeket egy olyan kormányzati együttmûködésként hatalmat birtokló - és nem megtiszteltetésként fogadó/megélõ társaság, mint az említett múltban gyökerezõk - keretek között tevékenykedõ politikus hallja, ha hajlandó meghallgatni, akkor dübörög a lelkiismerete.

Ugyan miért dübörög a lelkiismerete?
Budapest belvárosának elgázosításáért, a könnygázfelõért? A kilövetett szemekért? A gumibot-zuhataggal szétzúzott izmokért? A csapaterõs bevetésen földön megbilincseltek és ájultak lerúgott veséiért? A szétrúgott csontokért, lovasrohamért?
Ugyan miért?
Félnek?
Félhetnek, akiknek abban részük volt!

De azoknak mi félnivalója volna, aki a nép lelkéhez szorosan kötõdõ dallamvilágot, és igaz dalszövegeket kínálja meghallgatásra?
Legfeljebb csupán párt-erõbõl leszólóktól, és fõleg kampány idején várható hasonlóan elvakult, agresszívan és kirekesztõen intoleráns attitûd mellé antidemokratikus kijelentés.
Köztársaság téri belterjes tájszólásra hasonlít egy ilyen mondat magyar milliók fülében.

Köszönöm Polgármester Úrnak, hogy ezeket a dalokat megjelentette!
Gratulálok hozzá!

Jó egészséget kívánva:
Lengyel Károly

2010. március ébredõ Magyarországán

Minden igaz magyar embernek csak azért is:

Adjon az isten szebb jövõt!