SZÓL A RÁDIÓ


SZÓL A RÁDIÓ

Adjon az Isten!

Szóljanak a MAGYAR rádiók!

Nem tudom, Ön kicsoda, és miért keresett meg! Tán csak nem a kiebrudalt idegen szellemûek vernyogtak? Jé, most rögtön magyarnak mondják magukat, és cenzúrát kiáltanak?! Pedig Boros Lalika megénekelte egyszer a Ki mit tud-ban, hogy széllel szemben a szembe por megy.... Milyen csipás lett szegény a kor porától!
Elõre mondom, jogom van levelét egyéb kérés híján nyilvánosságra hozni, és ott válaszolni.

Igen, szükséges kivizsgálni, hogy az IQ negatív kanálisok hogyan létezhettek eddig is, és még mennyi szennyezi a magyar szemeket, füleket.
Többek között azt is ki kell vizsgáltatni, miként süllyedhet addig egy közpénzekbõl mûködtetett testület, hogy megfontolás tárgyává teszi egy 1100 éve keresztény országban, másnak adná a frekvenciát a Magyar Katolikus Rádiótól? Kik azok a Másfajták, akiknek ez megfordul az agyhelyén? Kik a felbujtóik?
Kik azok a szellemi véglények, akik a mindennapi erõszak, és szabadosság öncélú látványára rászoktatták fiataljainkat?
Vagy említhetném a sorban az élõ közvetítéseket, ahol például 2002 november 2-dikán 19:00 óra tájban két férfi egyenes adásban csókolózott. Halottak napjánán! Ez emlékem szerint a TV 2 adása volt. Fel is jelentettük õket néhányan. A bíróság pedig a bezárásuk helyett csekély pénzbírsággal és talán egy órányi képernyõ elsötítéssel díjazta õket.

Nincs ezen mit gondolkodni! Ezeket a szellemi gyomokat el kell tudni tüntetni a magyar emberek szeme és füle elõl! Végleg. Mintha itt se lettek volna.

Mint ahogy gondolkodás nélkül el kell hallgattatni azokat a gyûlölet papokat is, akik a hívek által felállított kereszteket tüzifának nevezik, s közben többek elõtt, vagyis nyilvánosan ezt a cselekedet egyes nagyszakállúak nyomdafestéket nem tûrõ kifejezésekkel illetik. Köztéren, hatósági engedéllyel foglalt területen kívánják a magyarok imádni az Istent. Ezzel szemben nagyoncivilek fûrészt és baltát ragadva, habzó szájjal röhögve õrjöngenek, miközben hatóságilag õriztetnek egyéb nemmagyar jelképeket ugyanazon területeken. Mi, Magunkfajták, türelmes nép lévén, nem tettünk kárt ezekben a jelképekben. Miért is?
Mert magyarként élni vállalt lélekminõséget jelent!
De ez nem jelentheti azt, hogy mindenünkbõl kiforgathatók volnánk, naponta porig alázva, végletekig hülyíthetõen.

Miért? Mert ez itt Magyarország! Magyarország pedig a magyaroké! a Magunkfajtáké! A miénk is fog maradni! Érti, Kocsis Éva, meg a többi hasonló állítólag nagyoncivil?
Akinek ez nem tetszik nagyoncivilként, el is lehet innen menni. Nem tetszik? Pedig csak egy rendkívül ismert idézetet alkalmaztam.
Építsenek maguknak máshol jól õrzött, nemmagyar lakóparkokat, élvezzék a mikroszkópikus szubkultúrájuk világmérgeit egymás között, de ne szelíd és becsületes befogadóik kárára!
Teljes szívembõl várom a percet, amikor a nemmagyar kanálisok végleg eltûnnek innen! Ez nem cenzúra! Dehogy. Önvédelem! Tudja, állítólag nagyoncivil?
Ez pedig egy másik civil vélemény. Szabadon megfogalmazva és terjesztve - ha nem is tömören, de magyarul.


Budapest, 2009. december 10.

Lengyel Károly

Szebb Jövõt!


*************************************************************


2009. december 10. 0:34 Kocsis Éva írta, <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>:

Szóljanak a rádiók!

TÁMOGASD a Sláger és Danubius rádiók megszüntetésének kivizsgálását.
Csak rajtunk múlik leszünk-e annyian, hogy végre meghalljanak bennünket, ha már mi nem hallhatjuk azt, amit szeretnénk!

Tarts velünk és küldd el Te is innen a petíciót: http://civilmozgalom.hu/index.php?ac=form#slager

És add tovább, hogy ne csak sokan, hanem elegen legyünk…

Szeretettel: Kocsis Éva